zdravim ludia ... mam dost velky problem .. od kedy pracujem nemozem normalne zaspat .. celu noc prelezim a rano som rozbity ... nevladzem potom v praci nic ..pridem domov a v noci to iste ... som neuveritelne unaveny ale jednoducho nemozem zaspat .. ked mam volno je to v poho, zaspim normalne... ale ked viem ze mam rano vstavat tak nikdy ... co by ste mi poradili ?? pretoze ma takyto zivot uz naozaj nebavi ,,,
Tazko sa mi zaspava
Popisujete tu nespavost zo stresu a z traviacich problemov.
Stres sa da odstranit roznymi sposobmi, ,pozri cez google.sk pod rng stres a odorucujem to kazdemu, lebo stres skor ci neskor vedie k stovkam vaznych zdravotnych problemov.
To iste plati aj na travenie,ba este vo vacsej miere, ktore si treba napravit, lebo tiez vedie k stovkam zdravotnych problemov.
Ako na to pozrite na teme travenie, ale zasadne je to zalezitost dostatku kyselin, enzymov mikrovlaknin a spravnej probiotickej flore.
A co ti chyba sa da lahko doplnit, prirodnymi neskodnymi doplnkami, miesto adresovania symptomov patentovanymi chemickymi liekmi, kde 1 strana nestaci na popisanie roznych moznych skod , co ti mozu sposobit na zdravi, najma ked ich beries viacero a dlhodobo.
tiez som to zazila, ze som skolabovala fyzicky aj psychicky z ranneho vstavania, dochadzala som do ineho mesta, vstavala pred 5tou a jedneho dna som sa roztriasla, neprijimala potravu 3 dni, mala som pulz skoro 200 a bolo mi strasne zle, musela som odist, teraz vstavam tak ako bezne ludia do prace, takze snad to bude lepsie
hm...to je psychika:( neviem akú prácu vykonávaš lebo aj od toho veľa závisí a či ju máš rád alebo ju neznášaš,resp.nezvládaš skoré ranné vstávanie?
pretože ja nap.osobne nezvládam vstávať príliš skoro,ja som sa v poslednom zamestaní zosypala a bola z toho 7 mesiac.PN a teraz som už dlhšie bez práce:(
ja som chcela lieky, ale kupila som si tie homeopatika a mam to aky taky maly placebo efekt, ze si nahovoram, ze po nich zaspim, mam lepsie a horsie noci, cez den je to priserne, lebo s aneskutocne premaham, nevnimam, citim diskomfort, som zimomrava, no nieco hrozne, zase nechcem byt zavisla na chemickych liekoch...ja osm bola doma takmer 7 rokov takze pre mna je to total stres teraz
no donedavna som este nepracoval .. takze viem velmi dobre ze sa najlepsie spi od 3-4 do 11-12 :-D pol roka to bolo umna uplne bezne ... len teraz ma toto akoze naozaj stve .. nejake lieky na spanie ?? alebo ja neviem .. fakt som uz zufali z toho :/
mne je k tomu este casto zle...zaludok-creva, to ked ma chyti tak spanok uz uplne ide ta tam
najlepsie sa spi od 4tej do 12tej moja skusenost :)) rano sa tak sladko zaspava
mna nebavi chodit do prace, ja viem, ze nikoho asi, ale tak nic ine nam neostava, len to nejak spracovat
ja takisto ... akoze neviem .. unaveny som ale spat sa mi nechce .. nebudem zbytocne lezat v postielke .... rano ked budem mat ist do prace tak ma to chyti :-)
poznam, to su nervy...ja rnao vstavam skoro, ale som na srac..este si dam homeo na uzkost a budem dufat, ze nebudem 100 x hore do rana