Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Metastazy na peceni

Príspevok v téme: Metastazy na peceni
ro

ahojte, viem, ze takychto tem uz tu bolo, ale nejak som tu nenasla co potrebujem. ja vlastne ani neviem co chcem vediet,asi sa chcem len vyrozpravat. som uz na kraji zo silami, nervy ako sa hovori v kybli. mojej mamine pred dvoma rokmi diagnostikovali rakovinu.nasla si hrcku v prsniku, podstupila radu chemo, operaciu, znova chemo a ozarovania, vraj pre istotu. toto trvalo rok. potom mala rok pokoj, vysledky v poriadku. min.rok v novembri ju pochytil strasny kasel, samozrejme obvodny lekar tvrdil, ze zapal pluc. po vsetkych moznych vysetreniach,kruta realita, metastazy na plucach a peceni. kasel ju trapi uz 5 mesiacov,do toho voda v bruchu,strasna bolest v oblasti pecene. kazdy den a pytam preco, preco prave ona musi takto trpiet. prosim ak mate niekto nejaku radu ako jej ulavit, napiste. viem, ze je toho plny internet,aj sme toho vela vyskusali,ale nic sa nemeni. niekedy ma lepsie dni, no tie horsie stale prevazuju. a ja som uz v koncoch.

llek

Jednoznacnym dokazom ze nejaka liecba je lepsia ako ina je jedine priame porovnanie dvoch liecebnych metod v ramci kontrolovanej randomizovanej klinickej studie, kde je presne definovane aka vzorka pacientov s akym ochorenim a za akych podmienok sa porovnava. Bez takehoto priameho porovnania nie je mozne vyhlasovat jednu liecebnu metodu za lepsiu ako je ina.

RNG

Metastazy, tj sirenie sa rakoviny po tele zaroven dokazuje, ze rakovina ma vlastne rovnaky povod, inac napr rakovina prostaty by nemohla prejst do kosti alebo pecene, keby to bol,iny typ rakoviny, ako lekari casto tvrdia.
Aklo zabranit metastazam je velmi dobre vysvetlene napr dr Rathom(teda okrem inych veci v tom obsaznom televiznom klipe), ktory so svojim treamom lekarov dosiel na to, aky to ma mechanizmus a ako sa tomu da zabranit.
www.youtube.com
Viac detailne ako na to , prakticky , mozete najstr na www.cancertutor.org
alebo po slovensky pozri cez google.sk pod rng rakovina.
Cancer Institute totiz uvadza az 3000 rozdielnych rastlin s ucinkom na rakoviny, ale onkologia o tom nechce ani pocut, hosi vysledky liecenie inac=alternativne su ovela lepsie, nez klasicka chemo/radiacia/chirurgia.
Kto tomu neveri, moze si pozriet porovnanie vysledkov z jednej z mexickych nemocnic voci priemeru z USA
www.oasisofhope.com
Grafy to tam nazorne ukazuju.
Zialbohu "moderna" onkologia o tom nechce ani pocut....

llek

To s tym Armstrongom, on mal nador semennika, ktory je moze byt vyliecitelny chemoterapiou aj u pacientov s metastazami (nie u vsetkych). Tu sa pomina pacientka s karcinomom prsnika s metastazami v peceni, to je uplne ina situacia a hlavne uplne ine ochorenie. Pri nadorovych ochoreniach neexistuje odpoved na otazku ze preco prave ten alebo onen, tieto ochorenia si nevyberaju, vzniknu nezavisle od nas a so spravodlivostou to tiez nema nic spolocne. Ńikto z nas nevie co si v sebe nosi, dnes som zdrava zajtra to uz nemusi platit.

margith

aj moj muz ma metastazy v peceni treba vsetko jest a prechadzky su tiez dolezite a cerstvy vzduch a nevzdavat sa a bojovat to je velmi dolezite

Cestovatel30

Hlavne ju donute nejako chodit, nech nelezi, pluca moze mat chytene z toho ze lezi, nemyslim teraz metastazami ale tym ze lezi tak moze chytit aj zapal pluc, chapem ze sa jej nechce a ze je vycerpana ale ked uz len lezi to nie je dobre. Musi sa hybat za kazdu cenu. Pri lezani trpi telo strasne. Kebyze aspon na nejaky vozicek sa da posadit alebo tak. Predsa len.

ambrozia

Zasa tu niekto spomína Lanca Armstronga. No asi neviete, že je viac ako 100 druhov rakoviny. Armstrong mal tú lepšiu, pri ktorej metastázach sa prežije. A dá sa vôbec pri ukrutných bolestiach zabudnúť na ňu? Veľmi pochybujem.

ro

neviem ci to nieco pomoze, ale ja som nepisala o metastazach na kostiach, iba na peceni a vraj aj na plucach. no tie pluca, to som na pochybach,lebo sme boli u viacerych doktorov,a niektori tam nic nevideli, niektori ano. ja viem ze prognozy nie su optimisticke,ale zabite ma, ja stale dufam. Cestovatel, ja sa zo vsetkych sil snazim mame zlepsit den, zdvihat jej naladu, vzdy mi hovori,ze ja som jej slniecko, ale jej byva tak zle, ze cele dni ani nevylezie z postele.chemo jej dava zabrat,a samotna choroba tiez. ona, co bola vzdy ziva a plna energie,neobsedela na jednom mieste, teraz je uz pol roka priputana k posteli,lebo je unavena aj z toho, ze musi prejst do inej miestnosti. a dost jej to nalomilo psychiku, neraz mi priznala,ze sa citi zbytocna.ale to jej samozrejme vzdy vyhovorim.lebo nie je a nikdy nebude.

fifipierko

mango.tree, karcinom semennikov je uplne iny typ nadoru ako karcinom prsnika. Iste nadej je vzdy, ale pri metastazach v peceni a kostiach pri karcinome prsnika je to nadej v urovni ZAZRAKU. Existuju i spontanne vyliecenia, ale vypocitaj si pravdepodobnost, s akou nastane...
Treba sa so smrtou zmierit.

Cestovatel30

Kazdy raz zomrie skor ci neskor. Mal som jedneho znameho zomrel na alzheimera konkretne asi na zapal pluc ale to len kvoli tomu ze sa pre alzheimera nevedel uz ani pohnut v poslednom stadiu. A dost chapem vasu mamu preco do seba nechce nieco pchat a ako sa citi a ze kazdy den sa budi s tym ze co a ako bude za ako ju bude co boliet ako zvladne dalsi den.
Viete ono sa to totiz nevylieci ako chripka, ze si date paralen a polezite a dalsie dni ste fit. No jednoducho nebude. A ona to vie.
Ja vam poradim takto, davajte jej to co ma rada, hoc je to nezdrave hoc jej to neprospieva, ak mozte chodte a robte to co ma rada, zazracny liek neexistuje ale mozte aspon pozdvyhnut jej psychiku zabudnut z casti na bolesti. Zazracny liek totiz nenajdete.