Vzhruba pred troma mesiacmi na mňa prišli velmi zlé stavy. Z ničoho nič ma prepadla myšlienka ublížiť blízkej osobe.Ublížiť velmi hnusne. Hned ako to začalo, začali sme to spolu aj riešiť a aj sme vyhladali pomoc. Začal som brať homeopatiká. Len neni som si moc istý či to pomáha alebo nie. Lebo to čo som mal pôvodne v hlave a o čom aj viem že je totálny nezmysel je preč, ale zase prišla dalšia hlúpa myšlienka. Chcem sa spýtať či mi vie niekto odporučiť nejakého fakt odborníka z BA na niečo takéto?Je obdobie kedy sa viem s tým ako tak popasovať, ale myšlienky sa stále vracajú časom. Prečítal som o takýchto stavoch už dosť a potrebujem s tým niečo spraviť.Alebo poprípade by som prijal nejaku radu od niekoho kto zažil/zažíva niečo podobné.A v poslednej dobe aj pocitujem velký strach keď niekto rozprava o vraždách a pod. Nedokážem ani pozerať akýkolvek film kde je násilie. Velmi ma to trápy a chcem dať všetko na poriadok.Za pomoc a každú radu velmi vopred ďakujem.
Podozrenie na OCD
kresťanka aj ja som mal na toto spočiatku rovnaký názor ale sú určité veci ktoré sa mi odvtedy stali a nedá sa to opísať a toto je jediná vec ktorej ja verím.Jediné v čo neverím je psychiatria a psychiatrické lieky ktoré lekári na nás len testujú a sami nevedia aké majú účinky a ako to vlastne funguje práve preto som sa rozhodol pre takúto liečbu a vysadil som všetky lieky a moj psychiater mi povedal že mi bude strašne zle a že to nevydržím bez nich a už je to pár mesiacov čo ich neužívam a cítim sa v podstate rovnako ak nie trochu lepšie :D ....a čo sa tíka toho že tá liečitelka si s toho robí zárobkovú činnosť vobec to nieje tak pretože ona za to nechce ani cent je to len na tebe či jej niečo dáš alebo nie takže tak :D
romero, na tú liečiteľku pozor. Osobne som skeptická a neverím, že komunikuje s Bohom. Naopak, liečitelia majú svoje informačné zdroje nie u dobrého ducha - Boha, ale u toho zlého. Často ani nevedia, že sú zlým klamaní a myslia si, že je to od Boha. Na tvojom mieste by som viac k nej nešla a neriadila sa jej radami. Pamätaj, ak niekto lieči v mene Boha, nezoberie za to ani cent, nieto, aby si na tom založil zárobkovú činnosť. Ak k nej budeš chodiť, vystavuješ sa vplyvu a pôsobeniu zlého ducha a v konečnom dôsledku ti bude horšie, ako ti bolo, keď si k nej začal chodiť (aj keď sa ti na začiatku môže zdať, že je ti lepšie). Zahrávaš sa s ohňom.
Zdravím ta brumo mám presne také isté stavy aké opisujes ty a uz to trvá skoro rok a pol a už som vyskúšal všety možné lieky a vitamíny a nenastala vobec ziadna zmena.Pred pár mesiacmi som sa ale dopočul o jednej liečitelke ktorá komunikuje s bohom. Viem možno si povieš čo sú to za nezmysly ale ani ja som tomu najskor vobec neveril a celkovo som ani nikdy neveril v boha ale po návšteve tejto pani sa moj názor na toto úplne zmenil a povedala mi také veci že som nechápal ako to može vediet a som rád ze som tam išiel.Teraz mi dala liečbu na pár mesiacov a povedala mi že ak to dodržím budem 100% fit.Mám teraz taký lepší pocit v duši a viem že Boh stojí pri mne a že sa nič zlé nestane.Preto by som ti rád odporučil túto liečitelku ak by si mal o to záujem napíš mi na mail m.juren111@azet.sk ,,, prajem vela síl a drž sa :D
ahoj mozes napisať na mackopu6@centrum.sk som si zalozila taký "tajný" e-mail na takého veci
Práveže neviem čo tomu predchádzalo. Počul som že niečo takéto može prísť po strate blízkeho. Mne zomrel otec pred troma rokmi. Alebo neviem ked som bol v teen veku tak som pozeral vela horrorov a thrillerov. Takže neviem. Momentálne sa zmožem na Disneyovky :D. A sem tam nejaká komiška. Dá sa tu dať niekde mail súkromne na tomto portály?
čo tomu predchádzalo ?? nebral si lieky dáke antibiotika ?? napis ako si dopadol a co ti na to povedal, ak chces napis e-mail a mozeme o tom popísať.
Jasné že si uvedomujem že je to zlé.m
A hlavne totálne nezmyselné. V živote som nikoho neudrel, vždy som bol pozitívne naladený. Mal som 5 rokov tanečnú škole pre deti. Vela ludí okolo seba. Proste šťastný človek. Každému som sa snažil pomáhať ako sa len dalo.
Ak si uvedomujes, ze je to zle, tak to prejde. Sebaovladanie mas a to je hlavne.
Nejedná sa absolutne o žiadnu pomstu moja priatelka mi v živote nič nespravila a ani nespraví. Je to tá najúžasnejšia bytosť na svete. Pomáha mi vo všetkom ako sa len dá. Sú to uplne najhoršie pocity hlavne keď si človek nevie s tým vôbec pomocť. Len tým ako to stále pretrváva a vynárajú sa uplne totálne nezmyselné myšlienky strácam uplne silu. Dosť často sa mi menia nálady raz mám chuť absolutnej radosti a plánujeme spoločnú budúcnosť a v sekunde by som bol najradšej keby som bol sám a neubližoval jej takto. Zajtra ideme spolu navštíviť odborníka a musíme nejako tieto sprostosti vyhnať z hlavy. Všetkým ktorí zažívajú podobné stavy prajem čo najrýchlejšie uzdravenie. V živote by ma nenapadlo že niečo takéto existuje.
preco si chcel ublizit bolo to opodstatnene?leboak ano tak toni je ocd len zlost frustracia a cjces sa pomstit tomu kto tebe ublizil.proste pomsta.