Mam pocit,ze to bude citat malokto,kazdopadne mam problem.Samozrejme mam kadiake ine veci co ma zatazuju,ale toto je jedna z nich.Kedysi som mala jednu skvelu kamaratku z detstva v buberte som mala tiez par ale nie take doverne,no teraz byvam u priatela a neviem si ziadnu najist,vlastne uz nehladam len cakam,som tu taka sama,chyba mi to porozpravat sa s doverit,tu su baby co prezyvaju stale osial puberty a ja zijem uz davno dospelym zivotom,predsa mam priatela ale mat kamaratku a tu pravu je ine,chyba mi to.Tu su len same starsie klebetne zeny inak taku klebetnu dedinu som este nevidela.Byvala som v bytovke velmi dlho no nikdy som nemala problem s ohovaranim,zatial tu je to na dennom poriadku.Keby tu mam aspon tu spriaznenu dusu hned by mi den skraslilo.To ma zoziera:/Zhanam aj na pokeci,trosku sa povypravat,ale v to uz ani neverim,Asi si vytvorim imaginarnu kamaratku:)Zofku,alebo Katku:)Asi miuz hrabka...
Nemám si s kým pokecať..
Ak ti to pomôže, tak si ju vytvor a hneď sa budeš mať s kým rozprávať:-D:-D
Vlastník servera www.butlava-vrba.weebly.com nakonfiguroval svoju stránku nesprávne. Kvôli ochrane vašich údajov pred odcudzením Firefox blokuje pripojenie k tejto webovej stránke.
❱❱ CHÝBA MI BLÍZKY ČLOVEK, NEMÁM SA S KÝM POROZPRÁVAŤ, POKECAŤ ❱❱ Ste na tom rovnako? ❱❱ MÁTE SVOJU BÚTLAVÚ VŔBU?
❱❱ butlava-vrba.weebly.com
❱❱ Pomáham uvoľňovať nahromadený stres tým, že hovorím s ľuďmi, ktorí cítia nedostatok ľudskej konverzácie vo svojom živote, alebo nemajú s kým hovoriť o svojich problémoch a tažkých životných situáciach. Som ochotný počúvať Váš citový výlev.
❱❱ Špecializujem sa na klientov, ktorý sa potrebujú IBA vyrozprávať a tým odstrániť stres a negatívnu energiu, ktorú pocitujú.
❱❱ Rozhovor cez skype / telefón, je to isté ako keby ste hovorili so svojím priateľom
ahoj :) netrap sa tym, ja mam tiez ten isty problem... nemam nikoho takeho okrem priatela a niekych znamych ktory sa ozvu len vtedy ked nieco potrebuju... uz som si nato akosi zvykla aj ked clovek ma take dni kedy by sa najrajdsej vyrozpraval..a vtedy som spoznala ze niekedy sa je lepsie vyspoved cudziemu lebo pomoze viac ako niekto odkoho cakas pomoc a neposkytne ti ju
Je zvlastne, kolko z nas sa citi osamelo. Aj ja mam tento problem. Zaroven som bola vzdy presvedcena, ze vsetky moje spoluziacky, kolegyne a zname maju svoju "partiu", najlepsie kamosky a pod., a ze len ja som asi niekde urobila chybu a preto som v tomto smere osamela. Ale ocividne to tak vobec nie je.
Asi píšem oneskorene, ale len teraz som sa sem dostala. Ja riešim to isté, postavili sme domček v dedinke, v kt. nikoho nepoznám, mangel je stále v práci a ja som s malinkou dcerkou stáááále sama, malinka je perfektná, žiaľ ja som strašne spoločenský človiečik, a nemam sa s kým porozprávať...dedinka je veľmi kludná nikto okolo ani neprejde, fakkt sa cítim taká sama, kamošky mám ale tiež som odkázana len na mobil al. na PC to ale nestačí...asi ani nepotrebujem radu, len som to potrebovala dať so seba von.ďakujem že ste si prečítali...
Milky, tak vidis, sam pises, ze si ziarlivy. Akoto potom ze ma nerozumies? Nemyslel som hned na postel, to by bolo uz len vyvrcholenie. Ale celkovo by to mne ako partnerovy tiez vadilo, keby sa moja priatelka neprestajne pravidelne stretavala s neakym typkom... a z druhej strany, ak by sa s nim fakt stretavala, znamenalo by to len, ze sa jej paci, ze si k nemu fakt ten vztah buduje, a teda ak by to stale bolo na takej dobrej ceste, jasne ze by ma potom casom aj podviedla...
Ja som tiez zial ziarlivy. Velmi zla vlastnost:/
tastrapata, som par rokov v zahranici, a tiez som mal velky problem s priatelmi. Nemal som ziadnych, ale nakoniec ma raz kolega z prace pozval k sebe len tak na navstevu. Vôbec sa mi nechcelo, ale povedal som si, ze nic predsa nestratim, aj tak nemam nic na praci. Potom ma zas pozval, a zas,, ja som samozrejme chodil, a nakoniec sme sa celkom dobre spriatelili. Prisli mu kamosi, s nimi som sa tiez postupne skamosil, prichadzaju stale dalsi a dalsi a postupne tu konecne zacinam mat samich priatelov:),, tym len chcem povedat, ak si niekam aj ked len malinkou kamaratkou/koleginov kdesi pozvana, neodmietaj,, ale kus daj pozor na svojho priatela, ci mu to nevadi...
Dakujem za komentare,nuz prace som sa nikdy nebala ,ako bolo podotknute ze dievca z mesta,cely zivot,som chodila ku starym rodicom,takze seno,sadenie,drevo mi nesmrdi,a stale som na nohach ba i Talianske jabka chodim oberat.Pointa je v tom,ze akakolvek snaha si nejaku tu kamaratku najist sa mi nedari a ked tak sa najde,tak je to falosno.Mam pracu na doma,a chodim aj do zahranicia,akurat tam mam kamaratky,len tie su az z polska.Stare kamaratky su rozlietane,jedna tehotna,druha vyska aj dalsia a dalsia Anglicko.Co uz musim si zvyknut na tento dedinsky styl vypravaia sa a mozno zapadnem:)
A čo robíš? Pracuješ, študuješ? Kolegyne či spolužiačky?
Ja som si pár kamarátok našla fakt na internete. Jednu keď som mala cca 16, hoci sme sa stretli náhodou (sem tam sme písali na internete, potom som šla do mesta s inou kamarátkou a zistila som, že ju pozná a tak sme sa stretli) a s druhou keď som mala 20 a tiež sme sa stretli náhodou :D Mám asi šťastie na náhodné stretnutia.
Ale napríklad na pokeci málokedy pokecajú medzi sebou dve baby, tam každý len s opačným pohlavím píše. Teda pár rokov som tam už nebola, ale bolo to tak
Ja som z dediny, teraz žijem v menšom meste, ale je to úplne rovnaké. Ohovára sa všade. Je jasné, že vás nebudú ohovárať pred vami.
No a na dedine žijú aj inteligentní ľudia, z ktorých sa nestali sliepky a prasata.