Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ma to vyznam?

Príspevok v téme: Ma to vyznam?
slunce007

Ahojte, prenedavnom som spoznala jedneho chalana, prisiel k nam do obchodu, bol to kolegov znami. Povedal ze som mu velmi sympaticka a ze sa mu pacim... mne pripadal celkom normalny k svetu. No zistila som ze je velmi bohaty... nikdy som nesla po prachoch v podstate ma to nezaujima. Tak zistil si cislo na mna od kolegu a co to sa povypytoval ci mam niekoho a tak no... Potom som mu dala sancu a isli sme na kavu, no uprimne moc sa mi do toho nechcelo ale nakoniec bolo celkom fajn, zistila dom je v pohode a nasla som jednu spolocnu vlastnost co ma fascinuje uz roky a u nikoho zatial som to nenasla. Tak sme sa celkom dobre porozpravali, a zistila som ze hlada zenu a chce si zalozit rodinu. V tejto dobe to chcem aj ja to iste, sme na tom rovnako... vekovo sme uplne k sebe. No po tom stretnuti som nemala chut sa mu ozvat, proste som si nanho spomenula ale nemyslela som nejak nanho riesila som si svoje veci v hlave. Ono pri tom prvom stretnuti nepreskocila ta povestna iskra...
No po par tyzdnoch sme sa dohodli na dalsom stretnuti, bolo to vcera... bolo to celkom v pohode zase... bol to pekny vecer dokonca mi dal zasoferovat svoje lzxusne auto, bola sranda, ale stale ta iskra tam nebola. Proste rano som sa zobudila s nic proste ani som nepomyslela nanho a pritom som sme stravili cely dlhy vecer az do rana. Potom mi zavolal a tak nejak cudny telefonat bez energie taky nasilu, aj ten jeho humor ma vobec nebere. Take suche je to cele, ked ochadzam z auta nemam chut mu ani pusu dat netaha ma to. A pritom pekny chalan baby po nom idu dost.
A potom som ja chcela zaftivkovat dnes v tom telefonate a on tu moju srandu vobec nepochopil.
Fakt neviem co robit, stretli sme sa len dva krat a v podstate sa vobec nepozname, ale neviem no ci dat tomu sancu alebo to zabalit, aj by som chcela lepsie spoznat ale nechcem mu davat nadeje aby som nezranila alebo co. A tiez by ma mrzelo ze obaja si chceme zalozit rodinu a budeme spolu len stracat cas. Poradte co by ste robili?

Dadula56

Chemia nijaka. Dobre. To sme uz stanovili ako fakt. Preco stale teda presviedcas seba a uz aj nas tu, ze mu mas davat sancu? Lebo rodicia chcu vnuca, niekto ti povedal, ze si prilis vyberava a nejako si si tak povedala, ze je lepsi vrabec v hrsti ako holub na streche?

slunce007

Ide o to ze keby to bol nejaky somar, tak hned sa vykaslrm na to... a sancu na spoznavanie mu nedavam. Ale tento muz je prijemny ako spolocnik, velmi zodpovedne sa sprava aspon podla toho ako sa vyjadruje.. je rodine zalozeny ako som aj ja, fotky neter a synovcov ma kadetade po mobiloch a tak mne sa to paci som v tom rovnaka. Ale ked to citim takto nemastne-neslane tak neviem boli sme spolu von ken 2x.
Ide o tom ze ano tikaju mi biologicke hodiny, a kazdy mi vravi ze co cakam ze mi pride princ na bielom koni ako v popoluske? Zivot je o inom... a ze na kazdom muzovi len chyby vidim. Proste ked ja mam problem velky sa len tak zalubit ja neviem proste uz ma to nebavi takto stale sama a cakat na nieco. Nasi uz vy chceli vnuca... a ja stale nic ani frajer nieto vnuca!

slunce007

To ze chce rodinu a deti som nevedela a nesla som von s nim koli tomu, to som zistila az ked sme boli spolu von a sam mi to povedal. A to ze ma prachy je jedna vec, ja nebudem s niekym koli prachom!! Dam prednost laske pre peniazmi, napadnikov s peniazmi som uz mala a poslala k vode. Tym som len chcela povedat ze je to chlap pripraveny do zivota. A vie co od zivota chce, rodinu deti a vedel by sa o nich aj postarat. Ja nepotrebujem luxus a to som mu aj dala najovo ze tym si ma neziska. Povedal ze je rad, lebo takych by sa nasli co by chceli len koli autu, prachom, domu.....
Len ja riesim to ci mam davat tomu sancu ked to tak citim nemastne-neslane alebo to zabalit?

Maoam

sama vies, ze to nema vyznam a ten vztah by vam nevydrzal mozno ani mesiac

ale lakaju ta prachy a zabezpecenie a tikaju ti biologicke hodiny, takze to je to, co ta pri tom celom drzi

Dadula56

Nechapem, preco sa do toho nutis. Naozaj nechapem, ked pises, ze ti o peniaze nejde.
Mne to tak pride, ze chce rodinu, peniaze ma, tak by ti bolo velmi vhod, kebyze aj tebe sa paci a zufalo sa snazis, aby tam nieco bolo. Odmysli si tie bonusy, ktore jeho osobnost netvoria a hned to je jasne. Keby nemal peniaze, tak s nim dva razy von nejdes.

TinaM

Podla mna na to ides zo zleho konca. Z clovekom sa nestretavame preto, lebo aj ja aj on chceme rodinu a nejako sme sa stretli v tm istom rozpolozeni. podla mna sa mas stretnut s clovekom a s nim zistit, ze obaja tuzite po SPOLOCNEJ rodine. Netvrdim, ze je to cele bezvyznamne, ale tymto tvojim pristupom (kalkulovanie, prekombinovavanie, ocakavania...) to cele uhravas do outu. Otazka je taka, ci by si sa s nim stretla aj keby nemal prachy a nevedela by si, ze chce rodinu? Myslim, ze na to si sa uz ale vyjadrila.