Ahojte, už tu je taka téma kamoška na chudnutie, no ja chcem tiež taku lebo žiadnu nemám, ktorá by chudla somnou :) ...Takže mám 20 rokov a mojim cieľom je od tochto momentu schudnuť tych 6-7 kg...kludne aj viec :D...moja výška je 165 cm, váha 64 kg a chcem mať 57. No neviem či sa mi to podarí do leta za tie dva či tri mesiace by to mohlo isť čo myslite ? Moj plán je cvičiť či už behat alebo byciklovať a potom jesť veela zeleniny ovocia atď. Je tu tiež niekdo kdo chce dať do leta dole tych 7 kg , nech napíše a pojdeme apolu do toho , ktorá bude prvá a zbaví sa kilogramov :)
Aj ja chcem kamošku na chudnutie, ktorá ide so mnou do toho?
caute baby , cely vykend som sa neozvala , som sa hanbila :) Ja som to asi cez vykend na chvilku vzdala a prehnala . Nehcem vsetko vymenovať co som pojedla ... ale hanbim sa ...grilovacky , opekacky , dokonca aj sladke ...ale uz sa to nestane ...dobre ma vyhrešte za to si to zaslužim .!!
raňajky - káva s nízkotuč. mliekom bez cukru 2ks polystyrénu
obed - balíček polystyrénu
svačina - balíček polystyrénu
večera - balíček polystyrénu 2dcl tukožrútska polievka - len šťava
pitie - 2litre minerálky, čaj na čistenie krvy 2dcl
pohyb - málo
dnes som to asi prehnala s tým polystyrénom
Filipova, mš pravdu, málo pijem a teraz nešportujem, lebo som po operácií. Inak som chodila previdelne do fitka aj začnem hneď ako mi to doktor dovolí. :-) to pitie napravím, aj som čítala, že je to dôležité a hneď ako zhodím ešte kilo, budem raňajkovať výdatnejšie som si povedela. Bude to dobré? Diky za rady :-)
bubakos pretože ješ aj piješ hrozne málo! Takto ti diéta dlho nevydrží.. možno ešte pár dní vydržíš, ale potom dostaneš vlčí hlad a "zožerieš" všetko čo vidíš a schudnuté kilá naberieš späť..
Baby, kilá ste tiež nenabrali za týždeň, tak sa ich nesnažte za týždeň aj zhodiť..
A upratovanie v byte nie je šport! :D
Ajoj maska, ako to išlo?
Ja dneska:
raňajky - pol grepu
svačina - jablko
obed - 4 polystyrény 2x kiri syr, asi ako destská päsťička porcie brokolice so syrom
olovrant - pol banánu
večera - nič
pohyb - upratovanie v byte
pitie - 2x káva nesladená s nízkotuč. mliekom, minerálka asi pol litra, čaj na čistenie krvy 3dcl
iž zase som hladná jak vlk :-)
Lucinecka, ideeš :-D ak chceš, napíš mi na pokec nick mám vetrovka :-)
ahojte baby rada by som sa pridala. Tiež potrebujem zhodiť tak 10 kg. Mam 172 cm a 65 kg.
ok zajtra si pišeme a držim palce :)
Na ranajky si dám čaj a jablko. Na olovrant si dám asi pšeničný polystyrén a uvarím si ,,tukožrútsku,, kapustovú polievku alebo paradajkovú a to si dám aj na svačinu a na večeru už len čaj. Na bielkoviny ani nejak nemám chuť, možno si miesto polievky spravím hrsť cíceru alebo šošovice len tak samotné. Drž mi palce aj ja tebe držím!! :-) Večer si píšeme, umieram od hladu! :-)
ani mne sa nepodaril žiaden pohyb ...Tiež dufam že zajtra bude lepši den, aj s nejakym cvičenim ...Na zajtra ešte nemam nejaky plan, chcela som si kupit tie musli, na ranajky, ale ked ich nemam na olovrant si dom nejake ovocie, obed netušim , niečo lahke, a večera nejaka zelenina alebo niečo take, a ty ??