vela sa už ppopísalo o plastických operáciách a ja mmám trocha atypický problém s nosom , ide o moje nosné dierky.v porovnaní s ostatnou vacsinou mám ich dovnutra zahnuté akoby zarastené masom, čo ma trocha štve.už od dectva som si musela vypočut že som celá na otcovu mamu že som to zdedila po nej ako aj celý výraz nie len tváre,tak ako zvyčajne dievčatá sa podobaju na otcove matky tak aj u mna je to ten prípad.Pocitujem strašnu frustráciu ked si všimnem nejaká žena má ich podla mojich predstáv pekné vyrezané.Nie tak dávno som si písala s jednou v pokeci čo ich také mala a chcela som sa jej dotknut tak som jej umyslene povedal že sa mi nepáčia jej nosné dierky pritom čo by som dala za to keby také som ich mala,ale som vela študovala filozofiu a psychologiu tak viem ako na koho to mi velmi zvyšukje sebavedomie.Viem moj problem je atypický pravdupovediac ešte len raz v zahraniči som videla dievča s takýmito hnusnými nosnými dierkami.Pýtam sa a je to otázka na plastického chirurga či by mi ich vedeli vyrezat.Aj to je dovod prečo si dávam všade foto ženy ako aj v pokeci s peknými nosnými dierkami,pravdu povedaic to si ako prvé všímam na opstatných ludoch.Strašne ma to deptalo v dectve že vždy mi to hovorili to si zdedila po babke.Dá sa to vyrezat? ved by nešlo o velku zmenu.Potom by som sa už v telke nemusela ukazovat z profilu či z troj metrovej vzdialenosti.vpodstate tento nedostatok ma najviac trápi,bledost viem zadermakolovat ale nosné dierky si neviem vyrezat.
Nozdry - nosné dierky
nesvihaj hlavou aby ti icg nebolo vidno.hlavu drz rovni mierne sklineny tak ti nozdry nebude vidno
fakt to je nepekne a mas koli tomu pocit nedostatocnosti menejcennosti smola zivot nie je spravodlivy a vyrezat ?????
ved si zadermakoluj aj zarastene nosne dierky nielen xicht a nebude ti ich vidnoze su take skarede.takze preto na kazdom nosne dierky sledujes AHA
si pišeš sama so sebou, ty svihnutá psychopatka
atypicky problem hlavne ze sa sebe pacis ked sa pozries na opciansky preukaz sa sebe pacis alebo spiatocne ked sa pozties na seba na videozaznam
takze to ta trapi lol a preco nejdes ku plastickemu chirurgovi mozno nieco by ti s tym spravil a mas aj ine nedostatky tvare?vela dermakolu pouzivas denbe a co ta este trapi?ja som po jednom manzelstve s krasavicou ale teraz uz hladam krasu ducha asi ako si ty to nevadi ze nie si pekna hlavne zes mas furd vlhky a ze si sexuchtiva nadrzana babenka taku chcem.moja krasna zena nikdy nechcela so mno to robut a vraj tie menej pekne tie to chcu furd.posli foto na spitkasoli@hotmail.com lol;)a nechaj otvorit svoju osobnost nech kazdy vidi co za cislo sia ten hrb mozes zamaskovat cipkovanou bluzkou takze nenosis vystrihy co ....kazdy mame svojvkriz.
boze to je fakt skarede necudujem sa ze mas z toho komplexy ale ako to tu niekto napisal ze je horsie ze ten slepaci hrudnik .a boze ze bez zadermakolovaneho xichtu nejdes nikde niekto ma rad blede zeny.a preco mas vlastnw v pokeci ine fotky ze sa skryvas pod inu identitu Marisa?????nemyslim ze si az taka spata zapadas do davu neboj sa hlavne ze mas vysoke sebavedomie to zvysi v ociach ostatntch mienku o tebe.a uz si si zatriedila svoj xicht s nosntmi dierkami..
Aj moja prva zena ich mala take.uz som nevladal pocuvat je komplexy obdivovala tie moje.ze by aj zasla si na plastiku s nimi mala ich nepekne ale potom sa rozhodla ze nejde ze by jej to aj tak velmu nepomohlo lebo vyzea ako od..bok a ze musi ist prikladom ako psychikigicka a ze musi kazdemvkoana ze ostat sam sebou je to najkrajsie a ze fulozofia ci umenie mudrovat presnejsie klamat a prekrucat fakty su jej parketa.vzdy bila velmi zakonplexovana ani v kamere na nee sa nechcecukazovat aa este vsetci muzi ju opustli ale aspon vzdelabiecsi urobila aj ked stastna uz nikdy nebude.Co uz urcite mas pekne vlasy a nechy a sviezu plet.Niekto ma krasy niekto mudrost ako yrcite ty;)
veru to bie je pekne a tvari dobri vyzeras v kamere?Celok pozeraj nie nosne dierky.Takze toto ka demu zavidis.Trapilo by ta keby tvoje eti by to boli po tebe zdedili????Urcite ta tvoj priatel bude mat rad aj a takymi.A aky mas noa skor asu ten oatry co?alebo rozcaptany asi nieco ako kosostvorce len sa snazim to predstavit.Takze by si xhcela mat pekne vykeojene slzixky ci?Chod necg ti ich vyrezu jed nie si spokojna ale pozoe aby si ich zas nemala prilis velke vykrojene.Posli svoje foto.Ako tu uz niekto napisal csumaj si na aebe to co mas pekne ruky usmev alebo palce na nohach.urcite sa niekto najde kto aj s nepeknymu nosnymi dierkami ta bude mat rad.posli fito na sikocka@zoznam.cz diky aj ja ti poslem svojho kokosa
to je zaujimave odfot ich lebo neviem si ich predstavit.asi to nebude velmi pekne ked to vnimas ako nieco negarivne.A v tvari si v celku pekna?ked sa sparne pozries na nejake video ked sa nahras? si so sebou spojna lebo v celku sa treba na seba pozerat v celku tvar nie zvlast nosne dierky.Na obcianskom preukaze sa vnimas pozitivne?este som sa s takym problemom nestretol ale mam kamosa plastickeho chirurga popytam sa na to na neho.Posla mba je horsie ze mas ten hrb na hrudniku ktory predpokladam sikovne maskujes.Urcite sa to da pekne korigovat oblecenim.Kazdemu nieco priroda nadelila.Vsimaj si na sebe to co mas pekne mozno ruky alebo palcevna nohach alebo mas peknyvusmwc .Nosne dierky by ma nenapadli sledovat fakt su az take hnusne?????odfot ich diky.