Nemám si s kým pokecať..

Príspevok v téme: Nemám si s kým pokecať..
tastrapata

Mam pocit,ze to bude citat malokto,kazdopadne mam problem.Samozrejme mam kadiake ine veci co ma zatazuju,ale toto je jedna z nich.Kedysi som mala jednu skvelu kamaratku z detstva v buberte som mala tiez par ale nie take doverne,no teraz byvam u priatela a neviem si ziadnu najist,vlastne uz nehladam len cakam,som tu taka sama,chyba mi to porozpravat sa s doverit,tu su baby co prezyvaju stale osial puberty a ja zijem uz davno dospelym zivotom,predsa mam priatela ale mat kamaratku a tu pravu je ine,chyba mi to.Tu su len same starsie klebetne zeny inak taku klebetnu dedinu som este nevidela.Byvala som v bytovke velmi dlho no nikdy som nemala problem s ohovaranim,zatial tu je to na dennom poriadku.Keby tu mam aspon tu spriaznenu dusu hned by mi den skraslilo.To ma zoziera:/Zhanam aj na pokeci,trosku sa povypravat,ale v to uz ani neverim,Asi si vytvorim imaginarnu kamaratku:)Zofku,alebo Katku:)Asi miuz hrabka...

Milky

Inteligent
Ja som sa vyjadril v mnoznom cisle, myslel som ako cela rodinka ze si nevieme najst znamych.
Ja sam som pomerne ziarlivy a s tebou suhlasim, ze sama by zrejme nemala kecat s cudzim.
Ale ked na dedine sa problemy riesia takmer vylucne alkoholom. V Amerike s psychoanalytikom. V kulturnej spolocnosti rozhovorom s dovernou osobou.
A ked ju nemas, a chces ju najst? Porad ty..

inteligent

Lístie vo vinohrade je dobrá téma a inteligent si pokecá o hocičom. O čom sa dá kecať s mestskou paničkou? O divadelnom predstavení? Tsss, zomrel by som od nudy. Žena sa nemá sama rozprávať s cudzím chlapom.

Milky

Henten
Nekecaj. Preco by ludia opacneho pohlavia museli zakonite viest vztah k posteli..
My sme od septembra prestahovany na dedinu a taktiez. A najst tu niekoho na konverzaciu s podobnymi zaujmami (nie ake je listie vo vinohrade), je nemozne..
Pisatelku plne chapem.

henten

p.d. normalne som ta skoro v nicom nepochopil:D ale to je jedno:D,,

tastrapata, a tvoje doterajsie priatelky su velmi daleko? Vsak hadam v pohode by si si mohla chodievat k nim na navstevu, ked budes mat cas. Naco hladat nove?
A potom ak hladas dôvernu osobu tak cez net, tak naozaj urcite sa vyhybaj opacnemu pohlaviu:D, lebo urcite by ti inak tvoj doterajsi vztah zlihal(spominam to, pretoze dôvernika v opacnom pohlavi by si si nasla ovela lahsie, pretoze oni hladaju vztah, a teda velmi radi by vypoculi hociaku, videli by u nej sancu...)

p.d.

A pritom ked si vezmeme, tak na dedinach sa ani nic poriadne nechova ako kedysi. Ludia menej citaju, menej pozeraju televizor, asi to ma suvis so socikom, ze na dedinach zostavali len ti gramotnejsi:)

p.d.

Ak niekto zije velmi dlho so sliepkami a prasatami, tak zacne mat reci ako sliepka a isto bude vyzerat ako prasa - ha, ha, ha.
Ja mam stastie, ze nie som az tak temperamentny, lebo z toho ohovarania by ma asi slak trafil. Vsak co, ked oni, tak aj ja:) Cize si mozem povedat, ze welcome in d club:)))
Ja si chodim po obedy do jednej skoly, ale ver mi, ze taku polievku ani psovi neda. Mam toho psa radsej, hoci je to fakt velmi podivne plemeno.