Prva laska - sklamanie

Príspevok v téme: Prva laska - sklamanie
Ivet21

ahojte,

mam 22 rokov, a asi pred rokom sme sa s priatelom rozisli kvoli nezhodam ktore som sa snazila napravit az kyms om neprisla na to ze posledne tyzdne nasho chodenia sa stretaval s jednou babou. Ked som na to prisla ma to zranilo a dlho som sa mu branila ale stale sme sa stretavali lebo k nemu nieco stale citim. Az teraz som si uvedomila ze neviem ci je to dobre... Bojim sa ze uz nikdy nezazijem lasku a nestretnem takeho muza s ktorym by som si tak rozumela ako s mojim ex :( Ako ste vy prezivali prve sklamanie v laske?

zampana

mas este malo rokov a treba vyskusat viacej chlapov aby si si potom vazila toho ozajstneho s ktorym budes do konca zivota!

Luciiii

Ja som svojho prvého frajera mala v 14tich. On bol o dva roky starší. Bol mojou najväčšou chybou v mojom živote :). Njaväčší manipulátor akého si vieš predstaviť. Nemal problém mi dať facku alebo na mna kričať medzi ľuďmi. Boli sme spolu rok, potom si našiel inú a ja som bola rada pretože som sa ho dovtedy nevedela zbaviť. Stále keď som sa sním rozišla sa mi vyhrážal že sa zabije a podobné veci. Neskôr som mala ďalšieho chlapca s ktorým som bola dva a pol roka. Už spolu pár mesiacov nie sme ale to je jedno. Pri tom prvom vzťahu som sa naučila rozoznávať dobré od zlého. Viac si vážim dobrých ľudí a viem, že vo vzťahu je dôležitý rešpekt. Aj keď ľutujem každú sekundu strávenú sním tak viem, že nebyť jeho a tejto skúsenosti, nevážila by som si tak partnera ktorý by to čo on nerobil.
Ja viem že rozchody sú ťažké, práve tým teraz tiež prechádzam. Sú to už tri mesiace. No ty musíš byť vďačná za to, že si ho stretla. Ďakovať za všetko krásne, čo ste spolu prežili. Pretože každý vzťah a každý človek ktorého ti život dá, ťa niečo nové naučí a niečo nové do tvojho života prinesie. Ak to cítiš tak, že ho chceš mať vo svojom živote, tak preto niečo rob. Neobjasnila si celú situáciu, neviem ako to celé je. Takže ti neviem poradiť pretože nie vždy je dobré sa riadiť len pocitmi :)

Agnes999

No ja som nemala taku stastnu ruku pri volbe prveho priatela, bola som vtedy este hrozne naivna, po dvoch rokoch som zistila, ze ma kriminalnu minulost a zavreli ho do basy. Este v case, ked sme sa nepoznali vykradol firmu, v ktorej robil, predo mnou to uspesne tajil, hoci sa uz vtedy tahal po sudoch. Furt sa odvolaval a sudy sa vlecu, takze to trvalo, ale nakoniec ho zabasli. To je moja spomienka na prvu lasku.

TinaM

ja som sa z prvej lasky (stredoskolska, boli sme spolu tri roky) spamatavala 3 roky. Napriek tomu, ze som to vtedy ukoncila ja. Tiez sme sa stretavali po rozchode...bud to skoncilo uplnou hadkou, alebo kratkym vztahim (dali sme sa este dvakrat dokopy, na par tyzdnov). Doteraz nanho obcas myslim, ale uz nie ako na potencialneho partnera, ale spominam si na to pekne, co sme zazili a v podstate som stale rada, ze bol mojim prvym. Da sa zabudnut :)