Metastazy na peceni

Príspevok v téme: Metastazy na peceni
ro

ahojte, viem, ze takychto tem uz tu bolo, ale nejak som tu nenasla co potrebujem. ja vlastne ani neviem co chcem vediet,asi sa chcem len vyrozpravat. som uz na kraji zo silami, nervy ako sa hovori v kybli. mojej mamine pred dvoma rokmi diagnostikovali rakovinu.nasla si hrcku v prsniku, podstupila radu chemo, operaciu, znova chemo a ozarovania, vraj pre istotu. toto trvalo rok. potom mala rok pokoj, vysledky v poriadku. min.rok v novembri ju pochytil strasny kasel, samozrejme obvodny lekar tvrdil, ze zapal pluc. po vsetkych moznych vysetreniach,kruta realita, metastazy na plucach a peceni. kasel ju trapi uz 5 mesiacov,do toho voda v bruchu,strasna bolest v oblasti pecene. kazdy den a pytam preco, preco prave ona musi takto trpiet. prosim ak mate niekto nejaku radu ako jej ulavit, napiste. viem, ze je toho plny internet,aj sme toho vela vyskusali,ale nic sa nemeni. niekedy ma lepsie dni, no tie horsie stale prevazuju. a ja som uz v koncoch.

j11

Podla mna su to vsetko cmuloviny. Kazdy musi nejako zomriet. Mozem ti odporucit niekoho, kto sa venuje alternativnemu lieceniu, ale treba trochu verit. Ja keby som povedal svojej doktorke, ze po absolvovani takej liecby nemam ziadne priznaky schizofrenie, tak by mi vzali aj cely dochodok:) Pocul som hlasy, mal som vidiny, obvinoval som inych z nezmyslov a teraz nic:)))

RNG

Ako som tunopakoval uz neviemm kolkokrat, chybne bunky, vcitane rakovinnych(bujnejuce nefunkcne) sa tvoria v zivote cloveka od narodenia a nasa obrana, pokilal dobre ucinkuje ich hracvo zlikviduje. So zamorenim tela ale pocet takych posklodenych buniekl prudko stupa a zamorene telo ma nizsiu schonost ich nicit. Az sa ich vytvori ovela viac, nez je telo schopne znicit a zacnu sa vytvarat objekty z nich, nadory, tumory, hrcky a podobne
Ked lekari znicia velke nadory a neodmoria telo, ale naopak ho oslabia a zamoria, tak sa v zapati po "vylieceni" tj zniceni nadoru zjavia desiatky inych za niekolko mesiacov do velkosti, co lekari uz vidia. Inac nadory mensie ako spendlikova hlavicka su pre nich absolutne neviditelne.
Ako na odmorenie tela a nicenie nadorov najdes napr cez Google pod temami rng, enzymy, rakovina, odmorovanie.
Kedze toto vsetko pouziva diety, a potravinove doplnky, tak neocakavaj, ze to onkologovia alebo ini lekari nieco take odporucia, lebo ti sa v skolach ucili len ako diagnozovat choroby, dat im rozne cudzie mena a adresovat ich schvalenymi liekmi, dnes v drvivej vacsine umelymi patentovanymi chemikaliami, v pripade rakovin chemickymi jedmi, ktore neznicia len nador, ale aj hromadu zdravych buniek tj oslabia a este viac zamoria telo, tj sa v nom vytvoria velmi rychlo druhe rakoviny.

rene1337

Rakovina je zakerna choroba. Tak ako pisete sa bohuzial treba pripravit na to najhorsie. Nechcem strasit bodaj by sa vasa maminka z toho dostala ale ako vravim vysledky raz tak a druhy krat inak. Mamicka musi bojovat a hlavne musi mat psychicku podporu tou je u nej rodina.