Debilne relacie

Príspevok v téme: Debilne relacie
galinea

Ahojte, mam jeden problem, som clovek, ktory studuje dve vysoke skoly, ma pracu, postavenie, citam, vzdelavam sa. Ocakavam to aj od partnera, resp. paci sa mi, ked je trosku na vyssej urovni. Mam priatela, je naozaj dobry a mily, len jedna vec ma vytaca. Pozera stupidne programy ako Farma, Farmar hlada zenu, Mama ozen ma,Buckovci. Neskutocne ma to vytaca, pretoze ja tieto relacie povazujem pre stupidnych ludi. Velakrat som mu povedala, ze to je pod jeho uroven a preco to pozera. Co mam robit? Mam ho rada, ale tym to ako keby prekracoval moje hranice idealneho chlapa :(

galinea

MultiLevel -dakujem, ze sa ma zastavas, asi si jedina, ktora to pochopila!...a s priatelom sa urcite nechcem rozist, nakolko sme spolu uz 6 rokov :)

xxy

ach galinea. a odkial si prisla na to ze dennodenne sedim pred telkou? hm? pisala som to niekde? ci si si to len tak inteligentne vydedukovala?

kaktusss

Galibea , neviem kde sú vzala že xxy sedí celé dni pred telkou, a o úspechu začni hovoriť, až ked niečo dosiahnes, zatial si len študentka :))

MultiLevel

flegma, lenze mnohi sa do nej pustili s tym, ze ked nesleduje farmu, je snobka...A ja zas poukazujem na to.
Myslim, ze urcovat chalanovi, co ma pozerat a co nie by bola od nej drzost. Ale povedat mu k tomu svoj nazor moze a to aj urobila. Rozmyslat napriklad kvoli tomu nad rozchodom by bola z jej strany blbost, pokial on, ako chlap, splna vsetky jej zvysne kriteria....

Agnes999

Ja to nepozeravam. Ovela radsej pozeravam spektrum, history a pod. Ale v minulosti som pozerala vyvolenych. Pozerala som aj reality show hlada sa supermodelka ci jak sa to volalo. Mala som to prave na taky relax, bola som unavena z celeho dna, mala som pracu, kde som musela aj rozmyslat a prave vecer ked som zaliezla do postele som vobec nemala naladu na nejake intelektualne debaty. Len vypnut. A kludne kukat stupiditu. Urcite by som nikdy nikoho neodsudzovala za to ze to pozera, takisto nikoho neodsudzujem za to, ze kuka telenovely, co mna vobec nebavi. Kazdy ma pravo pozerat co chce a to, ze kuka nejaku stupiditu v telke este nemusi znamenat ze sam je retardovany. Moj priatel taketo relacie sice nepozera, tiez skor take dokumentarne ako ja, ale ak by to aj pozeral, v zivote by ma nenapadlo, ze by mi to malo vadit ci zeby som dokonca mala rozmyslat kvoli tomu nad rozchodom.

galinea

xxy ...no a co, ked studujem dve vysky, aspon nesedim pred telkou cele dni ako ty, ale makam na sebe a chcem nieco v zivote dokazat!!!! A mimochodom ja som nenapisala, ze mu to zakazujem, ale ze sa mi to nepaci. A svojmu priatelovi som nikdy nic nezakazovala!

flegma

MultiLevel - myslim, ze si nepostrehla, ze ludia nenarazaju na to, ze ci to je alebo nie je normalne, ale na to, ze slecna by chcela urcovat, co sa smie a co sa nesmie pozerat... a na to bolo ukazane

odpovedam

multilevel, kde som ja napisala, ze to sledujem? ;-) nemam TV uz sedem rokov a nemam pocit, ze by bol moj zivot o nieco ukrateny. Tu nejde len o to, ze si clovek zapne relacie, spravy atd. Ide o to vediet, preco to tak funguje. Media maju velmi dobre nastudovanu psychologiu cloveka a vedia, co na ludi "plati". Len ludia to nevedia.

Osobne nie som za zakazy, nech si kazdy robi, co chce. Kym vie, preco to robi, ake to ma dosledky a bude za to zodpovedny, budis. Ale aj ja, ked si prezeram nejaky internetovy obsah, casto ma zlakaju nejake bocne perexy a odkazy na napr. bulvar a pod. Kliknem, pozriem sa a necham tak. Uz len to, ze to cloveka uputa, je typ sublimacie, moznost oddychu (oddychu mysle, nie fyzickeho, hoci aj to moze byt).

Vela ludi radsej klikne na odlahcenu bulvarnu spravu alebo senzaciu. Je to pre cloveka stravitelnejsie nez nejaka analyza nepokojov v Syrii a podobne. Nie kazdy ma chut citat negativne, pripadne zlozite veci, ktore si ani nedokaze overit. Proste si klikne na to, ake prusery urobila nejaka moderatorka alebo ako zbalit babu a mozog vypne, pokocha sa, zhrozi, poobdivuje a tym to hasne.

Nic ine za tym hladat netreba. Proste je to fakt, ze cloveka pritahuju zaujimave, atraktivne veci (ci uz v pozitivnom alebo negativnom zmysle.) Sledujeme jednoducho aj to, co sa nam pacit nemusi. Nas mozog to proste vybral ako dostupny sposob vypnutia...

kaktusss

Ja telku vôbec nepozerám. Ale posudzovať ľudí na základe toho že pozerajú Farmu je HLÚPE, lebo poznám veľmi inteligentnych ľudí, ktorí pri tom relaxuju, čo je ich vec a vôbec to neznižuje ich hodnotu. A tvoje vyjadrenie sa o priateľovi, akoby mal spĺňať určite kritériá aby ťa bol hodný, je úbohé.