Problem s libidom

Príspevok v téme: Problem s libidom
gina457

zdravim mam jeden problem, mam pocit,ze by som bez sexu vydrzala, nejak mi to vobec nechyba, vlastne mam chut na sex len ked som opita, neviem co mam s tym robit strasne ma to trapi, fakt neviem ako to napravit

vadi mi ked pocuvam o tom ako kto kolko mal sex, fakt neviem co mam s tym robit, kazi to vztahy atd:( mam na to chut len ked sa s niekym spoznam potom u vobec, citim sa preto uplne strasne, chcem zazit niekedy tu chut...

bulgarianrose

Tribulus terrestris - Kotvičník zemný 30gr

TRIBULUS terrestris - je prírodný zdroj sily, energie a hlavne sexuálneho libida

Niekto mu hovorí rastlinná modrá pilulka, inde sa dočítame o životobudičovi. Kotvičník zemný každopádne obsahuje vysokú hladinu fytosterolov, ktoré pozitívne ovplyvňujú plodnosť, libido a funkciu prostaty. Športovcom môže zvýšiť výkonnosť, pracovne vyťaženým ľuďom pomáha od stresu, nespavosti a podráždenosti. Napriek tomu, že je obsiahnutý v mnohých potravinových doplnkoch, obľuba čistej byliny stále rastie.
www.bulgarianrose.sk

leusa009

Princezná ak nemávaš chuť na sex a chceš ju mať akože naozaj, tak sa popozeraj po kvapkách zo španielskych mušiek tie určo zaberú a roztrháš ho jak levica mojim favoritom su tie zo superlove tie mam vyskusane a nesklamali

Agnes999

No ja tiez ziram na taktiku niektorych zien, ze ked mu daju raz za pol roka, budu sa chlapi na sex o to viac tesit a nikdy ju neopustia. To ako keby ste hladnemu odmietli dat jedlo, ze sa potom bude nan viac tesit, ked dostane najest len raz za tyzden. Pritom vsade naokolo su otvorene bufety, kde sa moze najest - inde.

Agnes999

Ak si chces zvysit libido velmi dobre na to ucinkuje maca, l-arginin a muzsky hormon testosteron, mozes si to objednat cez net. S tym testosteronom ale opatrne, nadmerne mnozstvo moze sposobit muzske pohlavne znaky, ako chlpatenie, zhrubnutie hlasu. Ak si das ale jednu tabletku denne, dostavi sa len chceny ucinok, teda vacsia chut na sex. Kazda zena ma aj testosteron, problemy sposobuje az jeho nadbytok. Ak toto zacnes brat, uz po tyzdni budes pocitovat prve ucinky.

Kvety zla

Cindy, cize ty so svojimi chlapmi nespis?
To je hlupost ze "aj najlepsie jedlo sa preje" - ak je sex skvely, partneri su kompatibilni, obaja su spokojni - nie je problem. A presne o to ide, treba si najst niekoho kto ti je kompatibilny.
Preco by zena mala trpiet vo vztahu, kde je do sexu nedajboze nutena (a to je znasilnenie, aj ked je to vo vztahu), a to len preto lebo jej vyhovuje mat sex raz za pol roka, no jej partnerovi to vyhovuje kazdy druhy den. Takto ani jeden nie je stastny.
Sex mozno nie je najdolezitejsia vec na svete, ale pre vztah (a hlavne pre zacinajuci vztah, alebo vztah mlad(si)ych ludi ktori su bezdetni) su chemia a sexualna kompatibilita velmi dolezite. Nejde o sex samotny, ale aby ste jeden druhemu vyhovovali.
Alebo, je tu moznost ze tvoje nizke libido je sposobene niecim fyziologickym - mas v poriadku hormony? Neberies antikoncepciu? Problemy so stitnou zlazou? Tieto veci sa daju riesit. Vrodene nizke libido nie.
Ale aj asexuali si zasluzia lasku, a existuju aj take pary ktore spolu nesulozia - jednoducho preto, lebo to ani jednemu nechyba. Lubia sa, ale sex nemaju.

Agnes999

To je pravda, mozes si hladat muza, ktory to tiez nejak casto nepotrebuje, napr. cez inzerat. Ja som na zoznamke raz videla inzerat chlapa, ktory hladal zenu, ktora nepotrebuje sex, lebo sam bol asexual. A druha moznost je navstivit sexuologa a skusit to nejak riesit. Niektore volnopredajne doplnky vyzivy mozu tiez pomoct.

luciano

Sex určite nie je tým najdôležitejším v živote. Ak nemáš libido, nerob si z toho ťažkú hlavu. Ak natrafíš na chlapa, ktorý trpí sexuálnou disfunkciou, vytvoríte znamenitý pár.

Cindy 35

mimi, aby si sa mu po tom castom sexe nezunovala, myslis ze je pre muza vzrusujece 1000 krat mat sex s tou istou partnerkou? ak mu nebudes vzacna, moze ta lah kovymenit. aj najlepsie jedlo sa casom preje