dobry den,
chcem sa spytat vas tu ludi na fore co si o tom vsetkom myslite?
Pred 10 dnami som mala pohlavny styk s priatelom ktory sa vratil po dlhsej dobe zo zahranicia takze dlhsiu dobu som s nikym nic nemala. Hned na druhy den som pocitila bolest v podbrusku a mala som aj slabe kvacanie. Pripisovala som to tomu pohlavnemu styku. Lenze ked mi krvacanie skoncilo, pocitila som a sa to samozrejme zhorsovalo palenie pri moceni a este horsie to bolo po. Ledva som presla par metrov do izby si lahnut. Zacala som si davat urologicky caj, bola v teple. Od vcera ked idem na malu musim priam letiet inak by bolo zle. Predtym som koli bolesti cikanie ukoncila predcasne a ked ta strasna bolest o trosku ustupila spustila dokonca. Ale od vcera aj ked sa snazim nejde to, a cikam az do konca. Dnes som bola na pohotovosti (k pristupu lekarky sa radsej nebudem vyjadrovat) a dali mi nolicin. Ak mate niekto s tym skusenost mozete mi povedat ci je to dobry liek na tento problem? Dakuejm vam pekne
Nolicin a zapal mocovych ciest
fakt? wow, dobre spravy. snad je aj koncentracia dost silna :)
Poopravím D.manozu už dostať aj u nás v sáčkoch bežne v lekárňach alebo aj na hoogle.sk v práškovej ako aj tabletkovej forme.
suhlasim s D-manozou, ale na SK ju nedostat, resp. len vo velmi zriedenej forme. ja si to objednavam cez ebay a stale to nosim so sebou, keby bolo zle. bola som velmi nachylna na mocove cesty ale teraz uz je to OK (klop klop)
Je to výborný liek môžem vreli doporučiť.Ale musí sa piť aj brusinkový čaj vtedy to lepšie zaberie.
Nolicin je pre tvoj problem ok. Pi hodne tekutin.
Bud k sebe jemna pri milovani. Hygiena ruk aj genitalu u oboch je samozrejmost. Snaz sa pit tak, aby si sa po styku mohla vyymocit.
Mne dali prvotne zinnat ten mi zaberal ale kedze mi bol nasadzovaní opakovane tak pri dalsom zapale mi naordinovali Nolicin...pozorujem zlepsenie ale dostavili sa neziaduce ucinky v podobe nevolnosti a neustaleho pocitu na zvracanie...
mne takisto Nolicin velmi pomohol, už po 2 dňoch spolu s pitím urologického čaju som sa cítila ovela ovela lepšie, no ja som to mala pravdepodobne z prechladnutia, chytila som asi zápal ale doteraz neviem že z čoho, každopádne mi to zabralo...ale ono je to u každého individuálne ako mu lieky zaberú alebo aké vedlajšie účinky spôsobia atď
Oprava D-manose
Na urogenitalne nakazy moze pomoct
cukor L-manoza, brany 2 gramy kazde 3 hodiny, vcitane noci, ktory odhakne mnohe mikroby zo sliznic a prirodzene sa splachnu mocom von.Velmi elegantna metoda.
Pomahaju aj vyplachy koloidnou striebornou vodou, vyplachy a pitie roztoku citricidalu, alebo berberine, 2 x 1 gram
Enzymi vedia ozaj pomoct, ale pozor co sa rozhodnete kupit. Stretla som sa tym, ze ma lekarnicka upozornila na profizym, co je napodobenina wobenzymu, no riadny problem s tym mali v cechach. Tam to riesil Sukl, nakoniec to stahovali z predaja. Som zvedava kolko je toho v slovenskych lekarnach.