Osobná váha

sabinadidy

Orava má dobrú bluetooth váhu a určite sa to podla mna oplatí, zase až tak moc to nestojí, na to koľko má funkcii:)

bianca.pp

Presne na toto by som aj ja taku vahu chcela, sledovat ci chudnem a tak :) len nechce sa mi za to zase davat nejake enormne ciastky, tak nevie ci to za to stoji :)

karka259

Skus popozerat na internete, tam su vahy lacnejsie a nejaku uz len vyberies, ked nechces nejako extra premakanu a staci ti obycajna

dobreuz

Podľa mňa dobrá vec taká váha, určite sa oplatí, v našej posilke takú máme čo sa špár uje s mobilom cez Bluetooth a ukáže váhu, % tuku, % vody a metabolický vek.

Marekil

Ahoj, pri osobných váhach väčšinou platí, že za každú nadštandardnú funkciu si treba priplatiť. Ak nepotrebujete pokročilé merania a chcete sa zamerať najmä na sledovanie progresu vo vašich fitness cieľoch potom môže byť výhodným modelom Emos PT-718. Za dobrú cenu prináša dobrú kvalitu merania. Pre viac informácií vám odporúčam tento článok www.testado.sk , nájdete v ňom aj informácie o tom, podľa čoho vyberať.

verodoll

Ahoj :) ak chceš fajn váhu za rozumnú cenu tak si rozhodne pozri orava EV-500 BT je suprová a dokáže preniesť údaje z váhy do smartfónu