Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zarábať peniaze mi nestačí - chcem viac

Príspevok v téme: Zarábať peniaze mi nestačí - chcem viac
zdroj

Neviem čo mám robiť: mám prácu, dobre platenú, ani sa v nej nepretrhnem. A jednako ma nebaví. Každý deň idem do roboty s väčším a väčším odporom. Viem, že nemôžem ostať doma, lebo musím predsa z niečoho žiť. Okrem toho som rozvedená a mám dve deti, o ktoré sa starám sama. Obidve chodia do školy a ešte to potrvá, kým sa budú môcť o seba starať samé.
Nejde tu o to, že by som bola nespokojná s celým životom, nechýba mi ani priateľ, ani sa necítim osamelá. Len ma už nebaví moja robota. Cítim, že ju potrebujem zmeniť, ale po prvé si neviem predstaviť čo iné by som robila, lebo jediné čo ovládam je akurát tá moja práca. A po druhé o žiadnej inej práci ani nechyrujem.
Chcem sa spýtať ľudí, ktorých tiež ich práca nebaví, ako to riešia. Čím si dobíjajú baterky...

pacient123

máš prácu,necítiš sa osamelá ,,,,,čo chceš viac ? predca skoro každého práca nebaví .......ked zarábaš dobre tak to rob dalej ,,,,,,lepšiu prácu nenajdeš ----

Leni 888

Ahoj,
Je to velmi bezne ze clovek po 2-3 rokoch potrebuje zmenu v praci a uz ho nenaplna netrap sa tym ze sa takto citis je to uplne normalne.
Snaz sa porozmyslat nad tym co ta bavi ake mas hobby a nieco s tym spojene alebo sa zapis na nejaky kurz aby si sa naucila nieco nove a nebudes pripisovat tolko vahy praci a nadobudni pocit vdacnosti ze ju mas a je dobre financne ohodnotena a umoznuje ti robit to co mas rada vo volnom case. Prajem vela stastia

_meno

Ahoj zdroj

Tak v prvom rade ti skladam poklonu zdroj, mnoho vecami prispievas do sveta a dakujeme ti zato.

Mnohi ludia uz poskytli svoje rady,z ktorých je podla mna mnoho takých, ktore si potrebovala teraz pocut aby si isla v zivote dalej.

Ako prve je dolezite pouzit vedomie : vedome oznac, zisti, pomenuj.

Citis sa ... sama? Pomenuj to "citim sa sama". Citis sa v praci zle? Pomenuj to "v praci sa citim zle, lebo na mna kricia". Takze vlastne nemas rada krik.

Daj si prosim ta velky pozor na seba, mozes narazit na svoje oblasti, kde ti mozog bude blokovat lasku. Napríklad mozes mat v sebe tuzbu byt vo vztahu s muzom, ale mozog kvôli minulym skúsenostiam s byvalym manzelom ti bude argumentovat aki su muzi zli, ako ich nepotrebuje a pod. Samozrejme mozog ta zasekne vo vyvoji a budes trpiet depriváciou lasky v mnohých formách. Pravda obcas boli, lebo dochadza k preorganizacii naseho vnútorného sveta (boli ma, ked 40 rokov som budoval strojarenske impérium aby mi potom zena povedala ze ma opusta .. svoj zivot som nasledoval mnou umelo vytvorene hodnoty ... a pri spoznavani skutocnych hodnot (tragedie, straty atd. dosledky nasej lahostajnosti) dochadza k ich preukladaniu..uz nechodim tolko do prace, venujem sa manzelke).

Ako ked na mna niekto hrici ze som hlupy, zaujima ma preco krici na ludi ze su hlupi. Co chyba tomu cloveku, ktoru svoju tuzbu nerealizuje a poskytnem mu vysvetlenie o nom samom, preco je aky je.

Tvoje blaho čaká na teba: môžeš sa rozhodnúť ísť za ním hned .. alebo zajtra.. dnes este poupratujem .. zajtra .. dnes mam vela prace .. zajtra nad tym porozmyslam .. zajtra si to napisam ..zajtra sa o tom s dakym porozpravam.. zajtra.

Ako pises, nejedna sa o hmotnu vec co ti chyba. Nieco co presunies k sebe na urcity cas a budes sa citit "kompletna". Nedokazeme totizto splynut s hmotnou vecou. Sme spiritualne bytosti s hmotnou formou. Preto dokazes pozorvat telo, pretoze nie si len telo.....

Laska znamena "vztah", je to vazba. Vazba medzi tebou, a pozdravenim deti. Vazba medzi tebou a pracou ktoru vykonavas. Vazba medzi tebou a ostatnými ludmi. Vazba medzi tebou a tvojim telom. Je to spiritualne puto. Nema hmotne sidlo, ze napr. laska sidli v krabici v praci, laska sidli v mojich ranajkach, laska sidli v stolicke na ktorej sedim.

Laska je duchovna vazba, ktorej prejav je hmotny. Ja napr. mam rad teba, nevidis to, necitis to, neukazes na to prstom, nechytis to .. a napriek tomu mozes citat tieto slova, ktore mozu pomoct ludom aj tebe k expanzii, rozsireniu, zlepsenie, oslobodeniu, vyspelosti atd.

Mne sa velmi paci a ocenujem ludi, ktory sa snazia stat majstrami v zivote, nie len v 1 oblasti zivota. Odpovede na to kam v zivote chces ist su v tebe, ja sa ti len snazim pomoct zjednotit teba.

