Namotavanie...a potom nic

Príspevok v téme: Namotavanie...a potom nic
hana5847

preco? preco chlap dokaze namotavat holku par mesiacov,a potom zrazu povie,ze si tu babu nezasluzi,ze on je moc zly,a ona prilis dobra, zacne sa ohanat,ze nedokaze lubit? ze nechce vztah? preco to chlap spravi? ja som nedostala ziadne normalne vysvetlenie,stale to iste dokola, a ja som si ho az prilis pustila k sebe.. a bodka na zaver,ze ho mam radsej nenavidiet,a zabudnut na neho ...preco? :(

hana5847

hej,bola v tom ina ..3dni pred prichodom z prace domov sa opili s kamaratom a vyspal sa s jednou babou, tvrdi ze to lutuje ,ale zaroven ju dalej taha za nos lebo jej nevie povedat,ze s nou nic nechce mat..ona tiez spravila chybu,lebo mala pred sebou zasnuby so svojim,a vychrapala sa s inym .. ach joooo divny to svet

Marsmeloun

bože tak ho nechaj ...týmto povedal jasne že ťa nechce ... proszte ked chlap povie že nechce vzťah je to lož .. každy chce vzťah len ho nechce s tebou ... a viem si poredstavbiť ako ho furt čerpáš ... a pýtaš sa ho prečo nie a vyrvuvas mu ako ti ublížil a tym ho od seba este viac vzdalujes .... netlac tolko na pílu

nirv

Mal záujem a už nemá, bodka. Zmenil názor, kleslo mu libido, čo ty vieš, ani on možno nevie. Potreboval ťa, už ťa tak nepotrebuje. Vášeň v nom vyprchala. Cítil sa osamelý a ty si mu pomohla, už je ok, ide loviť niečo zaujímavejšie ako dostupnu kamosku.

hana5847

myslim,ze keby mal inu,tak by mi povedal, vzdy som o kazdej vedela,nemal s tym problem nikdy vraviet

povedal,ze najlepsie bude,ak ho budem nenavidiet,ze si ma nezasluzi,lebo som dobra ..
nemyslim,ze som si to nahovarala,ja som si to sice nepustala zo zaciatku k sebe,ale tie jeho slova a ciny,no ja nechapem ..

lilyianka

nechápem prečo by ste nemohli byť kamaráti, veď on ti nepovedal, že ťa už nikdy nechce vidieť, len to, že ty a on=nie .......... inak tiež ma napadlo to čo Maoam, že má inú a nevedel ako ti to povedať ...

hana5847

nie,nevyspali sme sa spolu
mna to strasne serie,ze mi nedal ani jeden normalny dovod,stale tie iste priblble vyhovorky,
a pocuvat cely vecer ako on to nerobil s tymto zamerom,aby mi ublizil,ze to posral,aky on je zly,aka ja som slusnacka,no ako,ja nechapem,co sa stalo ,vzdyyy sme boli k sebe uprimni,tak ja neviem,kde sa stala chyba
serie ma to aj z toho dovodu,ze sme 5rokov kamarati,vzdy mi povedal co ho trapilo,ked mal priatelku tak ked bol problem vzdy mi to zveril, nemali sme pred sebou tajnosti, a proste .. nebyt teraz ani kamarati? ja neviem,do prcic, mi je tak tazko .. aj ked mi ublizil,ale nechcem ho stratit ako kamarata :( aj ked viem,ze by to uz urcite nebolo take ako predtym, ale ja si stale myslim,ze si k sebe nejako cestu najdeme, ach jo,som naivna :(