Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Všade núkajú málo

sinus1

na slovensku vsade nukaju malo, proste taka je tu realita. ak vies nemecky treba urcite vyskusat pracu v nemecky hovoriacich krajinach, to je aktualne to najlepsie co sa da spravit pokial clovek nechce len zivorit.. teda chodit cele dni do roboty a zaplatit si za vyplatu maximalne strechu nad hlavou a zakladne potraviny...

biela mačka

tak ale ja som skutočne mala smolu doteraz na zamestnanie....a 400 je málo a, lebo nebudenm mať čas si ani privyrobiť

Lulita

ja si myslim, ze nic sa nema prehanat, ani donekonecna plakat, ani tvrdit, ze je normalne pracovat od nevidim do nevidim, lebo to nie je normalne, niekedy dlhsie trva, kym clovek najde, to co mu vyhovuje

Mimulus

Ale aké stelesnenia dokonalosti sem prispievajú :D Pokiaľ viem nikdy som sa do nikoho nenavážal ale to, čo tu predvádzate vy je ozaj na zamyslenie. Ale každý máme asi iné IQ :)

hjfdecc

neviem preco mi stale vymazu prispevoj, tak napisem este raz. biela macka odmietla jednu pracu, lebo zastavka z ktorej by cestovala do prace nema pristresok. top vyhovorka

exotic

Mimulus, ty by si bol s bielou mackou idealny parik...mali by ste sa dat dokopy, vazne. Ale dajte sa sterilizovat, pretoze dieta vas dvoch by trpelo skoro ako v koncentraku..

Maoam

socikovske myslenie, chronicke stazovanie sa, chronicke PRECO NIE, PRECO SA TO NEDA bla bla bla, ze to s vami vase okolie vydrzi....bud uz vsetci usli, alebo su to anjeli

biela macka: bud rada, ze od 10 do 19, je vela prac, kde si od 7 do 19, tak to vezmi a paralelne si VZDY MOZES HLADAT NIECO LEPSIE, lepsie je MAT 400e ako ich nemat a zasa diera v CV

Filipova

Mimulus, neviem, ci zrovna ty si ta spravna vzorka "normalnosti".. no offense.. v mnohom si s mackou mozete podat ruky..napr v tej nekonecnej sebalutosti a hlavne - vzdy vinit zo svojej situacie vsetkych naokolo len nie seba...