Dobrý deň RNG
keď že sa neviem prihlásiť priamo tebe, takto sa chcem opýtať.
Som starý a chory. Mám všelijaké choroby. Užívam Valerianu 400 mg. /Jamieson/ Užijem vtedy, keď sa zle cítim, 1-2 kapsule. Tiež užívam Medovku+chmeľ+valerianu /MedPharma/ Prosím ťa, aké mnozstvo by bolo už nebezpečné, pre zdravie. Tiež si myslím, že sa moze stat, že by som musel zvyšovať dávky, aby som dosiahol požadovaný liečebný efekt.
Ďakujem pekne za radu.
Dávkovanie - RNG
Na vybudovanie crevnej flory treba nielen nasada probiotik, ale aj hodne potravin pre ne, tj brat zmes roznych mikrovlaknin aspon 15 gramov, a to cely zivot, lebo v potrave ich mame zialbohu dnes primalo na udrzanie dobrej probiotickej crevnej flory.
Znicena crevna flora ovplyvnuje samozrejme aj travenie, kedze v crevach sa vyrabaju aj rozne enzymy a probiotika sami o sebe pomahaju aj travit rozne potravinove zlozky.
Na precistenie tela, ked ma vysoko gliadin odporucam aspon nejaky cas brat enzymy na lepok/gluten a vseobecne sa aspon ciastocne vyhybat potravinam s obsahom lepku.
Celiakiu na len 2% ludi, ale znizenu schopnost spracovat lepok az vyse 20% ludi v Strednej Europe.
Potraviny s vysokym obsahom lepku maju v sebe psenicu, raz, jacmen, bezlepkove su ryza kukurica, quinoa chia, pohanka a ciastocne aj ovos.
Na upravu menstruacie, znizenie krvacania odporucam brat yam, kde davka ucinnej latky Diosgeninu je asi dokopy na den 200 mg.
lekarka mi cez telefon oznamila ,ze dcera ma zvyseny gliadin a objednala ma k odbor.lekarke , chcem sa spytat ci musi ist hned o celiakiu alebo su tolen prechodne zvysene hodnoty... ....som z toho strašne smutna a 16 rocna dcerka ani nehovorim , v zime bola dlho chora a vyberali jej sj mandle uzivala dlho antibiotika a tie jej rozbili asi crev. floru ,uživala 60 dni penicilin , v nemocnici aj do zili aj injekcie penicilinove nevie si ani predstavit ,ze by mala drzat tu dietu , nechce k tej gastro-lekarke ani ist ...ja tomu tiez neverim lebo nema ziadne zazivacie problemy akurat niekedy jej klesne zelezo a byva chudokrvna ale to je z toho ,ze ma silny menzes porad mi RNG ... uzivala k antibiotikam aj probiotika cely cas..
Lutujem, ale zatial ziadne. Z Ciech mozes dostat z Centrum regenerace ich citricidal, z dovozu z USA, udajme este povodny, 60%
Inaqc musis hladat cez Google.com zdroj citricidalu, professional formula, ktory sa zda zatial este povodny silny.
Dakujem za radu,objednala som si ten balíček cez jukl.Pán RNG,podla vás ktoré GSE je najučinnejšie čo dostať na Slovensku(kedže zo zahraničia si nechcem objednať)..
Protokol dr Huldy Clark obsahuje vela kapsul, nie len jednu tabletku. Inac nie su nijak specvialne pokrycvane, takze sa daju aj rozpolit, ak roztvorit kapsule. tj dat dietatu patricny zlomok dospelej davky nie je ziadny problem/ Pozor na palinu(wormwood), nazov je od palit, tj nie je priam prijemna v ustach v prasku, preto je lepsie ju prehltnut v kapsuliach.
A neboj sa predavkovania, skor malych neucinnych davok
Dakujem za skorú odpoved. Pravdu povediac pri hladaní som si našla aj tuto stránku, jukl,no nevedela som sa rozhodnúť, ktorý výrobok by bol prijatelnejší a účinnejší(Clarkia či ten).No to dávkovanie pre deti si neviem vypočítať, pretože pri tabletkách ked sa má dať jedna dospelému,tak pre 30 kilovú pol tablety?Či nestratí na účinnosti..Alebo by som jej mala kúpiť len ten samotný orešák čierny tinkturu a pre seba ten protiparaz.balíček.Budem rada, ak mi poradíte.
Davky pre deti si prepocitaj podla pomeru ich vahy k dospelej, co je obvykle okolo 70 kg.
Clarkia ma peknu reklamu ale jedna sa o ine zlozenie, a program brania, ako je pri povodnej trojzlozkovej zostavy dr Huldy Clark,ku ktorej najblizsiu mozes najst tu
jukl.cz
Napriek tomu moze byt ta Clarkia pre niekoho ucinna. Len na to, aby som nieco odporucal musim vediet presne zlozenie a rozvrh brania, lebo ten je tam velmi dolezity pri hubeni roznych faz vyvoja parazitov.
Vážený pán RNG,chcem sa vás spýtať na jeden protiparazitárny český výrobok, CLARKIA.Je podla receptury Dr.Clark.Dávkovanie je tam dané, ale nepíše sa,či sa to može dávať detom(10ročnej)a ak ano, v akom dávkovaní.To sa dá objednať aj u nás,alebo z Čiech,kde je to lacnejšie.Dakujem za odpoved.
Vymazane si kazdy moze najst cez Google.com uvedenim Megazyme forte plus, co mu da nielen hromadu roznych zdrojov, ale aj popis, tj zlozenie tohoto enzymu.A jedine o to som sa tu pokusal, ,lebo rozhodne netlacim tento enzym, kedze su na trhu aj ovela silnejsie a najma lacnejsie na obsah.
Tu je napr nemecky zdroj tohoto enzymatickeho prostriedku
vb17.com
ktory uvadza aj obsah podrobne.
Kazde enzymy sa posudzuju podla aktivity zloziek v nich.
-odkaz odstránený-
popisuju ten enzym ako stredne silny, s obsahom 4 x 313 mg =1250 mg ekvivalent pancreatinu na 2 kapsule, a trocha inych enzymov, v mensich davkach.
Dnes su napr enzymy na trhu s obsahom 3000 mg ekvivalent pancreatinu na jednu tabletku, co su dnes spickove z USA.