Tehotenstvo

MultiLevel

Neviem kolky sex toto pre teba bol, ale ak len prvy, je dost mozne, ze panensku blanu si este nemala uplne "odstranenu" a ked ta prstoval, zacala si krvacat (pokial to nebola menstruacia). Niektore dievcata pocitu bolest ako pri prvom milovani este pocas niekolkych dalsich sexov, kedze ta blana sa este stale, ako to napisat, "prisposobuje"... :)
Z obycajneho prstovania otehotniet nemozes. Krvacat si mohla aj preto, ze ta zrejme trosku poskrabal v posve. Nepises, kolko krvy tam bolo, takze neviem.
Cisto teoreticky by ti mohol spermie zaviest do posvy pri prstovani vtedy, ak by sa urobil, mal by ich na ruke a hned by ta zacal tou rukou robit. Je to mozne, ale ja osobne som o takom tehotenstve este nepocula, hoci si treba davat vzdy pozor. Kup si prosto test a nepanikar

Milka 56

My sme spolu mali sex,potom o tyzden ma len prstoval a mal zakrvavene prsty a teraz mam nejako nafuknute brucho a nikdy predtym ked ma prstoval nemal krvave prsty len ked sme spali a tyzden potom...tak sa pytam ze ci nehodou by som nemohla byt nehotna,rano mi nieje zatial zle ale minuly stvrtok som bola odniest doktorke moc a tam sa zistilo ze mam v moci bielkoviny tak preto sa pytam

Milka 56

ano pouzili sme kondom,ale potom tyzden nato ma prstoval a mal potom prsty od krvi tak sa pytam ci nahodou niektora z vas nemala taketo problemi pretoze sa bojim

MultiLevel

nemala by sexovat, hoci mas telo zeny, nemas este myslenie a skusenosti zeny...Okej, neodpustila som si moralisticku poznamku :)
Kedze nepises, ci ste pouzili kondom, ci nie, nikto tu nemoze vediet ci si tehotna....
Keby malo byt nafuknute brucho signalom tehotnosti, tak som tehotna 5 raz do mesiaca. Pokial ste nepouzili kondom, kup si test...