Často sa cítim zle, ozaj len psychika?

Príspevok v téme: Často sa cítim zle, ozaj len psychika?
marika678

Ahoj...poslednú dobu, trvá to už skoro dva roky sa cítim často zle. Neviem to ani definovať, niekedy som len hrozne unavená, inokedy ma sa mi chce zvracať, pritom žalúdok na nebolí, iba mám taký pocit. Často mi búši srdce, občas mi v ňom aj tak zvláštne preskočí. A niekedy mám dni, keď cítim absolútnu nechuť k hocijakej aktivite, dokážem len ležať a nič nerobiť. Zo začiatku sa mi zvykla krútiť aj hlava, ale v poslednom čase to už chvalabohu nepociťujem. Začala som cvičiť, zdravšie sa stravovať a ten môj celkový stav sa trošku zlepšil, ale stále sú dni keď som úplne odrovnaná. Často mám pocit, akoby som mala hrozne "tažkú hlavu" a cítim taký čudný tlak na očiach, nedá sa mi poriadne ani dívať do svetla a do diaľky.. Tých príznakov je viac, niekedy mám myslím, že už omdliem a príde môj koniec. U doktorky som bola odvtedy už pár krát, nikdy mi nič nezistila, vraj všetky vyšetrenia sú v poriadku a je to len zo psychiky alebo zo stresu. No ja sa tak naozaj necítim, mám 18 rokov a nemôžem ísť poriadne ani s kamarátmi na párty lebo mi príde zle. Cítim sa o 50 rokov staršie. Je to hrozne obmedzujúce, uniká mi kopa zážitkov a celá mladosť... Chcem sa vás iba opýtať, či nemáte s niečim podobným skúsenosť.. Naozaj budem veľmi vďačná za všetky rady.. Ak sa vám deje niečo podobné napíšte mi, ako to riešite.. Dakujem

tifaniass

Tieto problemy ma na svedomi psychika...Je dobre naucit sa zit v pritomnosti...A nezozierat sa vecami, ktore nejdu zmenit...

Renča_11

Pridávam sa do skupinky "zdravých a trpiacich".
Ja mám podobné problémy asi 2 roky dozadu. Tiež sa moje príznaky pripisujú hyperventilácii, popr. chrbtici.
Občas mám búšenie srdca, niekedy akoby tlak na hrudníku, príp. bolesť. Viackrát mám znemožnené zhlboka sa nadýchnuť, štípu ma oči, občas zaľahne v ušiach, popr. mi mravenčí spodná ľavá časť tváre. Niekedy sa poriadne zadýcham, takže som mala pocit, že to bolo zo srdca, ale našťastie nie.

rudo330

No ja zijem v Belgicku,spravily mi komplet vsetke vysetrenia a hovno nasli hovoria ze mam Hyperventilaciu ja som to zazival takto:
Busenie srdca,bolest na hrudniku na strane kde lezi srdce proste som si bol isty ze to je srdce,potom som mal dychacie problemy nemohol som dychat ljakeby na jednu stranu pluc som dycha,potom bolesti hlavy ako keby som mal zapal v hlave po celej hlave mi to chodilo citil som sa na odpadnutie usi,nos zapchate uz 4 rok ten isty cyklus,teraz uz to tak nemam teraz mam iba problem s tou hlavou boli ma hlava,citim hlavu tazku ako keby som v nej nieco mal,citim zapchaty nos,usi,sem tam najdem aj krv ked cistim nos.Proste Doktori hovoria stale to iste ze to je hyperventilacia a ze to ze mi najdem niekedy krv v nose je stoho ze mi asi praskla zilka a ze to neni nic vazne a stale maju co povedat je to blbe.

igy017494

OK, rozumiem... a dakujem za vysvetlenie, cenim si to.

ked som vkladal tie linky, vacsinou bolo za hlavnou adresou aj upresnenie na niektoru zo stranok, no textovo sa to v tejto diskusii vzdy zobrazovalo ako link na tu hlavnu stranku, hoci po kliknuti na ten link sa uz zobrazila ta konkretna stranka...
Dalo by sa s tym nieco robit?

Napr. by som chcel, aby tento link:
www.noetis.cz
bol zobrazeny ako link na stranku 'cz/pobocky' spolocnosti Noetis, kde si ludia mmozu najst kontakt na osobu vo svojom okoli.

Prave tato stranka sa teoreticky moze najcastejsie opakovat v mojich prispevkoch, pretoze su tam vsetky kontakty a velmi si neviem predstavit, ako by som zistoval u kazdeho uzivatela odkial je a podla toho mu len vykopiroval jeden kontakt odtial...

A s tym mazanim prispevkov sa to neda urobit tak, ze len zmazete ten link a zvysok prispevku ostane + info, ze cast bola zmazana, lebo "porusenie niecoho..."?

dufam, ze uz tento prispevok ostane, kedze je momentalen jediny, kde sa uvadza ten odkaz :)

Igy

Matej

Dôležité je slovné spojenie, ktoré som použil hneď na začiatku citujem:

"v každom jednom vašom príspevku"

Bohužiaľ reklama na určité weby sa tažko identifikuje ale jedným zo znakov toho, že užívateľ reklamuje určitú stránku, produkt je ten, že sa tento odkaz opakuje vo viacerých témach v každom jeho príspevku.. pokiaľ to nie je váš prípad, že chcete reklamovať tento web tak v poriadku.. ale bohužiaľ nejde to inak..

Kľudne bez problémov prispievajte ďalej, ale poprosil by som používajte buď rôzne odkazy alebo vytiahnite z webu, ktorý uvádzate čo je dôležité a potrebné vedieť a to sem nakopírujte do príspevku..

Ďakujem za pochopenie