s priateľom spolu chodíme už dlhooo..viac rokov, ale ja som si až teraz všimla, že jeho mamina ma ASI nemá rada.. :( ako keby na mňa žiarlila , že on je so mnou viac ako s ňou, že ma ľúbi a ...proste ako keby ho chcela mať len pre seba..minule mi to dala pocítiť..boli sme s ňou na nákupoch a priateľovi ukázala na takú kočku, že pozri synáčik, aká láňka..a pritom ja nie som žiadna buchta..a keď som minule drahému volala, a zdvihla ona..normálne bola neochotná mi ho zavolať k telefónu..raz ma už aj strápnila pred ich rodinou..cítim sa zle v jej prítomnosti..dakedy som ju mala veeeľmi rada..ale teraz..mám pocit, že nás chce aj rozbiť..
aké máte vy skúsenosti so svojimi budúcimi svokrami???
mňa to mrzí, že sa ku mne tak chová..a že sa tak zmenila..nič som jej nespravila..
budúca svokra..
babenky..vam sa to vazne lahko hovori..dakedy som s nou bola aj ja sama na zabave..bez chlapov..ale zmenila sa..este som sem nenapisala, ze minule viete co povedala?isli pre mna domov a ja som ich cakala pred domom a ona potom, ze uz z dialky som sa pozerala, ze kto to tam stoji s tym VELKYM ZADKOM..to ako na mna..to co robi?som mala chut vystupit z auta a buchnut dverami..mi do placu bolo..ja viem, ze ona to len zo srandy,ale mne je to luto..ano, mam gulaty zadocek, ale moj priatel ho zboznuje a pri kazdej prilezitosti mi ho vybozkava :) a ona ma velky nos a velke brucho a ja jej nic nehovorim..proste zostala ku mne bezcitna a ja sa s nou o tom nedokazem porozpravat..radsej tam prestanem chodit a ked sa drahy opyta,ze preco, tak mu poviem, ze si myslim, ze jeho mamina ma uz nema rada..ale uz to vidim, zacne hovorit, ze si to len namyslam :( preco su tie matky take zavisle na svojich synoch?moja mamina, ani babka take nie su..ale ocinova mamina JE!!!mamine spravila zo zivota PEKLO a ja sa cudujem, ako to mamina tak dlho vydrzala..chudatko..musi ocina velmi lubit..ale ja nie som taka..ja sa strapnovat a oberat o cas s lakou nedam..
Priklánam sa k názoru ísť s nou na dámsku jazdu. Objednaj jej drink a potom sa jej povedz že cítiš že sa k tebe zmenila správaním a že chceš vedieť či sa niečo nestalo alebo či si ju nechtiach neurazila. Ak nie je čisto blbá tak pochopí.
Ja chodím so svojou svokrou na kávu a dobre si vtedy pokecáme a stále si poviem ak sa mi neičo nepáči. Lahšie sa to akcepltuje takto.
neviem, mozno je to blbost - ale neskusila si si s nou urobit ,,babsku jazdu" ? Len vy dve...
fraiseeee uff no to chce podla mna odvahu sadnut si seci traja za stol a teraz setko jeho matke do oci povedat,ale inak suhlasim s tebou... len ci sweetie bude mat na to odvahu...a aby jej to priatel nevycital mohlo by to skoncit aj zle... aj ked spravanie tej "svokry" je viac nez neprijemne bude mat podla mna aj komplexy a aj je zavidi tu mladost... najlepsie by bolo ak by sa nam sem k tomu dosla vyjadrit daka svokra =))))))))
radim ti - porozpravaj sa s nou..v tomto smere je krasa skor pritazou (matka si zrejme uvedomuje ze uz nikdy nebude taka mlada, pekna a vitalna a nevie sa s tym vyrovnat)
fraisee..jeho sestra ma zboznuje..ale ked ich mamina je taka zvlastna..mne pripada,ze za mlady nic nemala a teraz to chce dobehnut..ucesom, nechtikmi aj obliekanim..ja som normalne baba, nie som ziadna - misska, ale som pekna a aj sexi a co je hlavne, priatel ma uz 5rokov zboznuje..ale ona nebola taka..a ja vazne neviem, co som jej urobila :(((
svokry su bestie, priatelova mama ma tiez nema v laske, ani jeho jedina sestra a ani asi nikto z nich.. chodim s nim skoro dva roky.. raz som si preto poplakala, ale uz som to hodila zahlavu. nechodim s nimi predsa, a je od nich hlupe, ze ma sudia ked ma nepoznaju. matky na svojich synov niekedy doslova lipnu a oni chcu pre nich vyberat partnerky.. to vsak nie je mozne a preto su take neprijemne. povedz jej do tvare co si o nej myslis, spytaj sa preco ta strapnuje, normalne z oci do oci, rieste to vsetci, inac ti to bude pekne kazit vztah.
Dobry den chcela by som sa spyta ked som zacala brat antikoncepciu Chloe a po 4roch dnoch som mala pohlavny styk a pokracujem dalej v brani tablatiek nemusis sa teda bat , ze otehotniem bol to dostatocny cas tie 4ry dni na to aby uz ucinkovali ? Dakujem