Som skareda, neviem si najst priatela

Príspevok v téme: Som skareda, neviem si najst priatela
jaskareda

Zaujimala by ma jedna vec...Preco vsetci chlapi (aspon poľa mojich skúseností) chcu nadherne zeny, modelky s mierami 90-60-90? Ja som skareda (a to mi potvrdilo vela ludi, najmä na nete), kamosi a spoluziacky zo strednej mi vraveli, ze som pekna (ale asi sa mi bali povedat pravdu), na tvari vyzeram hrozne, este aj ludia, ktori ma vobec nepoznaju, na mna ulici pokrikovali a davali mi tym najavo, ze som skareda (vyzeram ako opica a spoluziaci zo zakladnej sa mi kvoli tomu posmievali, aj tiludia na ulici hovorili ze opiciak a tak), mam nadvahu 10 kg. Sportujem, zdravo sa stravujem, ale nedari sa mi schudnut. Nech robim cokolvek. Ale ta tvar ma trapi najviac. Setrim si, ze pojdem na plastiku, ale mama o tom nechce ani pocut, a neviem ani, ci nieco take robia. Aby som proste vyzerala ako clovek. Kvoli tomu nemam vela kamaratov. Nemala som ani na zakladnej, tam som bola tercom sikany kvoli tomu ako vyzeram, na strednej som mala tiez malo, a nezmenilo sa to ani na vyske. Byvam na intraku, 235 km od trvaleho bydliska. Mam 22 rokov, za sebou jediny vztah, ktory trval 10 mesiacov, priatel ma nechal, nasiel si druhu. Ked sme boli spolu, nikde so mnou nechcel chodit von, chcel byt so mnou len doma. A po rozchode mi povedal preco. Povedal mi, ci si myslim ze on s tlustou a skaredou ...(ani sa nevyjadrujem jak to povedal) bude chodit dakde von. Chcela som si najst priatela cez net. S niekolkymi chalanmi som si pisala, a skoncilo to hned po tom, ako som im poslala fotku a ma uvideli, alebo hned po prvom stretnuti. To sa mam vyrovnat s tym, ze budem navzdy sama? Vonku nechodim, lebo nemam s kym, ani kamarati z okolia ma nevolaju. Uz rozmyslam, ze ten sprosty zivot ukoncim, lebo uz tak dalej nevladzem. Nevidim ine vychodisko.

durotrulo

No ja by som sa chcel vyjadriť k téme síce s niekoľkoročným odstupom ale predsa. Chcem apelovať hlavne na Pani Prírodu prečo nenadelila všetkým ľuďom z krásy rovnakým metrom???!!! O centi jednému viac, druhému menej by sa dalo tolerovať, ale keď sa niekto kôli svojmu vzhľadu trápi TO MA VIE UŽ FAK(T) PEKNE NASR.... VYTOČIŤ A SOM Z TOHO SMUTNÝ. Prečo je to tak? prečo? Neviem čo poradiť, odpovedať, Fyzická krása je podľa mňa tiež dôležitá ako tu už niekto písal o tom bozkávaní, skrátka k vzťahu sú potrebné vzájomné sympatie odvíjajúce sa aj od vzhľadu. Neviem či by som dokázal chodiť s nejakou ženou vyslovene škaredou ako sa opisuje zakladateľka témy. Budete ma tým pádom pokladať za povrchného, za niekoho kto je zameraný len na to "pozlátko"??? Skúste si túto otázku položiť aj vy a úprimne si odpovedzte . PANI PRÍRODA, NEŽELAJTE SI MA KEĎ VÁS JA DOSTANEM DO RÚK!!!

