V krátkosti by som to opísal tak, že sme sa stretli na internete. Obaja sme si písali viac ako jeden rok, potom sme sa pár krát stretli, išli si von sadnúť a ták podobne, vidávali sme sa zopár mesiacov. Časom sa moje city k nej prehĺbili, no od nej som nič necítil. Bola ako ľadová kráľovná. Pred časom som sa jej spýtal, čo chce. Nuž, ona nevedela a tak sme skončili. Prešli dva týždne a ja stále neviem čo robiť.
Čo by ste robili?
Deria, hmm, zaujimavy napad hento :)
nieco o tom pohladam :)
anjelik*, mas pravdu, je to minulost, a je zbytocne to ozivovat :)
teraz sa neviem vyjadrit lepsie, lebo som nasiel kliesta, ktory odpadol zo psa, takze "konecne mam ine starosti" :D
Tie spomienky, ktoré ste vytvorili spolu, sa nikdy nestratia. Veď vidíš, že sa k nim stále vraciaš, len pravda je taká, že tie spomienky už nežijú a jediný, kto ich znovu a znovu oživuje, si ty. Mrháš vlastným životom na niečo, čo je mŕtve. Rozumieš?
Len trošku hlbšia bytosť a zažívaš to, čo si zažíval...a to je závislosť, to nie je láska. Akokoľvek pekne si to ľudia nazývajú, akokoľvek pekne o tom básnia..Ak by to tak nebolo, nevykazoval by si žiadne abstinenčné príznaky. Cítil by si pokoj a nie nervozitu, nechvel by sa ti žalúdok, necítil by si prázdnotu. Toto musíš zmeniť...aby si nebol prázdny, keď sa ti odhlási z netu to, čo ťa dočasne napĺňalo. ;o)
Ja veľmi dobre rozumiem, ako *hlúpo* tieto úvahy môžu pre teba vyznievať, keď na každom kroku sa presviedčaš, že svet je o tých krásnych, úspešných a zamestnaných, v rýchlych autách..a tu ti niekto píše, že nenene..tak to nie je. Ber to proste ako vklad do budúcnosti..ako RTFM..poprípade..cestu k slobode ..skutočnej, nie tej limitovanej zákonmi fyzikálnej skutočnosti. ;o)
no, uz spis asi. chcela som ti vnuknut ine myslienky na dobru noc.:)
vojtoo, nemas co robit? mam napad: zaloz single club! pozri, budes mat pestru cinnost, pracu, nebudes mat cas rozoberat seba do detailov, (a mozno prave tam spoznas spriaznenu dusu:)) a este zarobis aj peniaze.:) je to ovela lepsie nez zoznamka cez net!v nemecku je vela takych clubov a zalezi len na tebe, ci bude seriozny.
ono je to vlastne take, ze preladit sa z "ja" na "my" islo lahko :D ale spat, to je uz take, dramaticke :D take divne, proste su ludia, ktori ked odidu z miestnosti, je pokoj klud :) a su ludia, co ked pridu, je pokoj a klud a ked odidu, je prazdno, staticke vsetko, tiche, hrobovo tiche, proste ich aura je prec :) len psomienky, ktore su ktovie ake, ci nie az kontraproduktivne,
ale to su zase uvahy na dlhu noc,
tak nic, dobru noc :D
'mozno sa zlakla toho, ako vsetko privelmi analyzujes :)"
tak toto mozno, ale bez toho "mozno" skor ano :D
a druhy riadok, tak hej no.. ist dalej, len kam :D pozrem GPS :P
mozno sa zlakla toho, ako vsetko privelmi analyzujes :)
ak ju nepritahujes, tak smola, treba ist dalej
napriklad pozeram posel stracenydh dusi, lebo mi to odporucila, lebo ze taky zivot chce mat, tak ja ze ok, som zvedavy, teraz to pozeram, sice cez divny pocit, ale preto, ze je to fajn serial, a paci sa mi, prijemny..
no a tam pozeram prave taku cast, kde bol vojak, a vratil sa k svojej snubenici, a ona vyzerala UPLNE rovnako, ale fakt, dost velka podoba.. cize obavam sa, ze teraz dost veci/ludi ju bude pripominat :D
i ked to musi pominut..
to len tak, pre ilustraciu, detaily :D
no inac este ohladom toho vymazania :D
ked uz som mal taky pocit, pred istym casom (mesiac), ze co ak tonevyjde, ako budem vediet pozerat sa na moj gmail kontakt (uz aj tak tak prazdny) zoznam, a bude tam svietit na zeleno, a nebudem mat moznost na nu "kliknut", lebo nebude mat proste cas na "kamarata" atd.. kedze doterz to bolo take, ze od 5:10 do 22-24 (podla pracovneho dna), kedy kolvek pisanie si, alebo sms/telefon.
takze tiez som uvazoval, co bude lepsie, ze ci ju tam nechat svietit na zeleno a nemoznost nic robit, len pozerat, alebo bloknut.vymazat..
no to neviem :D zatial som v neutralnej nalade, nic nerobit zhurta :D
i ked, len hram o cas, o cas proti sebe :D zo mna by pravnik nebol dobryyy :)