Podozrenie na OCD

Príspevok v téme: Podozrenie na OCD
brumo

Vzhruba pred troma mesiacmi na mňa prišli velmi zlé stavy. Z ničoho nič ma prepadla myšlienka ublížiť blízkej osobe.Ublížiť velmi hnusne. Hned ako to začalo, začali sme to spolu aj riešiť a aj sme vyhladali pomoc. Začal som brať homeopatiká. Len neni som si moc istý či to pomáha alebo nie. Lebo to čo som mal pôvodne v hlave a o čom aj viem že je totálny nezmysel je preč, ale zase prišla dalšia hlúpa myšlienka. Chcem sa spýtať či mi vie niekto odporučiť nejakého fakt odborníka z BA na niečo takéto?Je obdobie kedy sa viem s tým ako tak popasovať, ale myšlienky sa stále vracajú časom. Prečítal som o takýchto stavoch už dosť a potrebujem s tým niečo spraviť.Alebo poprípade by som prijal nejaku radu od niekoho kto zažil/zažíva niečo podobné.A v poslednej dobe aj pocitujem velký strach keď niekto rozprava o vraždách a pod. Nedokážem ani pozerať akýkolvek film kde je násilie. Velmi ma to trápy a chcem dať všetko na poriadok.Za pomoc a každú radu velmi vopred ďakujem.

romero123

kresťanka aj ja som mal na toto spočiatku rovnaký názor ale sú určité veci ktoré sa mi odvtedy stali a nedá sa to opísať a toto je jediná vec ktorej ja verím.Jediné v čo neverím je psychiatria a psychiatrické lieky ktoré lekári na nás len testujú a sami nevedia aké majú účinky a ako to vlastne funguje práve preto som sa rozhodol pre takúto liečbu a vysadil som všetky lieky a moj psychiater mi povedal že mi bude strašne zle a že to nevydržím bez nich a už je to pár mesiacov čo ich neužívam a cítim sa v podstate rovnako ak nie trochu lepšie :D ....a čo sa tíka toho že tá liečitelka si s toho robí zárobkovú činnosť vobec to nieje tak pretože ona za to nechce ani cent je to len na tebe či jej niečo dáš alebo nie takže tak :D

kresťanka

romero, na tú liečiteľku pozor. Osobne som skeptická a neverím, že komunikuje s Bohom. Naopak, liečitelia majú svoje informačné zdroje nie u dobrého ducha - Boha, ale u toho zlého. Často ani nevedia, že sú zlým klamaní a myslia si, že je to od Boha. Na tvojom mieste by som viac k nej nešla a neriadila sa jej radami. Pamätaj, ak niekto lieči v mene Boha, nezoberie za to ani cent, nieto, aby si na tom založil zárobkovú činnosť. Ak k nej budeš chodiť, vystavuješ sa vplyvu a pôsobeniu zlého ducha a v konečnom dôsledku ti bude horšie, ako ti bolo, keď si k nej začal chodiť (aj keď sa ti na začiatku môže zdať, že je ti lepšie). Zahrávaš sa s ohňom.

romero123

Zdravím ta brumo mám presne také isté stavy aké opisujes ty a uz to trvá skoro rok a pol a už som vyskúšal všety možné lieky a vitamíny a nenastala vobec ziadna zmena.Pred pár mesiacmi som sa ale dopočul o jednej liečitelke ktorá komunikuje s bohom. Viem možno si povieš čo sú to za nezmysly ale ani ja som tomu najskor vobec neveril a celkovo som ani nikdy neveril v boha ale po návšteve tejto pani sa moj názor na toto úplne zmenil a povedala mi také veci že som nechápal ako to može vediet a som rád ze som tam išiel.Teraz mi dala liečbu na pár mesiacov a povedala mi že ak to dodržím budem 100% fit.Mám teraz taký lepší pocit v duši a viem že Boh stojí pri mne a že sa nič zlé nestane.Preto by som ti rád odporučil túto liečitelku ak by si mal o to záujem napíš mi na mail m.juren111@azet.sk ,,, prajem vela síl a drž sa :D

brumo

Práveže neviem čo tomu predchádzalo. Počul som že niečo takéto može prísť po strate blízkeho. Mne zomrel otec pred troma rokmi. Alebo neviem ked som bol v teen veku tak som pozeral vela horrorov a thrillerov. Takže neviem. Momentálne sa zmožem na Disneyovky :D. A sem tam nejaká komiška. Dá sa tu dať niekde mail súkromne na tomto portály?

Saskia22

čo tomu predchádzalo ?? nebral si lieky dáke antibiotika ?? napis ako si dopadol a co ti na to povedal, ak chces napis e-mail a mozeme o tom popísať.

brumo

Jasné že si uvedomujem že je to zlé.m
A hlavne totálne nezmyselné. V živote som nikoho neudrel, vždy som bol pozitívne naladený. Mal som 5 rokov tanečnú škole pre deti. Vela ludí okolo seba. Proste šťastný človek. Každému som sa snažil pomáhať ako sa len dalo.

brumo

Nejedná sa absolutne o žiadnu pomstu moja priatelka mi v živote nič nespravila a ani nespraví. Je to tá najúžasnejšia bytosť na svete. Pomáha mi vo všetkom ako sa len dá. Sú to uplne najhoršie pocity hlavne keď si človek nevie s tým vôbec pomocť. Len tým ako to stále pretrváva a vynárajú sa uplne totálne nezmyselné myšlienky strácam uplne silu. Dosť často sa mi menia nálady raz mám chuť absolutnej radosti a plánujeme spoločnú budúcnosť a v sekunde by som bol najradšej keby som bol sám a neubližoval jej takto. Zajtra ideme spolu navštíviť odborníka a musíme nejako tieto sprostosti vyhnať z hlavy. Všetkým ktorí zažívajú podobné stavy prajem čo najrýchlejšie uzdravenie. V živote by ma nenapadlo že niečo takéto existuje.

nozdraphkr

preco si chcel ublizit bolo to opodstatnene?leboak ano tak toni je ocd len zlost frustracia a cjces sa pomstit tomu kto tebe ublizil.proste pomsta.