Ahojte, už tu je taka téma kamoška na chudnutie, no ja chcem tiež taku lebo žiadnu nemám, ktorá by chudla somnou :) ...Takže mám 20 rokov a mojim cieľom je od tochto momentu schudnuť tych 6-7 kg...kludne aj viec :D...moja výška je 165 cm, váha 64 kg a chcem mať 57. No neviem či sa mi to podarí do leta za tie dva či tri mesiace by to mohlo isť čo myslite ? Moj plán je cvičiť či už behat alebo byciklovať a potom jesť veela zeleniny ovocia atď. Je tu tiež niekdo kdo chce dať do leta dole tych 7 kg , nech napíše a pojdeme apolu do toho , ktorá bude prvá a zbaví sa kilogramov :)
Aj ja chcem kamošku na chudnutie, ktorá ide so mnou do toho?
Ahoj Maska či Maška :-)
No takto to vyzeralo:
raňajky - 3 rohliky+ 1/2 jaternice
svačina - karamelová zmrzlina
srandujem :-D
raňajky - 1/2 grepfruitu
svačina - jablko
obed - 1 balík pšeničný ,,polystyrén,, + jablko
olovrant - jablko
večera - nič
pitie - čaj na čistenie krvy 3dcl, 2x 2dcl káva jeda s nízkot. mliekom jedna bez mlieka
pohyb žiaden sa nepodaril okrem upratovania
Bolo to málo, ale zajtra bude lepší deň, včera som mala dosť všetkého, dneska také odľahčenie.
Hladná som už ale ako vlk, začínam zatínať zuby(stoličky) nevedomky :-D
Ale vydržím už do raňajok :-)
čo budeš papať zajtra? :-)
No ahoj bubakos ako dopadol tvoj prvý den , dodržala si všetko ? a žiadne sladkosti ? ...Ja som si prečitala rady, a žiaden ovociny šalat na večeru nebbol , na desiatu som si dala pomaranč, na obed polievku a na večeru som si dala zaleninu. chcem začať ranajkovat , no neviem čči sa mi to podari , ked ja som nikdy neranajkovala, no ale skusim.
ďakujme za rady :)
zakladna chyba..neranajkovat! rano potrebujes nastartovat metabolizmus..vecer ovocie v ziadnom pripade..obsahuje cukor..
jest 5x za den male mnozstva, k tomu pravidelny pohyb..nejake korcule, bicykel, beh, ved vonku je uz krasne..do leta sa to da stihnut..drzim palce :)
Dievčence nejdete na to správne...čo sa týka stravy už mám čo to preštudované a aj odskúšané...
raňajky: musli s mliekom (musli nemyslím tie čokoládové a pražené či aké) v obchodoch kúpite aj také musli ktoré obsahujú ovsené vločky, hrozienka, sušené ovocie, lanové semienka.....takéto raňajky mám na dennom poriadku a čo je výhoda tak cez deň nemám chuť na sladké nakoľko v tom musli sú hrozienka aj sušené ovocie.
desiata: jablko (alebo iné ovocie), jogurt 3% do ktorého si môžete hodiť pár orieškov
obed: kuracie maso so zeleninou, rybu so zeleninou, rôzne šaláty s celozrnným chlebom....
olovrant: polovička cotage cheese so zeleninou, tuniak vo vlastnej štave so zeleninou....
večera: vajíčko so zeleninou, cotage cheese so zeleninou,...
vďaka takémuto jedálničku nebudete hladovať...budete jesť pravidelen 5 x a hlavne budete chudnúť...k tomu 3 x do týždňa nejaké fitko a do leta máte postavičku po akej túžite :) veľa zdaru ženy...
Neranajkovat je pri diete jedna zo zakladnych chyb.
Taktiez cukry - ovocie sa maju jest prevazne rano a doobeda a nie vecer..
oki, ideme do toho , tiež ti držim palce. :)
Okej,;) dobre, tak držím palce aj ty mne, večer si píšeme, cukor je od zajtra tabu :-)
no ja mám takýto plán : ja neranajkujem , takže iba obed nejaky šalát možno s kuracim mäsom na prirodno, večera nejaky ovocný šalatik , a pojdem si zabehať, alebo brušaky, potrebujem zhodiť s brucha a s pasu tak nejake cviky na pás. Dufam že sa mi to podari , zajtra ti napíšem ako som dopadla , aj ty mne :) ...a hlavne nezabudni žiadne sladkosti, čokolady nič :)
Aj ja od zajtra:-)
By som si dala ráno ranajky niečo lahké asi len ovocie a čaj PU-EHR a potom 20 minút kardio na zahriatie a brušáky. O tri hodiny zas niečo malé napr. nízkotučný tvaroh osladený tekutým kandisinom a škoricou alebo vanilkovou aromou. O tri hodiny zas čaj a banan o dalšie tri hodiny nejaky slepačí vývar 3 deci a večer už len ryžove chlebiky(polystyren) alebo jakblko a čaj
Ako začneš ty? Ja si to ešte po hodinách presne napíšem na papier :-)