LaBelle

Včera večer som v Bille videla mladú ženu s cca 7-ročnou dcérkou. Tá žena bola veľmi elegantne oblečená, mala výrazný červený rúž, čierne vlasy zviazané do copu. Bolo vidno, že o seba maximálne dbá, pôsobila ako špičková managerka nejakej nóbl zahraničnej firmy. Všimla som si ju preto, lebo bola až neskutočne škaredá. Výrazne asymetrická dlhá tvár, črty nesúmerné, hrubý nos, škaredo položené oči. Nevedela som z nej spustiť zrak, pretože bola zreteľným príkladom toho, ako aj takú problematickú podobu možno urobiť atraktívnou. Tá žena zo seba určite nemala komplexy a som presvedčená, že jej mužovi sa môže zdať dokonca krásna. Nikdy nezúfaj, najdôležitejšie je, aby si sa mala rada. Si to ty, si jedinečná, orginálna. Nechci byť kópiou niekoho iného. Možno tvoja duša je taká krásna, že prekryje fyzickú podobu, nech by bola akákoľvek. A na tom záleží, nie na krivom nose alebo úzkych perách.

Bariiii

Pozri kazdy clovek je pekny musis si najst svoj styl ,svojim sposobom je to o pristupe tak som to mala aj ja niesom uplne najkrajsia ale mala som pekne kamaratky a treba byt viac otvorenejsia a hlavne sa zacat usmievat

Lenuša

Ahoj, neverím že si tak škaredá ako sa opisujes, ak chceš posli mi foto a ja ta skúsim objektívne posúdiť. Na vizazi sme sa učili ze krása tváre sa da obodovat a podla toho vyjde výsledok. Ale iba ak chceš..
Ináč to len tak ale podla mna to aj tak nieje dôležité pretože ide o vnútorné vyžarovanie, si tak krásna akou sa cítiš...
Ja som mala roky so sebou problém vždy si myslím že som dosť škaredá ale ľudia tvrdia ze som pekná najme zaujímavá.. hmm takže sa na to snažím pozerať aj ja tak. A odkedy som zmenila postoj mam pocit ze som opeknela :)

Alica23

podľa mňa a podľa toho čo vidím vaščinou na ulici si myslím že je viac žien ktoré sú menej pekné a predsa sú zadané.. a tí chlapi sú celkom v pohode, v tých vzťahoch vyzerajú lepšie chlapi.. dlho som sa zamýšľala prečo to tak je a myslím že u menej atraktívnych žien nemusia toľko o ne bojovať.. idú proste na istotu.. zleniveli nám chlapi a pár im ruplo v bedni a stali sa z nich teplejší ...
vidím to aj na sebe, som už vyše dvoch rokov nezadaná a mám pocit akoby sa ma chlapi báli niekam pozvať že ich zfleku odmietnem.. mrzí ma to že sa odpisuje väčšina dopredu..
každopádne nedívaj sa na seba tak prísne..
ver mi, jeden rok som vyhrala miss (síce len školy ale poteší aj to :D) ale keď ráno vstanem vyzerám ako zombie príšera :D ja som prežila veľmi ťažký rozchod a myslela som že je koniec sveta pre mňa.. ver mi,, kúp si niečo pekné na seba ( v čom sa budeš cítiť dobre ), daj sa pekne nalíčiť + hlavne sebavedomie treba mať ktoré z teba bude vyžarovať a úúúsmev ;) :) a keď nepríde ten úžasný do týždňa netráp sa len mysli pozitívne a on sa skôr či nieskor ukáže ;) :) :)

nana54

jaskareda Viem ako sa citis. Mne zas na zakladnej hovorili Fiona alebo mali narazky na moj nos aj na moju nadvahu. Na strednej ma uz nikto neurazal a na vysokej taktiez lenze tie urazky zo zakladnej ma aj tak stale prenasleduju pretoze ked sa pozriem do zrkadla vidum skaredeho cloveka. No ja mam 20 a narozdiel od teba som vobec nikdy nikoho v zivote nemala lebo nikto o mna ani nezakopne. Mam jednoducho divny ksicht a k tomu este nadvaha. Lenze ono to adi nie je len o tom vzhlade. Ved kolko skaredych bab fakt ze totalne zrudy este vacsie ako ja maju chlapa je to hlavne aj o mysleni avyzarovani.