Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ma to vyznam?

Príspevok v téme: Ma to vyznam?
slunce007

Ahojte, prenedavnom som spoznala jedneho chalana, prisiel k nam do obchodu, bol to kolegov znami. Povedal ze som mu velmi sympaticka a ze sa mu pacim... mne pripadal celkom normalny k svetu. No zistila som ze je velmi bohaty... nikdy som nesla po prachoch v podstate ma to nezaujima. Tak zistil si cislo na mna od kolegu a co to sa povypytoval ci mam niekoho a tak no... Potom som mu dala sancu a isli sme na kavu, no uprimne moc sa mi do toho nechcelo ale nakoniec bolo celkom fajn, zistila dom je v pohode a nasla som jednu spolocnu vlastnost co ma fascinuje uz roky a u nikoho zatial som to nenasla. Tak sme sa celkom dobre porozpravali, a zistila som ze hlada zenu a chce si zalozit rodinu. V tejto dobe to chcem aj ja to iste, sme na tom rovnako... vekovo sme uplne k sebe. No po tom stretnuti som nemala chut sa mu ozvat, proste som si nanho spomenula ale nemyslela som nejak nanho riesila som si svoje veci v hlave. Ono pri tom prvom stretnuti nepreskocila ta povestna iskra...
No po par tyzdnoch sme sa dohodli na dalsom stretnuti, bolo to vcera... bolo to celkom v pohode zase... bol to pekny vecer dokonca mi dal zasoferovat svoje lzxusne auto, bola sranda, ale stale ta iskra tam nebola. Proste rano som sa zobudila s nic proste ani som nepomyslela nanho a pritom som sme stravili cely dlhy vecer az do rana. Potom mi zavolal a tak nejak cudny telefonat bez energie taky nasilu, aj ten jeho humor ma vobec nebere. Take suche je to cele, ked ochadzam z auta nemam chut mu ani pusu dat netaha ma to. A pritom pekny chalan baby po nom idu dost.
A potom som ja chcela zaftivkovat dnes v tom telefonate a on tu moju srandu vobec nepochopil.
Fakt neviem co robit, stretli sme sa len dva krat a v podstate sa vobec nepozname, ale neviem no ci dat tomu sancu alebo to zabalit, aj by som chcela lepsie spoznat ale nechcem mu davat nadeje aby som nezranila alebo co. A tiez by ma mrzelo ze obaja si chceme zalozit rodinu a budeme spolu len stracat cas. Poradte co by ste robili?

Maoam

xxy ;D, ja nutene ako decko, lebo zeny v rodine to komplet kukali a mali sme len jednu telku a nemala som na vyber ;-/////, ale videla som tusim iba ten diel, kde mala prvy sex s tym peknym Nicolasom a potom Peiraca :DD, romany som necitala nikdy

sususu

Daj mu este sancu...vela krat taketo vztahy vydrzia ovela dlhsie ako vztahy s obrovskou chemiou... mozno este preskoci iskra a ak nie, tak to ukoncis neskor... mozno sa vam to bude zdat smiesne, ale tak som si spomenule na ten francuzsky film o Angelike ktora tiez zo zaciatku nemohla zniest svojho muza toho Peiraca (neviem presne ako sa to pise:-)) ) a nakoniec ho nezistne milovala... tak vyskusaj ;-)

Maoam

stara dievka v 30tke, to je mozne asi len na Slovensku, vsade na zapade je to vek, kedy clovek prestava byt deckom a zacinaju ho ako-tak akceptovat v dospelackom aj pracovnom svete...

najväcsi tlak si robis ty sama...ries teda seba samu primarne, tvoje stavy atd.

a na dieta mas v pohode este par rokov casu, nenahana ta nikto a nic (okrem teba samotnej) a nenechavaj sa tak ovplyvnovat okolim a rodinou, za to ze ini uz maju decko a statut vydata/zenaty, to neznamena, ze musis aj TY, kym sa ty vydas a budes mat prve babo, oni mozu byt uz uspesne prvykrat rozvedeni ;-)

lilyianka

no ja osobne by som ešte párkrát na tvojom mieste s ním von šla ..veď 2x je vážne málo, a nemusí iskra preletieť hneď ... a ak aj po 5x budeš vidieť, že je to o ničom, tak to ďalej neťahaj ..to už nebude mať význam... a to, že ste nepochopili tie vtipy .tak nepoznáte sa, neviete aký má kto humor ... ani môj priateľ nechápal môj humor, keď som niečo povedala .. lebo je dosť odlišný od ostatných ..ale už si zvykol a zasmeje sa na tom ..ale ver, že tiež potreboval dlhú chvíľu, kým mu to prišlo na chuť ... nie všetko ide hneď a nie všetko zase treba hneď zatracovať ...ale je to len na tebe ... ja by som ešte skusila s ním isť von