Sex ženy v 50

Príspevok v téme: Sex ženy v 50
chiarca

Dobry den, mám 53 rokov a si 4-5 rokov už nemám menzes , problemy som mala už od mojich 33 rokoch. Ale prechodom to skončilo , aspon dúfam. Chcela by som sa opýtat , že keby som mala nechráneny sex s manželom mohla by som otehotniet ? a ked nie , tak či by neuškodil nejak jeho ejakulát ked má prostatu. Sexuálný život u nás velmi poklesol máme ho tak raz za dva-tri mesiace , neviem či to nie je z tej prostaty manžel má 61 rokov nie som nejaka sexuálna maniačka ale sa mi to zda málo za rok cca 4-5 krat mat sex . Pre mna bol môj manžel prvý a bude aj posledny iného som nemala , nakolko ho aj po tolkých rokoch lúbima predpokladám , že aj on mna , i ked sem tam máme tiché dni ale verím , že ostaneme do smrti spolu, čakám na vaše reakcie, dakujem vopred

welvet 3

Bohužiaľ všetko ide s vekom aj strata libida aj suchosť v pošve aj problémy s erekciou. Tak aby sme si mohli ešte pomôcť objednali sme si pre manžela erectan tabletky a pre mňa intim gel na stimuláciu a prekrvenie.Je to výživový doplnok a obsahujú aminikyseliny.Môžem doporučiť

wewet

Ja som žene objednal taký intim gel erectan a je to aj lubrikant .Myslím ženám to obom prospelo a moja žena je viac vzrušená.

PSEUDONYM

Prečo by som mal spavať,ved vyspim sa doma vo svojej posteli,To je tak isto povedane,kedy ma byť slušne dievča v posteli?No predsa o 19 tej,aby o 22 hej bola doma.Vedela by si 50 tničku v niečom tronfnuť?

pompeje

pseudonym/ tak verim ze niesi nejaky dvadsatrocny alebo tridsatrocny co spava so starymi zenami.
kolko mas rokov? (nemusis odpovedat) :)

PSEUDONYM

Ano a je to niečo ine ako z 25 kou.Je v pohodičke,vie čo chce,vie si vychutnať všetko chce experimentovať a vie kde jej to robi dobre aj čo si chcem vychutnať spoločne.