sejla: nemam rada tych ludi, ich naturu. Hoci teda pocula som, ze na vidieku je to inak, ja som zila v Manchestri. Bola som v soku z tych ludi uz od prveho dna. Napr. som dosla do obuvi a tam po zemi pohadzanych tolko topanok, ze sa tadial nedalo chodit. U nas ked si ludia vyskusaju obuv a nechcu ju kupit, odlozia ju naspat do regala. Tam to rozhadzuju okolo seba po zemi. Predavaci to raz za cas upracu, ale niekedy sa im nechce alebo nestihaju a je tam taky binec, ze sa tam neda chodit. Okrem toho, Anglicania su strasne hlucni a ukricani. Zazila som to prvy krat uz na letisku v Blave, bola tam skupinka anglickych tinedzeriek a drzo sa pchali dopredu, vsetkych ludi surovo odtlacali a boli neskutocne hlucne. V lietadle celu cestu kricali. Neskor som to zazila aj v Manchestri v autobusoch, ich deti a mladez su strasne ale strasne hlucni. Tam cestovat busom je hotove utrpenie. Aspon pre mna, ja neznasam hluk. Decka si tam pustali na plne pecky mp3 prehravace a do toho vrieskali. Stalo sa, ze sa dvaja chalani v buse pobili a zacali sa mi valat po taske aj po mne. Ak boli fagani vonku, neraz hadzali do busu kamene. Tiez mali niektori vo zvyku brat si do busu balony, nafukovat to tam a praskat. V dome kde sme byvali sme mali malu zahradku, cez plot nam zas preliezali susedovie decka, nemohli sme si tam nic nechavat lebo kradli. A ak aj nepreliezli, stale nam prehadzovali do dvora smeti, prazdne flase a pod. Bolo to tam furt jak na smetisku, pritom my sme boli cistotni. Bolo tam toho vela, ale to by bolo na dlho. Nemam rada tych ludi, chyba im slusnost.