Dobrý deň, po dnešnej gynekologickej prehliadke som bola presvedčená, že očkovanie proti vírusu HPV bude pre mňa prínosné. Následne mi lekár napísal recept na prvú dávku + podpísala som dokument (obsahoval niečo ako dohodu o očkovaní). Po prečítaní určitých štúdií som na toto očkovanie zmenila názor. Chcem sa preto opýtať, či ma za nezaočkovanie čaká finančný poplatok resp. pokuta. Ak áno, približne v akej výške.
Ďakujem:)
Pokuta za nezaočkovanie
Povinne ockovanie je sprisahanie medzi skorumpovanou vladou a farmaceutickymi svetovymi spolocnostami. Je to porusenie ustavy, tj individualnych prav, kde ma kazdy pravo na to aby sa slobodne rozhodol o akomkolvek lekarskom ukone so svojim vlastnym telom, pokial nie je zbaveny sudne svojpravnosti, co samozrejme musi byt patricne odovodnene.
od kazdej dohody sa da predsa odstupit, nie? O pokute sice nic neviem, no bohuzial gynekologia je jednym z najvynosnejsich farma-biznisov. Tiez by som sa ockovat nedala. Zavolaj do zdravotnej poistovne, tam ti daju zarucenu info o pripadnej pokute ;-). ale myslim si, ze ziadna nebude, pokial nejde o povinne ockovanie...
ono je toto ockovanie uz povinne? to snad nie... tiez ma toto zaujima, nechcem dat zaockovat svoje dieta, kto ma s tym skusenosti...