preco? preco chlap dokaze namotavat holku par mesiacov,a potom zrazu povie,ze si tu babu nezasluzi,ze on je moc zly,a ona prilis dobra, zacne sa ohanat,ze nedokaze lubit? ze nechce vztah? preco to chlap spravi? ja som nedostala ziadne normalne vysvetlenie,stale to iste dokola, a ja som si ho az prilis pustila k sebe.. a bodka na zaver,ze ho mam radsej nenavidiet,a zabudnut na neho ...preco? :(
Namotavanie...a potom nic
ked suka nechce pes neskočí.... len toľko...
No lebo ženy sú iné však ? Sú niekedy ešte horšie.
Kasli nan a posun sa dalej. Jednoducho bud rada ze nie ste spolu. A aj bud rada ze ho nevidis. Kasli uz na to. K zivotu ti to nic neda ze sa budes s tym zaoberat.
lochnesa :D
nick Noaco
téma je z roku 2013... prešlo 5 rokov....bohvie kde je teraz Hana...
Hana proste si ta namotal a chcel len na sex..
btw,s tou co sa s nou vyspal,tak to ukoncil
ved hej,ale tak nepoviem niekomu ze ho lubim a chcem byt s nim,ak to nemyslim vazne,nie? a nedostat ziadne vysvetlenie,preco .. chjo
no,nie sme vobec v kontakte, ja nanho stale myslim, a,je to zle :( ozvala som sa mu 2x, nereagoval ani raz,musel vidiet,ze som volala .. no,mrzi ma,ze teraz nie sme ani kamarati ..
hana, myslim, ze postupne zmenil nazor. To sa stava, najma ak sa postupne spoznavate, zrazu clovek moze prist na to, ze ten druhy sa k nemu napriklad nehodi, alebo k nemu vlastne nic neciti a najde si niekoho ineho. Samozrejme, ludia to casto zaobaluju do kecov v style "si pre mna moc dobra/y" :D Toto som nikdy nikomu nepovedala...Asi preto, ze som sa vzdy narovinu vyjadrovala. Ale chlapi toto pouzivaju ked spoznaju ine dievca a takto to chcu svojej slecne co najsetrnejsie oznamit :D
Ale zas, netreba to vidiet hned tak, ze ten druhy ta tahal za nos, ked si to urcitom case rozmysel. Mal na to predsa pravo. Alebo chces byt radsej s niekym, kto ta nemiluje? Aj tak po case zistis, ze to dopadlo najlepsie ako mohlo...