Ahojte, každý, kto sa zapojil do tejto rannej súťaže na tv stanici Dajto je jasné, že je to jeden veľký podvod. Čo s tým, na koho sa obrátiť? Píšte, nerád by som to nechal tak, toto im nemôže prejsť.
Akčná výhra - komu podať sťažnosť?
Pagiiino, resp. Janiček 2, resp. Réžia Výhier
Vystupujete tu ako 3 rozne osoby, ale 6 miestna koncovka vasej IP adresy 127.222 je vo vsetkych pripadoch rovnaka...
A podla mna tkvie urcity minimalne moralny problem tychto hier prave v tom, ze "automat" si vybera koho prepoji a koho nie na zaklade aktualneho mnozstva vyzbieranych penazi z volani a aktualnej vysky vyhry, pricom hraci o tejto skutocnosti nie su vopred upovedomeni a tiez nie je dostatocne zvyraznena informacia, ze sa plati uz za zavolanie a nie dovolanie do studia.
Dobrý večer naša hra nie je žiaden podvod len automat si vybere náhodný telefonát nie každý sa dovolá ale je šanca.Dakujem režia Akčnej Výhry.
suhlasím s Paginom peniaze sa daju vyhrať volám tam každý den a vždy sa dovolám do študia
Tak na Slovensku nikto nevie počítať rovnice, len Pagiiino :)
Rovnice sú podvod, len zavádzanie ľudí a tiež aby sa niekto dostal do štúdia, tak musí mať obrovské šťastie, možno ako ty, je to celé podvod.
ja newiem čo vám vadí ja som tam dnes volal 5 krát a nedovolal som sa a potom som to skusil ešte raz a prepojili ma do študia a vyhral som 200€ nesťažujte sa neviete počítať rovnice
Pred chvilou som im poslala mail,v ktorom som im pekne napisala.Lebo rovnivu akoze nikto neuhadol a pritom ti,co odpovedali nekonecno to uznane mat mali.Na konci relacie moderatorka otvorila obalku a tam bol vysledok 477.Maju tam nejaku divnu matematiku.
Ľudia, nedávno som poslal sťažnosť na Úrad pre retransmisiu atď. (nejak tak sa to volá, nie je to podstatné). Odpísali mi, že ich idú riešiť, konkrétne rovnicu, ktorá nemá nikdy správne riešenie, taktiež samotné pravidlá preverí Obchodná inšpekcia. Nejde tu o tých 8 euro, čo som prehral, ale o princíp, takto to proste fungovať nemôže a dúfam že sa to porieši k spokojnosti nás všetkých.
nehnevajte sa na mna, ale to im rovno posielajte obalky s eurami alebo ich vyhadzujte z okna, hlavne ze sa kazdy stazuje jak nema peniaze
dnes som skoro dostala infarkt musela som sa ukludnit cigaretou aj som posledny rok fajcila asi 5 krat. zo zvedavosti som cez reklamu na seriali prepla na daj to co asi dnes riesia. bola to uloha so zapalkami.poskladane c.3765 premiestnenim 2 zapaliek treba dostat najvyssie cislo.kedze sa mi zdalo,ze take iste cislo som uz raz riesila.museli to davat bud na modernom vesteni ,alebo na ring tv.Vyhladala som si to v zapisniku.do ktoreho si zapisujem moje tipy.A veru som to aj nasla,zakruzkovana spravna odpoved37e5 neviem kolko som vtedy prevolala.Teraz som bola presvedcena ze spravnu odpoved viem ,vtedy za nu ponukali 400 e.vytacala som asi 60alebo 65 krat.za dlhu chvilu prepojili 1 volajuceho ktory odpovedal zle.davali casomiery pocas nich sa vraj nik nedovolal.Automaticka hlaska stale tvrdila prave sa dovolal niekto iny.alebo robite to velmi dobre.rychlo volajte znovu a znovu .prevolala som vela a chcela som uz konecne aj ja vyhrat najvyssia ponukana vyhra 500e.Nedovolala som sa asi je to pravda,ze ak ste niekedy vyhrali aj ked celkom malu sumu v modrn.vesteni vase cislo do vysielania dostane zablokovane.nejaky p.caba sa so zlou odpovedoudostal za ten cas do vysielania 2 krat.Sok vsak prisiel nakoniec ked spravna odpoved mala byt 3 strieska1e5.zjedla som tabletku na vysoky tlak,tak to nejako musim dostat zo seba von.dalsi sok bude tf, ucet.tak ze mozno s Bohom
Najprv si si mal (ked uz pouzivas NET) zistit ako to funguje a potom tam volat. Funguje to velmi jednoducho. Dovolas sa na nejaky automat stale (cize za kazde spojenie zaplatis 2€) ale nikdy ta neprepoja na linku do studia, cize nemas moznost ani odpovedat.
Aj keby ta nahodou prepojili, co je asi moznost 1:10000000 tak tvoja odpoved bude vzdy zla. Aj keby tam bol priklad 2+2+4 tak sa to podla slecny nerovna 8.
Funguje to asi tak ako vyherny automat, nikdy nikto nevyhra, automat len hlta mince (a ak pride k vyhre, tak sa to naplanuje tak, ze sam majitel automatu si tu vyhru vyberie a na dalsi den sa hraje o malicke primitivne vyhry)