AHOJte, prosim vas o radu, pred dvoma tyzdnami som mala gynazol 2% proti mykoze, potom som dostala menstruaciu, mala som na 6ty den biely vytok (co vsak uz nebola mykoza) teraz uz nemam menstruaciu ani mykozu,ani vytok, ale mam problemy pri pohlavnom styku,naprtiek tomu ze som vzrusena a chcem sa milovat mam problemy so zvlhcenim sa, a taktiez velke bolesti a takzvane rezanie ako nahle partner do mna vojde len spickou penisu, je to neznesitelne,pouzili sme aj lubrigacny gel a nepomohlo to vobec(liquigel) v pondelok idem ku gynekoogicke moze to byt sposobene tou prekonanou mykozou a tym gynazolom?Co mam robit??? Dakujem!!
Gynazol, bolesti, zvlhcenie!
Gynazol je humus dostala som naň alergiu a vrátili sa mi príznaky zápalu močového mechúra a poritom už to bolo v poriadku ... už nikdy viac.A ked to niekto dokáže na 100% vypláchnuť tak nech mi poradí ;)
Ahojte,"ZN: GYNAZOL" - mne sa zacala mykoza po vybrati 3 baleni antibiotik Ciprinol, (mala som úraz a kedze som mala zapalene slachy, chirurg mi to predpisal). No po istom čase sa začala prejavovať mykoza, tak som isla kupit gynCanesten pouzila som 2 čípky, kedze nepomohlo, tak som tak za tyzden isla ku gynekologycke a predpisala my, GYNAZOL 2%- pouzila som ho, na na druhy den vecer som zacala slabo krvacat, trvalo to 2 dni, potom prestalo a presla aj mykoza. Len co som dalej zistila, tak som mala uplne suchu vagynu, prestala sa my zvlhcovat a nedostala som menstrulaciu, isla som ku gynekologicke pozrela sa a povedala - to je nic -menzes dostanete. Lenze menzes neprisiel ani dalsi mesiac, tak som isla opat ku gynekologycke povedala, ze cytologycke vysetrenie ma na A, co vraj zredkave, no a vysetrila ma, po povedala, ze mam suchu sliznicu a zmensenu maternicu, no ostala som vyvalena, ze a co teraz....Tak mi dala vyvolavacku 2 injekcie a menzes na vianoce (pod stromcek prisiel), no ale v januari zasa nic a teraz cakam....poviem Vam som uplne zufala z toho. (do vtedy kym som nemala ten Gynazol, ziadny problem som nemala, fungovala som ako hodinky..., no a toto teraz?). No ale co je zmena, ze uz sliznica nie je sucha, tak cakam ci menzes pride, a ked nie opat pojdem ku gynekologycke. Dufam ze mi ten gynazol neznicil vajecniky. Bojim sa, no chcela by som este dieta, a vek na prechod, tiez este nemam. Prosim Vas stalo niekomu z Vas nieco podobne? Vedeli by Ste mi poradit, co by mi pomohlo? (je toto len docasne, alebo?, dakujem za kazdu odpoved, potesi aj kazdy nazor.
Caute, ak vam toto zabera baby, mozete byt rady. Ja som bola zufala, mne vsetko vzdy zabralo max na 3 tyzdne a potom mykoza znova, uz som bola hotova. Raz som skusala wobenzym - brala som hoskoro 3 mesiace. Su to enzymi, a tieto zabrali na moje prekvapenie upne dokonale. Takze si dam raz za cas pekne krasne wobenzymovu kuru a mam pokoj.
Dakujem no dufam,ze to pomoze a ze aj tie vysledky budu ok :-) ved keby to bolo nieco ine tak napisem,,, keby mal niekto podobne problemy.
No tak drzim pace, tie ilaluna su v podstate na to iste co som ti hovorila...
No ahoj tak bola som u zenskej a povedala mi ze vsetko vyzera byt v poriadku, ale spravila mi vyter takze v piatok budem vediet presnejsie, a dala mi laluna cipky no uvidim ci zaberu.:o Dufam ze hej
Oki pa pekny večer
no dobre tak dakujem za rady a za pokec ja tam zajtra zbehnen a popytam sa aj na tieto vecicky co si mi odporucila a dam vediet :-)
Máš pravdu gynazol veru je silnejší lekári hovoria že by mal zabrať do 3 dni..
No poznám aj Gynazol aj Polyfynax tých je 6 mala som oboje viac krát a to že sa ti to dlhšie takto prejavuje ako hovoríš nie je nic zvláštne pretože to prostredie ostalo narušene a treba tomu nejak dopomoct ked to máš takto. Predstav si že Ja mam mykozy 4-6 x do roka aj viac niekedy a vždy po douzivani tieto problemy so Zvlhcenim a stúpanim