Ahojte,
robím prieskum, v ktorom ma zaujíma, aké drogy ste vyskúšali. Ak by ste mali záujem, napíšte niečo viac o svojom zážitku.
Vopred veľmi pekne ďakujem
Aké drogy ste vyskúšali?
laska
pervitín a sedatíva,... zato cigarety nikdy v zivote :)
na piku som závislý bol, teraz zas na sedativach
ale plne súhlasím s ostatnými, ze cokolada a vyprazany syr s hranolkami sú naozaj tvrdé drogy :)
2 nirv to mas ako s navstevou kostola... ak niesi debil tak tam nebudes chodit kazdy den...
THC, LSD, LSA,MDMA, Salvinorin A, kanna, koks, Alkac, nikotin, kofein, mefedrin a naviac si uz nepametam....
tramal tiez dal som raz proti bolesti 4 tabletky a len ma to nejako otapilo bohuzial sa mi nepodarilo zaspat ako to v letaciku slubuju
Nikdy! Len raz skusite a už musíte znova a znova. Nič váš nezastaví.
Čokoládu. To je tak tvrdá droga ľudia....radšej ju neskusajte
Žiadnu..
Detto marihuana...
Prvýkrát ma chytila hrozná úzkosť, strašne som sa bála, že zomriem, mala som pocit, že sa dusím, bolo mi na odpadnutie, klepala som sa a neustále som kontrolovala svoje dýchanie. Horor.
Neskôr som si ju dala znova, ale to bola veľmi slabá tráva, tak som nič necítila, vtedy som bola iba opitá.
A naposledy som ju mala minulý víkend a škerila som sa od ucha k uchu, ale tiež nemôžem ten pocit jednoznačne popísať, lebo som mala v sebe tri promile :-D
Tvrdšie nič nechcem vyskúšať. Občas ma lákajú lysohlávky, ale radšej budem chľastať ako fičať na drogách.