vela sa už ppopísalo o plastických operáciách a ja mmám trocha atypický problém s nosom , ide o moje nosné dierky.v porovnaní s ostatnou vacsinou mám ich dovnutra zahnuté akoby zarastené masom, čo ma trocha štve.už od dectva som si musela vypočut že som celá na otcovu mamu že som to zdedila po nej ako aj celý výraz nie len tváre,tak ako zvyčajne dievčatá sa podobaju na otcove matky tak aj u mna je to ten prípad.Pocitujem strašnu frustráciu ked si všimnem nejaká žena má ich podla mojich predstáv pekné vyrezané.Nie tak dávno som si písala s jednou v pokeci čo ich také mala a chcela som sa jej dotknut tak som jej umyslene povedal že sa mi nepáčia jej nosné dierky pritom čo by som dala za to keby také som ich mala,ale som vela študovala filozofiu a psychologiu tak viem ako na koho to mi velmi zvyšukje sebavedomie.Viem moj problem je atypický pravdupovediac ešte len raz v zahraniči som videla dievča s takýmito hnusnými nosnými dierkami.Pýtam sa a je to otázka na plastického chirurga či by mi ich vedeli vyrezat.Aj to je dovod prečo si dávam všade foto ženy ako aj v pokeci s peknými nosnými dierkami,pravdu povedaic to si ako prvé všímam na opstatných ludoch.Strašne ma to deptalo v dectve že vždy mi to hovorili to si zdedila po babke.Dá sa to vyrezat? ved by nešlo o velku zmenu.Potom by som sa už v telke nemusela ukazovat z profilu či z troj metrovej vzdialenosti.vpodstate tento nedostatok ma najviac trápi,bledost viem zadermakolovat ale nosné dierky si neviem vyrezat.
Nozdry - nosné dierky
nedvihaj hlavu aby ti ich nebolo vidno no co s tym spravis kazdy mame nieco.a ked uz ine nedostatky nemas len toti tak to nie je take strasne
hlavne ze v celku mas tvar vporiadku urcite mas pekne ruky alebo ramena
aj moja priatelka ich mala dovnutra zarastene vzdy ju to srvalo aj uvazovala ci sa to neda upravitmala z toho komplexy hlavne ked videla ze okol jazdy ma pekne nosne dierky
fuj to je nepekne necudujem sa ze ta to trapi a ako psychologicka ani nemizes ist na plastiku lebo musis ist prikladom a kazdemu vrsit ze vsetko a kazy je pekny v iach ineho.a ked aa pozries na seba na video si so sebou spokijna?urcite si kocka s nimi.
jeeminenku to je nevsedny probem.a s ostatnymi castami na tvary v celku si spoojna?urcite mas pekne pery.
hlavne ze v celku vyzeras dobre ked sa pozries na seba napr.na videu
le nooooo nie je to az take kedy sa stretneme?hlavne ze to cadto chces
chcel by som ta mne sa to paci a k tomu tenke prry krvavo cervene jak taka domina oh boze to ma vzrusuje a mas k tomu aj porcelanovu plet?urcite si dracica s tymi hnusnymi nosnymi dierkami.milujem pretahovat spatulky.
mmmmmm vef to musi byt sexi chcem ta milijem nedostatky tenke pery velke usibvzrisuje ma to.chcem lizat make up dole na tbojej zapudrovanej tvari
ved to ani nie je vidno