V krátkosti by som to opísal tak, že sme sa stretli na internete. Obaja sme si písali viac ako jeden rok, potom sme sa pár krát stretli, išli si von sadnúť a ták podobne, vidávali sme sa zopár mesiacov. Časom sa moje city k nej prehĺbili, no od nej som nič necítil. Bola ako ľadová kráľovná. Pred časom som sa jej spýtal, čo chce. Nuž, ona nevedela a tak sme skončili. Prešli dva týždne a ja stále neviem čo robiť.
Čo by ste robili?
pardon, bastiena:)
...teda, prestal sa skrabat?
noo, myslim, ze ucinok sa okupanim psa zmyje. mozno nejaky nepatrny ucinok urcity cas moze zostat, to neviem. tu sa o tych obojkoch diskutovalo na forach. vraj bezne protiparazitne obojky posobia tak, ze ta chemia sa dostava az do krvi, pricom u scaliboru to zostava iba na kozi, tym padom sa to da zmyt. preto je najmenej skodlivy, v porovnani s ostatnymi.
ty si bastiana nekupal, iba si mu dal dolu? a co pomohlo?
lebo minuly rok sa obcas skrabal, nadmerne, a v navode pisu, ze potom dole..
cize staci okupat? nepojde prec potom ucinok?
pisu ze to neni repelent, ze moze ist aj tak na neho kliest, ale minule leto nesiel, ked to mal, a inak ma 4roch, predtym ako to mal..
uplne neviem ani rozmyslat :D uz zaciatkom aprila som mu to chcel dat..
karantena? ja z teba umrem. ale nejako musis zabit aspon cas, ak nie kliesta:D
no ved scalibor ma tu vyhodu, ze keby ho to nejako drazdilo, mozes to zmyt, okupes psa.
a kliest nemoze za to ze je hnusny, to je fakt, ale ani ja :D :D :D :))))
alebo ako by som to obhajil, "poznaj svojho nepriatela" :D
ale on tam beha hore dole, bude mat svalovicu, tenke ruky/nohy a take brusisko..
karantena, ziadny koncentrak :D
pockat, kde mam ten CIF? :)
scalibor mam, 2 (moja paranoicka zasoba veci :D ) takze uz je na nom, len ci ho to nebude svrbiet, uvidme..
a nie som vrah, on je len v karantene :)
no mal len jedneho zatial, len to musim viac sledovat..
utulok je samozrejme slachetna idea....:)
ten kliest nemoze za to, ze je taky hnusny. ty tyran, zabi ho! mas uz protiparazitny obojok? ja musim zaobstarat scalibor, doteraz najucinnejsi a najmenej skodlivy. je sice drahsi, okolo 16.- eur a nedostat ho bezne kupit ale objednam asi cez net. tusim, ze u vas je teraz moc kliestov?
spanok fajn :) uz som bol tak unvaeny (sme si pisali :D do polnoci..) ze dalo sa, i ked ja zaspavam 1 hod vzdy.. vstavanie uz asi poznas, nasiel som kliesta odpadnuteho zo psa, takmer som ho rozpucil prstom omylom, uz je v petriho miske, stavim sa, ze tam bude trpiet 1 mesaic o hlade :) super..
ciel by som si aj dal, len nemam motivaciu :)
musim sa motivovat sam pre seba..
ked som bol u rodicov, tak ma motivacia osamostatnenia sa, tak extremne motivovala, ze som bol 1-2 roky tak zatvoreny do prace, ze som nevnimal nic ine :D to ma dost zmenilo, a tam sa uz vratit nehcem :D alebbo si zalozim utulok pre psov :d ktovie, uvidim este..
ale zatial nechcem nic robit, lebo by to bolo ovplyvnene naladou, chcem sa rozhodnut co robit za triezva :D lenze kolko bude trvat opica, to neviem no :D
tak ako sme sa vyspali? no ved, porozmyslaj, daj si nejaky ciel! kazdy ma ine zaujmy a ja som podnikatelska dusa, takze typicke, ze ma napadlo nieco take:)
mimochodom, celkom dobry sposob "liecby z lasky", anjelik!