Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problem s libidom

Príspevok v téme: Problem s libidom
gina457

zdravim mam jeden problem, mam pocit,ze by som bez sexu vydrzala, nejak mi to vobec nechyba, vlastne mam chut na sex len ked som opita, neviem co mam s tym robit strasne ma to trapi, fakt neviem ako to napravit

vadi mi ked pocuvam o tom ako kto kolko mal sex, fakt neviem co mam s tym robit, kazi to vztahy atd:( mam na to chut len ked sa s niekym spoznam potom u vobec, citim sa preto uplne strasne, chcem zazit niekedy tu chut...

xdanielax

Podla mna sa tiez sexu priklada prilis velky vyznam. Ale to preto, lebo ludia su znudeni a nevedia co so sebou, plus zo vsadial na nas utocia reklamy, obrazky, produkty, so sexualnym podtextom, a na zaklade toho si potom myslime, ze to je jedina vec okolo ktorej sa toci zivot. (snad okrem penazi este .. co je tiez hlupost).

mimi3

Lebo je to najsuper vec na svete a prave pre tieto nazory na vas muzi kaslu a chodia za nami - normalnymi zenami ktore to neriesia

Cindy35

ja inak neviem, preco sa z toho libida robi take halo. clovek usetri vela casu ked nema kazdy den sex - a moze svoju energiu venovat na uzitocnejsie veci.
vsak ludia maju v priemere tak 2 potomkov, takze na to by stacila suloz 2x za zivot, neviem preco by sa to podla niektorych "odbornikov malo robit dobre ze nie 500 za rok..

RNG

Na zvysenie libida a vseobecne uzitocne pre zeny je adaptogen Dong Quai(angelika cinska) pripadne aj maca a damiana.
Nie su to prostriedky vylucne na libido, ale ako adaptogeny vseobecne uzitocne.

Cindy35

no to aj ja som mala. kym som nespoznala Brava, chlapi ma pritahovali len kym boli pre mna novi. potom sa mi uz opozerali a nevzrusovali ma

cierna.macka

alebo so sebou niesi uplne spokojna, a pri alkohole zabrany povolia ? :)a mozno ta len laka nieco nove a nepouzite a ked to uz dosiahnes tak ta to proste nezaujima

Cindy35

no ale vsak to vobec nie je dolezite, kto v okoli ma aku frekvenciu sexu..
ak tebe male libido vyhovuje, tak je to ok. ine by bolo, keby ste s partnerom neboli zosuladeni.
mozno mas len partnera ktory ta nepritahuje