dobrý deň , mam taky problem, mam prsia D, nie su pevné, su mäkké a aj mierne ovisnuté, mam 19 rokov, čim to môže byť? podprsenku nosím stále, už od " začiatku " . športujem, ale iba take športy kde sa nebehá, citim sa trápne ako sa mi každý smeje..a aj sa bojím že mi viac ovisnu..spím na bruchu..ake cviky by mi pomohli aby som si ich spevnila, alebo aby boli viac pevné? kde by som to mala riešiť? je to fakt nepríjemné..
Veľké prsia - čo im škodí?
Lucka velmi ma mrzí že máš takýto problém a on môže by ť spôsobený tým že mám ochabnuté svalstvo v prsníkocha pod prsiamy koré držia prsia tak aby neovísali
Ale je velmi pekné od tebe že aj ked ti ovísajú tak s anehanbíš ísť bez podprsenky
Ahoj no ked to tu citam nie som asi jedina... Mam este iba 18 rokov som stihla a nikdy som ani nejak tlsta nebola, prsia mam sice velke ale ovisaju mi skoro az po brucho! Je to skoro az neskutocne pretoze dieta este nemam. Bolo mi povedane ze to moze byt aj genetika proste dedicne po matke a je to aj celkom mozne lebo na nej to je tak isto vidiet len s rozdielom ze ma 45 a ja 18 rokov :( Nad nejakou operaciou ani neuvazujem, nijako mi to neprekaza ani sa necitim byt preto menej zenou, prave naopak... Rada a prave ze vecsinou chodim bez podprsenky. Jedine ma trapi predstava ako budu vyzerat po tehotenstve kedze uz teraz su uplne ovisnute. Velmi by som uvitala nazor odbornika preco sa taketo abnormality u zien deju. Ďakujem za kazdu odpoved.
nnie napis aj vysku a vahu.
Bolo by dobre aby si cvicila a behala. Lenze nie tak aby si to prehanala kebo to nebude mat dobry efekt. Cbicenim ich spevnis a behom pojde dole celkocy tuk takze aj tuk z lrs. Ide o to ze to treba rozumne rozlozit aby mala pokozka cas sa pomaly stahovat. Ak by to bolo moc tak schudnes z prs a pokozka ovisne.
Kazdopadne sa treba hybat lebo neverim ze mas 48kg a Dčka.
Ked budes mat dobru kondickj a Cčka tak ver ze ti vo sa smiali sa ti budu do zadku pchat :-)
poznáš? www.mojepradlo.sk
Dzovana
napada ma dermabrazia alebo ošetrovanie dermarollerom. Pozri sa na nete..Ide o to , že sa poruší vrchná časť kože,tým začne tvoja koža produkovať viac kolagénu, či to funguje aj na dekolt, neviem, logicky mi príde, že by malo fungovať. Zákroky sú bolestivé, po zákroku býva koža suchá, je dobré mazať sa niekoľkokrát denne napr. kalciovou mastičkou.
GUGW Chcela by som poradiť.Mam 38 rokov nemám ani veľké prsia a začínajú sa mi robiť vrásky na dekolte.Ako s tým bojovať ?Bol by vhodný aj nejaký zákrok?
ano deeppurple mas pravu netreba cvicit! :D
neporadila som blud, tuk z prs stratis hlavne vtedy ak schudnes z celeho tela. To ze budes cvicit prsne svaly ti pomoze nadvihnut prsia (nehovorim ze budu stat ako po silikonoch!!! ale pomoze to aspon trochu) Jasne ze to nespravi zazraky, ale holka ma 19 rokov, tak na plastiku asi nema, ze? a niekto sa na plastiku aj tak boji ist.
Tinoviacka ti blud poradila,cvičit každý den na prsia ti nepomože ešte ti len uškodí .Ćo sa stane ak by si rok cvičila na kozy? hrudník sval pod nim posilníš, ale z prs ti vymizne aj ten posledný kus prsneho tuku ktorý ti prsia tvojí,čiže ti kozy schudnu, splasnu.S kozami sa nič nedá robit,bud pribereiš a aj oni ti narastu, a ked budeš na ne cvičit, len nadobudneš pocit, že niečo robíš pre seba, ale v skutočnosti. len spáliš podkožný tuk.Nie nadarmo fitnesky ako zora czoborová si dala urobit, kopzy, kto posiluje a má vyrysované svaly, tak prsia má takmer žiadne,lebo spálila všetko čo v nich mala.Možeš ist na modeláciu prsnikov len silikony si nedaj.
annie s., aku mas velkost? z tych ludi, si nic nerob, su to nevyzreti pubertiaci :)
tak ako poradla faidra8 tu stranku, cvic kazdy den, spevny sa ti prsny sval a tie prsia potom nebudu mozno take ovisnute.
mna zas trápi že sa nemožem ako muž tranvestita prejt po ulici v mojich oblubených babičkiných šatách, tak už chodim každý piatok po pol noci večer, ked ma niikto nevidi vymalujem sa vezmem si kupil som si aj sandále namalujem sa vypudrujem a prechádzam sa a stalo sa mi že ma zastalivi fizli že kde idete slečna, prosim OP tak a tam videli že maju dočinenia s mužom,tak som sa vynašiel že idem na maškarný ples viete....ja už fakt neviem čo s tým.Od nového roka som si dal závasok viac nebudem sa obliekat do ženského spodného prádielka ale malo to deštrukčný efekt na moju osobnost, začal som si hrizt nechty a moja sexuologička mi povedala, že kde som sám doma, možem sa kluidne obliect do mbabbičkiných šiat, aby moja osobnost netrpela, lebo som pocitoval frustráciu, ked som to nerobil......ja neviem,milujem sovje ružové podpiny a svoju porcelénovu plet