mám 15 a sa chcem opytat ...mala som sex asi pred 2-3 tyzdnami ..mala som menstruaciu od 1 do 6 a takto ju mam vzdy dostala som ju po par dnoch po sexe a teraz mam trocha nafuknute brucho...mozem byt tehotna ? dakujem za rady vo pred ...pomozte mi prosim!
Tehotenstvo
Milka: pisala si list bocianovi, ze chces babatko? Lebo ak nie, tak tehotna nie si a bocian ti ho nedonesie.
(Myslim, ze tato odpoved zodpoveda tvojim "vedomostiam" ohladom sexu a plodenia deti)
* nemas
preboha dievca!!!! My nie sme jasnovidky! CHod do lekarne a kup si test, ked sa tak hrozne bojis. Ja ti znova opakujem, tehotna z prstovania byt nemozes! Nanajvys mozes mat daky zapal alebo co, len nie byt tehotna.
Fakt by si nemala sexovat, ked na to este nemam ani rozum, ani emocionalnu vyspelost...
a dnes mam aj divne krce v bruchu tak nizsie v bruchu..moze to byt nejaky priznak tehotenstva ? :O
milka, si veľmi mladučká, nemyslíš si, že na problémy typu: som tehotná? máš ešte čas? Neboj sa, nič ti neutečie, ak si sa ti nejaký chlapec páči, spoznávajte sa, ale sex vynechajte. Ešte si mladá, nevieš čo chceš, tvoje názory sa ešte len vyvíjajú, prežívaná zaľúbenosť nie je láska a určite nie si pripravená sa teraz zaviazať, že budeš s tým chlapcom až do smrti. Prečo sa teda s ním miluješ? Ak by si nevedela prijať dieťa ako výsledok vášho sexuálneho života, tak sex nemaj. Nie je to hra či zábava, ale zodpovednosť - za toho druhého aj za dieťa. Možno o tom nevieš, ale keď sa ideš s niekým milovať, akoby si mu hovorila: dávam sa iba tebe, som tvoja navždy. Vážne to takto myslíš? Ak to budeš hovoriť viacerým chlapcom, čo potom platí tvoje slovo? Navyše, sex je územie, na ktorom vzniká nový život - a ak raz vznikne, nemáš právo tento život vziať potratom.
Zamysli sa, či si chceš svoju mladú hlávku zaťažovať takýmito problémami - ktoré mimochodom nie sú problémom pre tých, ktorí sa naozaj milujú a chcú zostať navždy spolu. Ak niekoho naozaj miluješ a tvoja láska je zrelá, chceš s ním mať dieťa.
niektore zeny maju menstruaciu aj ked su tehotne, alebo maju len take spinenie. Preco si nechces kupit test, ked si si taka strasne neista?
A ked o 2 tyzdne dostanem menstruaciu tak niesom tehotna ? alebo mozem byt aj ked mam menstruaciu ?
preco mas v moci bielkoviny, to vazne netusim. Nie som doktorka a neviem to posudit. Nemozem ti ani s istotou napisat, ze tehotna 100% nie si...Ale! Pokial ta prstoval cistou rukou, z toho urcite tehotna nebudes....Mali ste chraneny sex a krv pocas psrtovania znamena vsetko mozne podla mna, len nie, ze cakas dieta. Chod si urobit test, stoji cca 3-4 eura a napis ako si dopadla...
Takze podla toho co som napisala si myslis ze tehotna niesom ?
* pocituju