vela sa už ppopísalo o plastických operáciách a ja mmám trocha atypický problém s nosom , ide o moje nosné dierky.v porovnaní s ostatnou vacsinou mám ich dovnutra zahnuté akoby zarastené masom, čo ma trocha štve.už od dectva som si musela vypočut že som celá na otcovu mamu že som to zdedila po nej ako aj celý výraz nie len tváre,tak ako zvyčajne dievčatá sa podobaju na otcove matky tak aj u mna je to ten prípad.Pocitujem strašnu frustráciu ked si všimnem nejaká žena má ich podla mojich predstáv pekné vyrezané.Nie tak dávno som si písala s jednou v pokeci čo ich také mala a chcela som sa jej dotknut tak som jej umyslene povedal že sa mi nepáčia jej nosné dierky pritom čo by som dala za to keby také som ich mala,ale som vela študovala filozofiu a psychologiu tak viem ako na koho to mi velmi zvyšukje sebavedomie.Viem moj problem je atypický pravdupovediac ešte len raz v zahraniči som videla dievča s takýmito hnusnými nosnými dierkami.Pýtam sa a je to otázka na plastického chirurga či by mi ich vedeli vyrezat.Aj to je dovod prečo si dávam všade foto ženy ako aj v pokeci s peknými nosnými dierkami,pravdu povedaic to si ako prvé všímam na opstatných ludoch.Strašne ma to deptalo v dectve že vždy mi to hovorili to si zdedila po babke.Dá sa to vyrezat? ved by nešlo o velku zmenu.Potom by som sa už v telke nemusela ukazovat z profilu či z troj metrovej vzdialenosti.vpodstate tento nedostatok ma najviac trápi,bledost viem zadermakolovat ale nosné dierky si neviem vyrezat.
Nozdry - nosné dierky
Mozno by si nemala pouzivat cerveny ruz lebo uputas pohlad na oblast medzi nosom a ustami a zvyraznit tu velku vzdialenost ktoru mas medxi nimi a na nosne dierky.len perletove svetloruzove ruze poyzivaj p p psaj sajkolodzist.
Len ma este napadlo ze mozno piercing hviezdick by si si mohla dat vuax by tikrylo tu zarastenu cast
Fakt piercing ako ti pedro poradil je skvely napad.marisa pepe?to je ako saj daj sajkolodzist pe pe psajcholigzist a velmi ta to trapi?a fakt si pe?asi hej ked kutres druhym v kompe
Este som sa s takym niecim nikdy nestretol zvlastne mozno sa nikte presne do yakych nosnych dierok zamiluje.ja by som si s toho urobil prednost a dal si piercing.najlepsie male farebne kristaliky kazdy by ti zavidel a nie ako teraz ze ty kazdemu zavidis.
to je take sexi a ked este citit zvysky dermakolu milujem to chcel by som ti ich vylizat ale poredtym si musis vyfukat nos
priatelovi sa atypicke nosne dierky pacia hovori aj take hnusne
este ma mapadlo ze skus tmavsim pudrum zohnute casti nosa tu zarastenu cast maom zapudrovat aby to nebolo vidno
nic zvlastne aj ostatnych by to trapilo tak sa neukazuj v kamere a nevystupuj mozes zaujat niecim.inym .proste smola mozno mas pekne palce na nohach.
mecudujemsa ze ta to trapi je to nepekne
nevnimam to tak tragicky zena moze byt prijemna a mila aj ked nie je prave pekna.a mozes zapojit take finty ze len z profilu sa budes ukazovat.spravanim vsetko mozes vykorigovat a pekne sa upravit skus zapudrovat svoje nozdry.a nehovor o svojich nedostatkoch mozno to ostatny ako nedostatok ani nebudu vnimat kym sama na to neupozornis.urcite mas pekne ruky ci plne pery.