Ahojte
Napisem to otvorene, mojim obrovskym problemom je ziarlivost, uvedomujem si ju v plnom rozsahu...Bohuzial vsetko som pochopil az ked som spadol na hubu, rozpadol sa mi koli nej najkrajsi vztah aky som kedy mal(Preto Vas vsetkych co ziarlite uprimne prosim, zamyslite sa nad svojim konanim).
Teraz uz vela veci chapem,citem mnozstvo knih a prac na tuto temu,otvaraju sa mi oci a vidim ze veci co som robil,moje reakcie,obmedzovanie,...ktore som pokladal za normalne tak boli vlastne uplne chore a zvratene.Viem co robim zle a kazdym dnom toho viem viac a viac, viac toho hnusu co som robil a poviem Vam na rovinu,nedokazem sa na seba pozriet ani do zrkadla.Viem ze toto sam nezvladnem,utlmit,ovladat alebo dokonca zbavit sa ziarlivosti no neviem akeho odbornika mam navstivit, poradte mi prosim nejakeho dobreho psychologa, som zo Zvolena.Alebo co mam dalej este robit, lebo teraz nemam partnerku a velmi vela chapem,no mam strach ze ked si niekoho najdem tak sa to vrati a to uz nikdy nechcem, uz nikdy nechcem nikomu citovo ublizit...teraz som na tom tak ze radsej budem na vzdy sam ako by som mal niekomu zas citovo ublizit.Nepiste mi prosim komentare typu...ozer sa alebo ironicke a vysmesne veci,naozaj trpim uz dost zo sameho seba...Ospravedlnujem sa za diakritiku pisem z mobilu.Dakujem Vam a ziarlivci prosim este raz robte co mozte aby ste sa toho zbavili...