Veľmi poškodené vlasy - čo s tým?

Príspevok v téme: Veľmi poškodené vlasy - čo s tým?
haha1

DOBRY DEN

chcela by som sa opytat dievcat, ci mi enviete pomoct ked mam take poskodene vlasy, ked si ich zehlim aj ked viem ze to velmi nici vlasy to zehlenie aj fen a tie veci, ale ja neviem ist vonku ked sa mi vlnia a nepekne to vyzera.... uz som si kupila jeden sampon je super narastli mi trosku aj vlasy este mam aj tonikum tiez je dobre, ale neviem neviete nieco este nejaky pripravok pred zehlenimalebo po zehleni ??? vzdy ked vyzehlim vlasy trcia mi tam este take vlasky a chcem mat pekne hladke a pekne vyrovnane.. :(((

lea128

Urcite ti odporucam znacku MATRIX, hlavne ked mas velmi poskodene vlasy, podla mna je to najlepsia znacka aku som v zivote pouzivala a to som pouzivala kadeco...

Odporucam ti tieto 3 produkty:
www.parfums.sk

Sampon kupovat v podstate nemusis nutne, ale ta maska je silna a vyborna a olej je tiez uplne vynijauci. Tu je aj skvela cena, ja som si minule kupila ten olejcek v kadernictve za 13 € :/

nikaroxy

Ahoj, od 17tich cca si vlasy zehlim a natacam. Je to u mna nutnosť kedze mam vlas ako vela zien ani rovny ani kuceravý. Musím povedať, že za tie roky sa mi vlasy trošku preriedili ale kedze ich mam dost huste az tak mi to nevadí, skor som aj rada. Ale je pravda ze mam nespocetne vela prípravkov na zdrave vlasky. Hlavne používam oleje. Najlepšie su olejčeky z akdernictva nie obchodu tie z obchodov su zbytocne tazke a zmastuju vlasy. Mne tieto oleje velmi vyzivuju vlasy a mam ich zdravsie. Dalej pouzivam znacku CHI - od ktorých mám sprej na zehlenie ktorý je naozaj zazracny a setri vlas pred tým horucim. Dalej mam dve velmi kvalitne zehlicky kde si viem nastaviť stupnsi se. Je to velmi doleziite lebo zehlicky ktore nemaju stupne ti vlasy zehlia aj pri 180stupnoch.. a to je sakra vela. Vhodny hreben je tiež velmi dolezity. Ak mas kefu mala by mat na koncoch silikonove gulicky aby si vlasky velmi nesklbala. Ja si vlasy p umyti vzdy trošku prečešem, nie na silu! a potom jemne vyfenujem a potom po nejakom čase - nie hned vyzehlim. Aj pred aj po pouzivam olejčeky. Mam dlhe vlasy a musim povedať, že i ked je starostli vosť o dlhe narocnejsia, ale dá sa to :)