Ahojte, každý, kto sa zapojil do tejto rannej súťaže na tv stanici Dajto je jasné, že je to jeden veľký podvod. Čo s tým, na koho sa obrátiť? Píšte, nerád by som to nechal tak, toto im nemôže prejsť.
Akčná výhra - komu podať sťažnosť?
Chcem to riešiť, ale určite nie s tebou .... takže zbohom :) Dúfam, že sa do debaty zapojí niekto rozumnejší
TY to chces riesit, tak si to ries. Ja podobne slabomyselnosti nepozeram, tak neriesim. Pozeranie kravin v TV je taktiez typicky slovenske :-)
Typické, Slovenské. Na nikoho sa nedá obrátiť, nič sa s tým nedá robiť, nechaj to tak...... Stačí držať jazyk za zubami a bude to dobré. Možno je to len somarina, ale ja to tak nechcem nechať, tá relácia je proste podvod a ja to chcem riešiť, takže nehľadajme ako sa to nedá, ale skúsme nájsť riešenie ako sa to dá :)
Na nikoho, nepomoze ti nic. Mozes podat staznost na kadejake urady, policiu a aj tak ti to nepomoze.
Najlepsie je vobec nepozerat nejaku tv.
najlepsie na lamparen...
fifipierko - tvoj príspevok má asi takú váhu, ako Fígeľov názor v europarlamente, takže si daj pohov :) chcem vedieť na koho sa obrátiť, aby som tú podvodnícku bandu dal do laty, ďakujem.....
to mas za to, ze pozeras v telke blbosti...