Ombre na farbene vlasy

Miška333

Baby, mám svetlo hnedé vlasy a mám tyrkisové ombre
Ombre sa podľa mňa hodia takto:
Blond- modrá, fialová, ružová, zelená
Špinavý blond- tyrkisová, hnedá, modrá, fialová
Svetlo hnedá- tyrkisová, blond, zelená
Silno hnedá- červená, ružová, blond
Čierna- ružová, červená, blond, svetlo hnedá

Je to len podľa mňa takze keď sa vám to nepáči tak.. :-D #vaša #simi

Aneet

Ahojte baby potrebujem fakt poradiť :/ ... takže chcem to ombre :) ale mam čierne vlasy a neviem akú farbu alebo čo vlastne mam použiť aby mi to chytlo pretože som si išla pred 3 dnami kupit ombre farbu a predavačky mi povedali že škoda penazi že to nechytne .. takže by som bola rada keby ste mi poradili... a ešte niečo čo je lepšie ombre alebo melir?

ZuZaNkA16

neviete kolko by som zaplatila za farebne ombre priblizne. Chcela by som ruzove len teraz mam cervene vlasy . Ak si to doma odfarbim s peroxidom nebude to mat taky pekny postup co ? :/ ..

Lulita

nie, burlive vino nepozeram, dnes som si povedala, ze ziadne Ombre nechcem no a teraz v reklame isla reklama na Loreal ombre a tie spomalene zabery vlasov modeliek s ombre, nasvietene svetlami vyzerali tak dobre :))) zase na druhej strane som videla ombre na jednej znamej ceskej blogerke na jej blogu a dost ma to odradilo, vyzera to ako skaredy odrast

orchidejka

strihat neplanujem, len ked ma to uz riadne omrzi. co sa tyka okolia, tak sa im to celkom paci, bola som prekvapena reakciou maminy ze to mam super ale sestra tomu nejako nemoze prist na chut. vies teraz si uz na to kazdy zvykol, tak to nekomentuju ale vtedy ked ma videli prvykrat tak sa to prevaznej vacsine pacilo a kamoska mi dokonca povedala ze mam vlasy jak nela pociskova, neviem ci kukas burlive vino :)

Lulita

na tej Demi Lovato sa mi to paci :) no to sa ti nezmyje, tam ide dost perofidu, ale naco strihat? prefarbis, ak ta to uz bude nudit a co okolie? paci sa im to ako to mas?

orchidejka

no ja to farebne mam presne tak ako baba v tom videu co si poslala. a som celkom spokojna, natacam, fenujem a tiez len tak prirodzene chodim, lenze moje vlasy su od prirody trosku vlnive, sem tam aj zehlim ked sa mi uz nic s nimi nechce robit
poslem ti zopar fotiek ako to mam ja: insidemaximus.com
www.seventeen.com
pinterest.com
twicsy.com
goodombrebadombre.tumblr.com
salonstylepins.com
akurat vcera som rozmyslala ze dokedy budem mat toto ombre, ci je moznost ze sa nejako zmyje alebo az nadobro ked sa ostriham

Lulita

ciastocne ma to preslo :D ono tie vlasy musia byt tip top upravene aby to dobre vyzeralo, ja si napr. vlasy ani nezehlim, ale necapem na nich ziadne gely, proste umyjem vlasy, vysusim a sovnymi rozviatymi idem...sa bojim, ze ked nebudu natocene budem vyzerat ako neupravena :( ale chcela by som blond ked...lebo oranzove spodky nechcem, no neviem, ty si so svojimi spokojna?