Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

budúca svokra..

Príspevok v téme: budúca svokra..
sunnysweetie

s priateľom spolu chodíme už dlhooo..viac rokov, ale ja som si až teraz všimla, že jeho mamina ma ASI nemá rada.. :( ako keby na mňa žiarlila , že on je so mnou viac ako s ňou, že ma ľúbi a ...proste ako keby ho chcela mať len pre seba..minule mi to dala pocítiť..boli sme s ňou na nákupoch a priateľovi ukázala na takú kočku, že pozri synáčik, aká láňka..a pritom ja nie som žiadna buchta..a keď som minule drahému volala, a zdvihla ona..normálne bola neochotná mi ho zavolať k telefónu..raz ma už aj strápnila pred ich rodinou..cítim sa zle v jej prítomnosti..dakedy som ju mala veeeľmi rada..ale teraz..mám pocit, že nás chce aj rozbiť..
aké máte vy skúsenosti so svojimi budúcimi svokrami???
mňa to mrzí, že sa ku mne tak chová..a že sa tak zmenila..nič som jej nespravila..

Veronika L.

skus sa jej tak mierne, ale narovinu opytat co ma proti tebe. Povedz jej, ze sa ta jej spravanie dotyka, ze predtym bola ina a ty nerozumies preco sa tak zmenila. Mozno ti to povie a ak si podla nej urobila nejaku chybu aspon budes vediet o co ide, tym skor sa to mozno vrati do povodnych kolaji

panika

moze to byt zo ,,strachu" ze jej ho vezmes, alebo fakt nieco co si si ani nemusela vsimnut a jej sa to dotklo. Lenze to nezistis, kym sa nespytas. Da sa to...

kikatt

isto si nic nevyviedla coby sa jej nelubilo? alebo neohovaral ta niekto??? porozmyslaj ved takato zmena o 180 stupnov

Veronika L.

mozno ju fakt len chytila panika. Je mozne,ze sa tvoj priatel pred nou zmienil o tom,ze planuje s tebou buducnost - svadba alebo spolocne byvanie a ju vylakalo, ze ju opusti a zostane sama

sunnysweetie

mam pocit, ze sa tolko rokov len pretvarovala..a este nieco, kazdy rok na narodky a na Vianoce mi kupovala darceky,ale tieto Vianoce a ani na narodky - mi ani nezaratulovala a presne v ten den som bola u nich a ani mi nic nedala..ja tomu nerozumiem :(((

Veronika L.

takze predtym ste nemali takyto vztah???? a nevies preco sa to zmenilo???????? mozno si uvedomila, ze ste uz dost dlho spolu - tym padom je to uz vaznejsie a moze sa stat,ze budete planovat spolu byvat alebo chystat svadbu a toho sa mozno ona boji. Tak na teba takto utoci.

No ja sa zacinam bat, moja buduca svokra je zatial o.k. nemali sme zatial ziadny konflikt, dokonca ona otvorene hovori o svadbe svoho syna so mnou, ale ja sa zacinam tiez bac ci casom nezmeni nazor alebo ci potom nezistim, ze v skutocnosti je ina. Snad nie, to by ma mrzelo, lebo je zatial fajn.

panika

neviem, ja by som to tak nenechala. Svokra je velmi silny super...moja kamoska ma tiez taku fajn - vzdy ked k nej pridu sa pyta, ze sa este nerozvadzaju...