Pokuta za nezaočkovanie

Príspevok v téme: Pokuta za nezaočkovanie
Eva Nováková

Dobrý deň, po dnešnej gynekologickej prehliadke som bola presvedčená, že očkovanie proti vírusu HPV bude pre mňa prínosné. Následne mi lekár napísal recept na prvú dávku + podpísala som dokument (obsahoval niečo ako dohodu o očkovaní). Po prečítaní určitých štúdií som na toto očkovanie zmenila názor. Chcem sa preto opýtať, či ma za nezaočkovanie čaká finančný poplatok resp. pokuta. Ak áno, približne v akej výške.
Ďakujem:)

RNG

Povinne ockovanie je sprisahanie medzi skorumpovanou vladou a farmaceutickymi svetovymi spolocnostami. Je to porusenie ustavy, tj individualnych prav, kde ma kazdy pravo na to aby sa slobodne rozhodol o akomkolvek lekarskom ukone so svojim vlastnym telom, pokial nie je zbaveny sudne svojpravnosti, co samozrejme musi byt patricne odovodnene.

odpovedam

od kazdej dohody sa da predsa odstupit, nie? O pokute sice nic neviem, no bohuzial gynekologia je jednym z najvynosnejsich farma-biznisov. Tiez by som sa ockovat nedala. Zavolaj do zdravotnej poistovne, tam ti daju zarucenu info o pripadnej pokute ;-). ale myslim si, ze ziadna nebude, pokial nejde o povinne ockovanie...

amanda23

ono je toto ockovanie uz povinne? to snad nie... tiez ma toto zaujima, nechcem dat zaockovat svoje dieta, kto ma s tym skusenosti...