pritahuju ma chlapi (som chlap)

Soraja

dnesny svet uz nie je taky ako niekedy, no zase este nie je na takej urovni, aby neodsudzoval. Ale riad sa podla toho co chces ty. Ak mas rad zeny,ale pacias a ti aj muzi, mozno si bisexual. A mozno si len zvedavy a chces nieco skusit. Mozno raz pride prilezitost vyskusat to s chlapoma ty si povies ze nechces, co ty vies. Netrap s akoli tomu, podla mna nie si gay, mozno si bi, ale takych ludi je kopa. Ja to neodsudzujem, podla mna: kazdy nech robi to, co mu chuti:-))) ale ty sam musis vediet co chces. :-)

miska

okay mam priatela, on ma lubi, v posteli to klape, akurat som si vsimla, ze rad je s muzmi, dokonca rad ked sme boli opity bozkal kamarata---jazyckova...ja som si to nevysvetlovala zle, vsak boli opity, ale uz mam odozvi aj od znamych....co mam robit? je gay?

randy

brokeback je super?? ble ..podla mna odpad :)
videl som ovela hodnotnejsie filmy s gay tematikov: latter days, beautiful thing, cowboys and angels, sommersturm, eating out,..

neo

ked si myslis ze ta pritahuju chlapi, na tvojom mieste by som urobila vsetko pre to aby som to zistila! Nikdy pred tym ti to nenapadlo? Ked si bol mladsi nemal si pochybnosti? No co ja viem, skus sa cez net zoznamit s nejakym gayom alebo v nejakom gay fore sa popytaj, mozno maju podobne skus., ved pripustit si ze si gay asi nieje lahke, ked sa este stale stretavame s takymi "pokrokovymi" nazormi ako aj tuna vidno. Alebo si skus pozicat nejaky gay film (teraj je novy Brokeback mountain...super) alebo nejaky eriticky(hehe, nieco o skazenej moralke, ze Pozor), ci ta to fakt vzrusuje

randy

ja nejak na bi neverim a tak moje tvdenie je, ze si gay... a co ted? hlavne sa musis s tym vyrovnat, bo inak budes stale hladat nejake vyhovorky.ze som bi..ze..to a to ..a nakoniec si nedajboze zosobasis s babou :/ aj ked ta to bude stale k chalanom tahat. nie je nic horsie, ako zit dvojity zivot.. klamat.. schovavat sa.. a tak nebudes mat ani radost zo zivota :( ..
je to len na tebe, ako dlho ti to uvedomenie bude trvat..

bebika

Hééééééééééééééééjjjj!
Pozor na pozor!!
každý tu vyjadril a obhájil svoj názor podla svojho svedomia a najlepšieho úmyslu poradiť!Fero si može vybrať! Však aj pekne poďakoval :)))
Takže neútoč!
Ja vypočujem všetko a urobím si vlastný názor! Aj na tvoj názor!
:)))