Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo by ste robili?

Príspevok v téme: Čo by ste robili?
Vojtoo

V krátkosti by som to opísal tak, že sme sa stretli na internete. Obaja sme si písali viac ako jeden rok, potom sme sa pár krát stretli, išli si von sadnúť a ták podobne, vidávali sme sa zopár mesiacov. Časom sa moje city k nej prehĺbili, no od nej som nič necítil. Bola ako ľadová kráľovná. Pred časom som sa jej spýtal, čo chce. Nuž, ona nevedela a tak sme skončili. Prešli dva týždne a ja stále neviem čo robiť.

Vojtoo

anjelik*

ale ako to ?

ved zijeme vo fyzickom svete, ten dusevny bude dalej, nie je teraz, tu je realita a nie rozpravky..
takze preco by to mal byt nepravdivy vyrok?
pokial je meter taky aky svet chce, tak ja ten vyrok vnimam ako pravdivy..
nemozem mat nieco, co nemam..
sranda je, ze ludia pisu opak (tj. to co vy dve), lenze... v realite som to nikdy nepotreshol, a to uz mam 24 :D

ale precitam si tie prispevky este raz, a potom este raz a potom kludne este raz, az ich budem vediet naspamat a najdem tu pointu...

Slecna A.

Vojto, anjelik presne vystihla to, na co som ja uz ozaj nemala sil ta upozornovat....ty si vezmes z prispevkov vzdy len nieco, co ti vyhovuje a na tom sa akoze naramne zabavas...ale podstata ti uleti jak...Pokial nezacnes vnimat hlbsi zmysel toho, co som napisala ja, alebo anjelik, tak sa nepohnes nikam. Nehovorim, ze sme mudre jak radia a co tvrdime je pravda pravduca a nic len pravda. Ale to, co piseme, tym aj zijeme. A cez pismenka sa ti snazime pomoct, no akosi nas neprijimas a na vsetko mas vlastnu odpoved :)
Takze....porad si sam :)

Slecna A.

Dano00, zaujimave, ze si cosi take stupidne postrehol len ty, mna by to ani nebolo napadlo :D Najma nie od cloveka, co tu takmer ani neprispieva...Ci ty si tiez jeden z tych, co stale menia nicky? :D Pokial si nepochopil, co som myslela tym "chytanim za slovicka", vysvetlim ti to...To je take nieco, kedy clovek nedokaze pochopit hlbsi zmysel vety, dokaze sa len "chytit" dakeho slova, alebo casti vety, ktora sa mu hodi.....Kukam, ze ty to robis tiez :)

Vojtoo

"tým, čo ty sám ponúkaš tomu druhému. :o)"

no ved vzdy som tvrdil, ze nemam co ponuknut :D

nie som pekny, nemam titul, nemam peniaze, nemam ani pevne zdravie..

cize smola :D

anjelik*

Nikto nie je stavaný na to, aby bol sám. :o) Aj keď nám samota tak veľmi vyhovuje, potrebujeme komunikovať, prejavovať sa, zdieľať svoj vlastný svet. A je veľké šťastie, ak skutočne nájdeš bytosť, ktorá ti rozumie. Ale začína to vždy sebazdokonaľovaním, tým, čo ty sám ponúkaš tomu druhému. :o)

Vojtoo

lenze ako mam izt v neistote :D ?
niesom typ clovkea, co si vei vychutnat dnes, ak nevie co bude zajtra :)
teda nezijem vyhradne pre zajtra, ale ciastocne zajtra zabezpecene musim mat :D
hovorim tomu pud prezitia :D ako pes, zakope si kost na horsie casy :D (toto robi fenka u babky, sranda..)
ale to je metafora, skor myslim tak, ze co ak sa teraz naladim na single zivot zase a potom sa zas nebudem vediet od single zivota odputat, ked pride ta prava? :)
ci to potom budem vediet?
inac paradox, vzdy som sa stahovla do seba (kvazipsychickasikana v skole) no ale pritom mi ta samota ani nevyhovuje :D lenze najst cloveka ktoremu mozem Doverovat (s velkym D) je tazke.. to sa neda kazdemu :) (ci uz sa bavime o spolocnostu muzskej ako zabitie casu, ci zenskej ako zabitie casu, ci zenskej ako partnerky)
ale tazko povedat, mozno som len nenasiel sam seba..

Deria

pytas sa, ako to bude dalej v tvojom zivote a co ked sa ti to stane znova. nerozmyslaj moc nad tym, zi! pretoze vsetko moze byt uplne inac, nez si myslis teraz. 24? ja ked som mala 16, myslela som, ze po 30-tke konci krasny zivot. v 19 som mala svoju prvu vaznu lasku, aj rozchod za sebou. zrutil sa mi svet a myslela som, ze uz nikdy nebudem moct nikoho tak lubit ako jeho. bola som o tom presvedcena! a co sa stalo? ako naschval, tu najkrajsiu a najromantickejsiu lasku mojho zivota som zazila prave kratko po 30-tke.:D dodnes tvrdim, ze to bola laska, ktoru zazije len malokto, ak ju vobec zazije.

Deria

a to, co si pisal, ze prva laska sa nezabuda, je sice pravda ale nesuhlasim s tym, ze neskor sa uz neda prezit hlbsia a krajsia laska. da a moze byt ovela intenzivnejsia, nez ta prva.