Ahojte, každý, kto sa zapojil do tejto rannej súťaže na tv stanici Dajto je jasné, že je to jeden veľký podvod. Čo s tým, na koho sa obrátiť? Píšte, nerád by som to nechal tak, toto im nemôže prejsť.
Akčná výhra - komu podať sťažnosť?
TV 8 je zdieracska relacia ..ktora neprebieha online..a klame ludi
Nedá mi nepridať ešte jeden príspevok. Dnes, akože na Mikuláša, sa hralo s prémiou až o 3500€. Hádal so Róbert Fico. Bol v podstate celý odkrytý, 2 štvorčeky na očiach a jeden na polovici úst. Réžia občas prepojila do štúdia "svojich" dvoch-troch súťažiacich, ktorí sa snažili meniť hlas. Na ich tipoch som sa skutočne bavil. Veď posúďte sami: Vladimír Paľko, Slota, Jožo Ráž, Vladimír Mečiar, Stano Dančiak, Janko Tribula, Andrej Kiska. Na tipe, že by to mohol byť Martin Jakubec, som sa aj schuti zasmial. Ten sa z uvedeného zoznamu na Fica asi najviac podobal... Medzitým sa štvorčeky ešte zmenšili, zmizol ten z úst. Keby som tú fotografiu ukázal ktorémukoľvek žiakovi 3-ho ročníka základnej školy, s určitosťou by povedal meno Róbert Fico. No ale pre našich "súťažiacich" to bolo ale stráááášne ťažké. Moderátorka ich neustále nabádala, nech sa na tú tvár poriadne zadívajú. No komédia.
Nakoniec, keď už výhra klesla na 150€, prepojili jedného "normálneho" a bolo po hre.
Preto, ak sa Vám zdá, že máte príliš nízky účet za telefón, neváhajte zavolať.
No dnes som na akčnej výhre maximálne bavil. Hádala sa "osobnosť" : Nora Mojsejová, ktorej 2 fotky trónili na obrazovke. Celú reláciu podfarbovala pieseň:"Ja chcem byť v dome ... ", kde sa meno Mojsejovcov v texte aj skutočne vyskytuje. Moderátorka si to nevšimla alebo neuvedomila a dala pomôcku, že sa volá Nora, ale aké je jej priezvisko ??? No komédia. Na obrazovke stále svietilo 1000€. Občas
tam prepoja stále toho istého oplašenca, ktorý trepne nejakú blbosť pre navnadenie ostatných. Medzi tým si moderátorka svoj omyl uvedomila a hovorí: Vieme že sa volá Mojsejová, ale aké je jej meno?
Komédia v priamom prenose. Že vyhráte 2000 resp. 1000€ na to zabudnite. To sa tam ešte nestalo. Na konci relácie, keď výhra klesne na 150-200€, tam prepoja jedného "normálneho" súťažiaceho a hotovo.
Čistý podvod alebo zábava pre mentálne retardovaných.
Včera som si z nudy opäť pustil Akčnú výhru a cirkus pokračoval. Na obrázku bol Braňo Mojsej, mal len oči zakryté páskou, bolo to jasné, že je to on. A tak ľudia hádali, kto to je. Hralo sa o 2 000 euro. Samozrejme za celú hodinu bolo len pár telefonátov a tárali blbosti, pričom vymenovali asi všetkých dlhovlasých mužov vo svete showbiznisu :) Úloha bola asi moc náročná, tak mu odstránili aj pásku spred očí a znížili výhru na 200 euro a čuduj sa svete. Minútu pred koncom súťaže sa tam konečne dovolal "obyčajný" človek a uhádol to :)
Ako to teda funguje? Za 55 minút vás jednoducho neprepoja do štúdia, môžete sa snažiť ako chcete, neraz som to skúšal aj ja sám :) Takto im nabiehajú peniaze na účet, lebo za každý pokus Vám strhnú 2 eurá. A keď sa súťaž pomaly končí, tak linku konečne pustia, dovoláte sa tam a niekto z vás vyhrá tú smiešnu sumu, ktorá bola znížená preto, lebo úloha bola strašne, ale strašne náročná. Lebo sme hlúpy národ a nepoznáme Mojseja alebo Kisku, nevieme počítať, sčitovať. Čiže Akčná výhra z nás robí len debilov, nič viac.
Preto Vás ľudia prosím, nevolajte tam!!!
Ešte stále existuje veľa ľudí, ktorí nevedia o tomto programe, že je to podvod. Zistia to len vtedy, keď zavolajú.
Ja sa divím našim úradom, že túto reláciu ešte nezakázali, načo vlastne čakajú, aký dôkaz ešte potrebujú. Dávať pokuty je zbytočnosť, určite ich tvorcovia zaplatia z našich peňazí....
Zdravím Slováky, kteří se zapojují do této soutěži dneska jsem se dívala na váš pořad akčná výhra kde byla matematická úloha... Výsledek měl být 1233. Několik lidí zavolalo úplnou blbost ale pak se dovolal jeden pán a řekl číslo 1333 a ta pořadatelka mu řekla že to je správné číslo ať zůstane na telefonu. A pořad se tímto ukončil. Co mu asi řeknou promiňtě vaše odpověď byla nesprávná zkuste to příště? :D Lidi nevolejte tam je to škoda peněz!
Som preafektovana, pojasena, najkrajsia, ked som sama, rada by som bola sucastou bandy podvodnikov akcnej vyhry na TV Dajto.Ved pozrite obsadenstvo...
Asi pred dvoma týždňami hádali mesto na západnom Slovensku s tabuľkou písmen a s indíciou, že je tam hokejový klub. Všetky odpovede boli nesprávne. Bol som zvedavý, aké mesto sa z toho nakoniec vykľuje. Správna odpoveď bola SKALICA. Ale tabuľka s písmenami ponúkala iba jedno A. Čiže SKALIC.
Ćistý podvod a nič viac. Ale asi sa vždy nájde niekto, koho navnadia s virtuálnou výhrou 2000€.
Tak minule hádali obrázok Kisku. Každý kto si to zapol, tak mu hneď muselo byť jasné, že je to Kiska...a ak sa tam raz za čas niekto dovolal, tak trepol blbosť ako Mel Gibson a podobne a potom som to radšej vypol :) Neviem či nás majú za hlupákov, alebo prečo ešte nikto nezasiahne.....
Dnes ste to pozerali ? Hádali Karla Gotta a ten istý človek sa tam dovolal 45 krát, menil si hlas a hádal niečo ako Noga, Banderas, Mikloško, Satinský a podobne. A nakoniec to aj vyhral ..... Nesakutočné podvody !