prosím vás ,pomôžte už nejaké rady,lebo sa idem zblázniť,mám vkuse zapálené hrdlo asi dva roky ..už nevládzem s menšími prestávkami samozrejme ...
stačí mi ,že sa napijem studenšieho a už mám zapálené,bolí ma ,škriabe a nemôžem prehltať atd,potom idem k doktorke,šupne mi hned ATB roznych druhov,oni mi už pomaly ani nezaberajú...stále jem vitamíny,obliekam sa práveže príliš opatrne,teplo aby mi stále bolo,pijem stále zázvorový čaj,všetky výsledky mám v norme,bola som na výteroch asi 5 krát počas tých rokov,NIC negatívne nálezy..imunita nie je znížená,proste nič mi vraj nie je ..ale potom prečo ma to bolí ?nemám práveže ani nádchu ani nič ..ja už vážne neviem ..poradte prosím vás
Stále zapálené hrdlo, ja už nevládzem
ziadne laboratoria nevypustaju geneticky modifikovane mikroby aby nas zabili. neverte prosim tomuto paranoidnemu zjaveniu...
moze ist o alergiu...ja napr mam alregiu neustale mi zatekaju hlienky v dosledku toho citim stipanie a palenie v hrdle
ale celkovo vacsie problemy s bolavym hrdlom a neustale anginy hnisave som mala kym som mala v puse nedorasteny zub mudrosti ktory sa mi stale zapaloval akonahle som si ho dala vytrhnut je pokoj..
Ako som povedal, zozen si citricidal professional, urob roztok(35 kvapiek na liter vody) a kvapkaj do nosa. Mozes to samozrejme aj pit.Ten liter je zaroven denna davka na pitie, postupne po malych glgoch kazdu stvrthodinu tak, aby si to vypila do vecera. A precitaj si cez Google.sk pod rng infekcie, kde najdes vacerymi lekarmi uvedeny dovod, preco sa ti to stale vracia a preco atb na to nestacia brane ustne.
Pre istotu si zozen aj NAC a oreganovy olej v kapsuliach(firma NOW) obe pomozu odhlienovat a adresovat rozne nakazy horneho dychacieho traktu, hlavne tie, ktore sa maskuju a bez odmaskovania NAC alebo serrapeptazy sa ti ich nepodari zlikvidovat.
Ja bez uvedenych by som bol stale chory, lebo som od mala nachylny na choroby hornych dychacich ciest a mam zlate vnucence, ktore sa kazdy weekend so mnou podelia o vsetko, co pozbieraju v skole. Oni ako mladi maju vysoku imunitu, ale ja chytim vsetko od ludi, co su blizo mna takze pouzivam uvedene na dennej baze, v pondelok sa objavia prve priznaky a zacnem to brat, do piatku je to potlacene, cez weekend to dostanem znova a v pondelok zacnem znova brat uvedene. Nesmiem tomu dovolit sa premnozit, takze takto nemam ani horucky a potlacim to v plnom pracovnom zatazeni.
Minuly rok to bolo lepsie, tento rok su zrejme nove pliagy vonku, ovela viac nakazlive a v USA bola doslova velka epidemia a kedze tlac bola uplne ticho, mam podozrenie ze sa jednalo o nejake geneticky manipulovane mikroby. Ved stovky laboratorii pracuje len na genetickej manipulacii mikrobov, tak z casu na cas sa musia nejake objavit vonku, ci nahodne uniknute, alebo zamerne vypustene.
Zlych ludi je na svete hromady....
napochybach, hladala si ako pricinu toto?
www.osud.cz
ja mam tiež problémy s hrdlom, nie až take, ale mam, pomáha mi kloktanie šalviou a kloktadlom alebo sprejom Florsalmin.
je to hrozne,bola som u dvoch Dr ,nic ..ziadny vysledok,stale do mna tisnu len dvakrat do troch mesiacov atb ..a nič ine mi nevedia dať ,nase zdravotnictvo je hore nohami,ked ma tyzden neboli hrdlo a nemam hlieny,tak som vysmiata ..lebo je to naozaj dost velky problem,stale sa citi zahlienene a nic mi na to nepomaha,
pijem zazvorovy caj aj dvakrat do dna,aby som predisla zaalu,jem cesnak,ktory neznasam,snazim sa dopovat vitaminmi,ci uz v tabletkach,alebo v ovoci a zelenine,pripadam si,ze uz mam nejaku nevyliecitelnu chorobu,lebo mne uz nic nepomaha ...myslím,že toto bude mat nejaku vaznejsiu pricinu
ked som bola na krvi,zobrali mi aj aslo,mala som ho mierne zvysene,ale len mierne ..no vtedy som nepocitovala ziadne priznaky choroby,to asi preto ...
nemala som taketo choroby a stavy ..ano,bolelo ma sem tam hrdlo,ale rapídne sa to zhorsilo posledne dva roky a to som mlady clovek,velmi mlady ..
co mam teda jesť ?ako sa s tym zabojovať ?aby to prešlo ?
je pravda,ze nesportujem,len prechadzky su v mojom repertoari,a mam nevycvicenu imunitu,neotuzujem sa,skor sa velmi obliekam az prilis teplo ...ked je vonku 30 st ,ja si dam rifle a dlhy rukav radšej,aby som neochorela ..lebo uz mam komplexy zo vsetkeho,ale druhi chdoia v kratasoch a tielkach ..a mne je zima ..pripdam si už ako nenormalna ..a stale len placem kvoli tomu,co sa so mnou deje ..
Nuz kvapockova nakaza zo vzduchu sa casto usadi v prinosnych dutinach permanentne, kde sa neda vyhubit ustne branymi atb, a odtial s hlienami znova a znova infikuje hrdlo, priedusky ,pluca a dokonca pri kasleni sa moze dostat hore cez eustachovu trubicu do vnitorneho ucha.
Nakaza v prinosnych dutinach sa da vynicit len antimikrobialnymi kvapkami, ale takymi, co maju ucinnost,vyssiu-sirsiu, nez len atb./ Napr sirokospektralne doplnky ako koloidne striebro alebo roztok citricidalu. Viac na to najdes cez Google.sk pod rng infekcie, kde som uviedol nazory viacerych lekarov , ktori zdovodnuju, preco atb na horne dychacie cesty casto nepracuju alebo dokonca vedu k zhorseniu.
robili ti aj testy na ASLO? Ja som kedysi mal tiez vsetko v poriadku a ASLO 2000 norma je do 200..Mavala som aj stale zvysenu teplotu a strasnu vycerpanost, bud som sa potila hrozne, alebo mi bola zima aj ked inym teplo a hned sa pridal aj pocit virozy. Mozes mat aj nejaku alergiu , pele, potraviny, na alergologii by ti mali spravit testy.
tak to ta asi zobere ked je to take ze uz to dlho trva a nic ti nezistili. ale musis jej to napisat aj do mailiku. idem ku kamoske, tak tu dnes uz nebudem.
ja s travenim,uz niekolko rokov a lekari mi nic nenasli