Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nolicin a zapal mocovych ciest

Príspevok v téme: Nolicin a zapal mocovych ciest
aleno

dobry den,
chcem sa spytat vas tu ludi na fore co si o tom vsetkom myslite?
Pred 10 dnami som mala pohlavny styk s priatelom ktory sa vratil po dlhsej dobe zo zahranicia takze dlhsiu dobu som s nikym nic nemala. Hned na druhy den som pocitila bolest v podbrusku a mala som aj slabe kvacanie. Pripisovala som to tomu pohlavnemu styku. Lenze ked mi krvacanie skoncilo, pocitila som a sa to samozrejme zhorsovalo palenie pri moceni a este horsie to bolo po. Ledva som presla par metrov do izby si lahnut. Zacala som si davat urologicky caj, bola v teple. Od vcera ked idem na malu musim priam letiet inak by bolo zle. Predtym som koli bolesti cikanie ukoncila predcasne a ked ta strasna bolest o trosku ustupila spustila dokonca. Ale od vcera aj ked sa snazim nejde to, a cikam az do konca. Dnes som bola na pohotovosti (k pristupu lekarky sa radsej nebudem vyjadrovat) a dali mi nolicin. Ak mate niekto s tym skusenost mozete mi povedat ci je to dobry liek na tento problem? Dakuejm vam pekne

alibi

brala som nolicin, ale nepomohlo mi to ani trosku. miesto toho sa tyzden kym som ho brala choroba len zhorsovala. mala som uz taky zapal, ze som nemohla ani chodit. potom mi dali iny liek a za 3 dni to bolo prec.

StankaSlamka

Ahoj, podla mna by ti pomohlo, keby si sucasne brala aj wobenzym. Su to enzymi, a ked ich beries s antibiotikami, zvysuju ich ucinok. A potom to mozes dobrat len tak, preventivne, nebude sa ti opakovat. Mne wobenzym pomohol neraz :)