Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Veľké prsia - čo im škodí?

Príspevok v téme: Veľké prsia - čo im škodí?
annie.s

dobrý deň , mam taky problem, mam prsia D, nie su pevné, su mäkké a aj mierne ovisnuté, mam 19 rokov, čim to môže byť? podprsenku nosím stále, už od " začiatku " . športujem, ale iba take športy kde sa nebehá, citim sa trápne ako sa mi každý smeje..a aj sa bojím že mi viac ovisnu..spím na bruchu..ake cviky by mi pomohli aby som si ich spevnila, alebo aby boli viac pevné? kde by som to mala riešiť? je to fakt nepríjemné..

Fleur-de-lis

spravnapodprsenka.cz

Na tejto stránke je veľa článkov k správnemu výberu a noseniu podprsenky. Tam som sa aj dočítala, že je dobré nosiť podprsenku stále, aj na spanie, ale samozrejme nie s kosticami a dôležitá je správna veľkosť. Je tam aj odkaz na foto ako to po pár mesiacoch pomohlo padnutým prsiam.
A čo sa týka krémovania, tak dennodene samozrejme, najlepšie niektorý prírodný olej. Kokosový alebo konopný, mandľový či jojobový, je ich veľa...
Správne držanie tela, zo začiatku môže chrbát bolieť ale časom sa spevnia svaly.
Pri športoch nerobiť rýchle a trhavé pohyby, ktoré napínajú svaly pod prsiami,neviem to dosť dobre opísať ale môžu poškodiť tkanivo. Čiže aj cviky na prsia robiť plynule a pomaly.
A studená voda alebo ľad...

Myslím, že zázrak sa aj tak neudeje, môžu akurát trošku spevnieť a predídeš ešte väčšiemu padnutiu...
A neviem či spanie na bruchu je najvhodnejšie. Na boku tiež nie lebo pri veľkých prsiach budeš mať rýchlo vráskavý dekolt. Podľa mňa najlepšie na chrbte. Človek si zvykne..

faidra8

bohuzial, velke prsia su tazke a gravitacia sa oklamat neda, nemozeme cakat, ze Dcka budu stat v pozore, da sa tomu trosku pomoct cvikmi (mne napriklad pomahali svjho casu tieto velmi jednoduche cviky www.krewetka.estranky.sk), netreba sa namahat ani s cinkami :) akekolvek tabletky alebo masticky nemaju zmysel, aj ked pravidelne kremovanie a masaz podporia pevnost pokozky, ale na to staci akekolvek telove mlieko, nekupovala by som ziadne "zazraky"
a dalsia vec je spravny vyber podprsenky, najma neodporucam prilis volny obvod, podprsenka musi byt na obvod tesna, ale to je kapitola sama o sebe, ak budes mat zaujem, mozem poslat odkaz na dobry clanok resp. video s touto temou
sama mam kosicky F, takze som si tymto uz presla :)

trady

ahoj, nie jo to nič vážne, ak by si chcela poradiť tak mi napíš na prehry@gmail.com a skúsim ti pomôct, hlavne sa týn netráp ;)