Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tazko sa mi zaspava

Príspevok v téme: Tazko sa mi zaspava
unknown89

zdravim ludia ... mam dost velky problem .. od kedy pracujem nemozem normalne zaspat .. celu noc prelezim a rano som rozbity ... nevladzem potom v praci nic ..pridem domov a v noci to iste ... som neuveritelne unaveny ale jednoducho nemozem zaspat .. ked mam volno je to v poho, zaspim normalne... ale ked viem ze mam rano vstavat tak nikdy ... co by ste mi poradili ?? pretoze ma takyto zivot uz naozaj nebavi ,,,

unknown89

no dopadlo to tak ze koncim v praci ... zase raz ... pojdem k psychiatricke a az ked budem zdravy budem sa pokusat o pracu ... takto to nema zmysel ... navyse zdvyhat 12h tazke kotuce nieje moc fajn ...

Iveta Michael

prosím ťa neužívaj ten Neurol aj ten druhý liek len tak mirnix dirnix,však to je na lekársky predpis..naviac Neurol je vraj návykový,hm...

...jasné že to máš psychikou,ale asi by bolo už najrozumnejšie zájsť za lekárom a poradiť sa,asi ťa pošle za psychiatrom tak choď...takto neviem ako dlho chceš fungovať - nechecm ťa strašiť vopred,ale ak budeš takto celé noci bdieť a nespať tak sa z toho zrútiš:(

Lulita

ja som mala dnes 2 kavy, tiez ma neberie spat zatial ale to pride okolo 19tej :)) ja mam aj uzkostnu poruchu, takze u mna nic nezvycajne, ze to beriem takto

unknown89

ked som nerobil nikdy som nemal takyto problem .. cize si myslim ze to bude len a len psychika .... ja som nespal nic .. a vobec sa mi teraz nechce spat ... zaujimave .. myslel som si ze som jediny na svete ... jo jo ja som takisto citlivka ...v tomto smere by som to rad zmenil ... inac som celkom spokojny ze niesom nejaky "hajzel" :-D

Lulita

ak to mas psychicke neurol ti pomoze, vyskusaj, ja mam tiez zaludok na vode a krce v bruchu, ja som strasne citliva

unknown89

luitla ja som bol takisto dlho doma len koli tomuto istemu ... teraz mam pracu 4x 12 4x doma ... ale momentalne sa zaucam cize budem robit asi 4x 12 rano ... nechuti mi jest .. vobec nejem .. teraz som prisiel domov .. zjedol som kusok pizze, tod vsjo a zas mam ten stres z toho ze vecer nezaspim ... mozem si dat neurol ?? mamča to uziva vraj mi to pomoze

Lulita

Iveta dakujem :) nejako to uz musime zvladnut vsetci, zivot je raz taky, makat, makat, ine nam neostava, pre cloveka choreho, alebo s problemami niet riesenia