Pretoze tam, kde je konflikt, tam dochadza k dualite. Tam, kde su otazky je konflikt.

Tam, kde je laska, ticho a pokoj je jednota.

Na toto je jednoduchy test: kto hodinu sam dokaze v prazdnej miestnosti sediet vie lubit seba aj svet. Kto bezi z miestnosti nevie kam, hľadá ľudí ktorí by ho ľúbili.

Este raz som si precital tvoj príspevok a mozno z toho co pises, utlacas samu seba v praci. Preto nemas myslienky o tom co by si chcela vyskusat ... lebo potlacas a nevytvaras myslienky o svojej praci.

(Cítim, že ju potrebujem zmeniť)
Tvoja tuzba je mozno ina praca, alebo ine pochopenie sucasnej prace.

(neviem predstaviť čo iné by som robila, o žiadnej inej práci ani nechyrujem.)
Tvoja realizáciá, interpretácia tvojej túžby je mensia.

Zužuje ju strach. "Neviem co ma bavi, neviem ci to budem vediet robit, neviem to robit, neviem kde budem robit, neviem ci ma to uzivi". Toto su nazory tykajuce sa strachu.

Nas Stvoritel, zivotna energia, Boh je cista energia. Mozes si ju predstavit ako bielu stenu. Na tejto bielej stene sa nachadzaju len "ziarovky" bieleho svetla.

Ked pocujes akekolvek negativne tvrdenie, napr. ked ticho sedis a rozmyslas "to sa mi nepodari, na to nemam nadanie" .. vsimni si, ze jediny kto v tej miestnosti vravi si ty. Ked prestanes vnutorne vraviet svojim myslenim .. Kto v miestnosti ti oponuje? Ticho .. Kto v miestnosti sa ti smej? Ticho .. Kto v miestnosti ti vravi ze si zla? Ticho.

Ty svietis tymi ciernymi svetlami. To je interpretacia toho co v biblii je pisane ako "veril si ale zapochyboval si".

Pokiaľ sa ty budes chciet ničiť, nepustis k sebe nikoho kto by ti pomohol.

Podla mna mas obrovsku moznost naucit seba slobode a laske, co potom od teba odkukaju aj tvoje ratolesti aj cely svet.

Prajem Vam vela zdravia, stastia, radosti a vela snehu zdroj :o]

miki24

Veru tak šampón je taraj. Nie žeby som bol bankár, ale zaujíma ma ako môžu okrádať banky ľudí. Majú na to veľmi prísnu reguláciu a dohľad od NBS, aby si to mohli dovoliť. Pýtajú len poplatky za využitie danej služby akom v iných odvetviach. To je tak akoby si išiel ku holičovi, obuvnikovi, taxikárovi a osopil si sa, že ťa okradli za to, že chceli za danú službu za peniaze. Dokonca narozdiel od iných, banky urobia isté vecí aj zadarmo, čo sa dnes nenosí. Tiež ako bolo spomenutú nechcem danú službu využiť tak ju nevyužijem. Osobne mám 27 rokov a žiadnu službu v banke som ešte nevyužil. Dokonca som nemal zriadený bežný účet, lebo mne by bol zbytočný, keďže nemám ho kde ani využiť...

jauzneviem

sampon netaraj, nevies o com to je, nepochopil si o com je dnesny svet. Ked sa ti zda, ze okradaju inych ludi, tak si neber pozicky, nehlas sa do personalky, hladaj si pracu sam. Aj v banke kazdy tvrdo pracuje tak ako hocikde inde, aj banka moze skrachovat. Okradanie? Pozicka bez uroku a rizika by bolo okradanie, ale vsetkych co si ju nevzali. Myslis, ze ked sa nevozis pol dna na poli v traktore, tak to neni tvrda praca? Sediet v kancelarii je casto unavnejsie ako fyzicka praca. Po case ti svaly zosilneju, ale mozog uz moc nie.

sampon

Zaloz si vlastnu firmu, ktora je zalozena na poctivej praci a nie okradani inych ludi (bankovnictvo, pozicky, personalne agentury..) a uvidis, ze nedokazes zarobit ani cent.

vikina8888

asi len potrebujes nejak zviditelnit svoje prednosti kedze z tvojho pisania mam dojem ze ide len o to pokonverzovat. ziadna rada tu nieje dobra a na vsetko mas sama odpoved mozno tvoje dve vysoke skoly a 5 jazykov nikto dostatocne neocenil a mozno teba v sukromnom zivote nikto neocenuje dostatocne tak hladas cesty kde mozes otvorene povedat - som super. Neverim ze zena s dvoma vysokymi skolami by nenasla riesenie danej situacie a to - praca ma nebavi. Vidim problem prave v zaporoch ktore si napisala - nechyba mi ani priatel necitim sa osamela. Myslim ze prave toto si nechces pripustit a hladas problem inde ako je inak by si tie zapory nepisala. najdi si partnera. Veta neviem co ine by som robila znamena ze v preklade - viem ze robim to co robit mam a som na spravnom mieste si myslim ja

annemary

asi to je syndrom vyhorenia a zacinajuca depresia.
No prepac ale nechapem to , lebo ja by som robila v kuse aj 24h denne a nikde ma nechcu-to je depresia moja